Ochrana osobních údajů

Ujistěte se, že jste si přečetli naše zásady ochrany osobních údajů, abyste pochopili, jak jsou vaše data používána.

Tyto zásady ochrany osobních údajů vysvětlují, jak Giejo ("Giejo, " "we, “Nebo "us") shromažďuje, používá a zveřejňuje informace o vás. Tyto zásady ochrany osobních údajů platí, když používáte naše webové stránky, mobilní aplikace a další online produkty a služby, které odkazují na tyto zásady ochrany osobních údajů (společně "Služby“), kontaktujte náš tým zákaznických služeb, spojte se s námi na sociálních sítích nebo s námi jinak interagujte.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času změnit. Pokud provedeme změny, upozorníme vás na to změnou data v horní části těchto zásad a v některých případech vám můžeme poskytnout další upozornění (například přidání prohlášení na naše webové stránky nebo poskytnutí upozornění). Doporučujeme vám pravidelně kontrolovat tyto zásady ochrany osobních údajů, abyste byli informováni o našich informačních postupech a možnostech, které máte k dispozici.

Sběr informací

Údaje, které nám poskytujete

Shromažďujeme informace, které nám poskytnete přímo. Například sdílíte informace přímo s námi, když si vytvoříte účet, vyplníte formulář, odešlete nebo zveřejníte obsah prostřednictvím našich Služeb, zakoupíte si členství, komunikujete s námi prostřednictvím platforem třetích stran, požádáte o zákaznickou podporu nebo s námi jinak komunikujete. . Mezi typy osobních údajů, které můžeme shromažďovat, patří vaše jméno, e-mailová adresa a jakékoli další informace, které se rozhodnete poskytnout.

Prostřednictvím našich Služeb neshromažďujeme platební údaje. Při zpracování plateb v souvislosti s našimi Službami spoléháme na třetí strany. Veškeré informace, které poskytnete za účelem usnadnění takové platby, podléhají zásadám ochrany osobních údajů zpracovatele plateb třetí strany a doporučujeme vám, abyste si tyto zásady prostudovali, než poskytnete jakékoli informace zpracovateli plateb.

Informace, které shromažďujeme automaticky, když s námi komunikujete

V některých případech automaticky shromažďujeme určité informace, včetně:

  • Informace o aktivitě: Shromažďujeme informace o vaší aktivitě v našich Službách, jako je vaše historie čtení a kdy sdílíte odkazy, sledujete uživatele, zvýrazňujete příspěvky a za příspěvky tleskáte.
  • Informace o zařízení a použití: Shromažďujeme informace o tom, jak přistupujete k našim Službám, včetně údajů o zařízení a síti, které používáte, jako je model vašeho hardwaru, verze operačního systému, mobilní síť, IP adresa, jedinečné identifikátory zařízení, typ prohlížeče a aplikace. verze. Shromažďujeme také informace o vaší aktivitě v našich Službách, jako jsou časy přístupu, zobrazené stránky, kliknuté odkazy a stránka, kterou jste navštívili před přechodem na naše Služby.
  • Informace shromažďované soubory cookie a podobnými technologiemi sledování: Ke shromažďování informací o vás používáme technologie sledování, jako jsou soubory cookie. Cookies jsou malé datové soubory uložené na vašem pevném disku nebo v paměti zařízení, které nám pomáhají zlepšovat naše Služby a váš zážitek, vidět, které oblasti a funkce našich Služeb jsou oblíbené, a počítat návštěvy. Spolupracujeme také s poskytovateli analytických služeb třetích stran, kteří používají soubory cookie, webové majáky, identifikátory zařízení a další technologie ke shromažďování informací o vašem používání našich Služeb a dalších webových stránek a aplikací, včetně vaší IP adresy, webového prohlížeče, informací o mobilní síti, prohlížených stránek. , čas strávený na stránkách nebo v mobilních aplikacích a kliknutí na odkazy. Tyto informace může Giejo a další používat mimo jiné k analýze a sledování dat, určování popularity určitého obsahu, poskytování obsahu zaměřeného na vaše zájmy v našich Službách a k lepšímu porozumění vaší online aktivitě. Další informace o souborech cookie a o tom, jak je zakázat, naleznete níže v části Vaše volby.

Informace, které shromažďujeme z jiných zdrojů

Informace získáváme ze zdrojů třetích stran. Můžeme o vás například shromažďovat informace od sociálních sítí, poskytovatelů účetních služeb a poskytovatelů analýzy dat.

Informace, které získáváme

Můžeme o vás odvodit informace nebo vyvodit závěry na základě informací, které shromažďujeme. Můžeme například usuzovat o vaší poloze na základě vaší IP adresy nebo odvozovat preference čtení na základě vaší historie čtení.

Použití informací

Údaje, které shromažďujeme, používáme k poskytování, údržbě a zlepšování našich Služeb, což zahrnuje přizpůsobení příspěvků, které vidíte. Údaje, které shromažďujeme, používáme také k:

  • Komunikovat s vámi o novém obsahu, produktech, službách a funkcích nabízených společností Giejo a poskytovat další novinky a informace, o kterých si myslíme, že vás budou zajímat (informace o tom, jak se kdykoli odhlásit z této komunikace, naleznete níže v části Vaše volby);
  • Zjišťovat, vyšetřovat a předcházet bezpečnostním incidentům a jiné škodlivé, klamavé, podvodné nebo nezákonné činnosti a chránit práva a majetek společnosti Giejo a dalších;
  • Dodržujte naše právní a finanční závazky; a
  • Proveďte jakýkoli jiný účel, který vám byl popsán v době, kdy byly informace shromážděny.

Sdílení informací

Osobní údaje sdílíme za následujících okolností nebo jak je jinak popsáno v těchto zásadách:

  • Osobní údaje můžeme zpřístupnit, pokud se domníváme, že zveřejnění je v souladu s jakýmkoli platným zákonem nebo právním procesem nebo je jimi vyžadováno, včetně zákonných žádostí veřejných orgánů o splnění požadavků národní bezpečnosti nebo vymáhání práva. Pokud se chystáme zpřístupnit vaše osobní údaje v reakci na právní proces, upozorníme vás, abyste je mohli napadnout (například žádostí o soudní zásah), pokud nám to nezakazuje zákon nebo se domníváme, že by to mohlo ohrozit ostatní nebo způsobit protiprávní jednání. chování. Budeme vznášet námitky proti právním žádostem o informace o uživatelích našich Služeb, které považujeme za nevhodné.
  • Můžeme sdílet osobní údaje, pokud se domníváme, že vaše činy jsou v rozporu s našimi uživatelskými smlouvami nebo zásadami, pokud se domníváme, že jste porušili zákon, nebo pokud se domníváme, že je to nezbytné k ochraně práv, majetku a bezpečnosti společnosti Giejo, našeho uživatelé, veřejnost nebo další.
  • Osobní údaje sdílíme s našimi právníky a dalšími odbornými poradci, je-li to nutné k získání rady nebo k jiné ochraně a správě našich obchodních zájmů.
  • Osobní údaje můžeme sdílet v souvislosti nebo během jednání týkajících se jakékoli fúze, prodeje aktiv společnosti, financování nebo akvizice celého nebo části našeho podnikání jinou společností.
  • Osobní údaje sdílíme s vaším souhlasem nebo na váš pokyn.
  • Sdílíme také souhrnné nebo neidentifikovatelné informace, které nelze rozumně použít k vaší identifikaci.

Vložení třetích stran

Giejo nehostuje některý obsah zobrazovaný v našich Službách. Když komunikujete s vložením, může odeslat informace o vaší interakci hostitelské třetí straně, jako byste přímo navštívili stránky třetí strany. Giejo nekontroluje, jaké informace třetí strany shromažďují prostřednictvím Embeds nebo co s těmito informacemi dělají. Tyto Zásady ochrany osobních údajů se nevztahují na informace shromážděné prostřednictvím Embeds. Zásady ochrany osobních údajů patřící třetí straně, která je hostitelem Embed, se vztahují na veškeré informace, které Embed shromažďuje, a doporučujeme, abyste si tyto zásady prostudovali, než začnete s Embed pracovat.

Vaše volby

Cookies

Většina webových prohlížečů je standardně nastavena na přijímání souborů cookie. Pokud chcete, můžete upravit nastavení prohlížeče tak, aby byly soubory cookie prohlížeče odstraněny nebo odmítnuty. Upozorňujeme, že odstranění nebo odmítnutí souborů cookie může ovlivnit dostupnost a funkčnost našich Služeb.

Předvolby komunikace

Můžete se odhlásit z přijímání určitých sdělení od nás, jako jsou výtahy, informační bulletiny a oznámení o aktivitách. Pokud se odhlásíte, můžeme vám stále zasílat administrativní e-maily, jako jsou naše pokračující obchodní vztahy.

Vaše kalifornská práva na respektování soukromí

Kalifornský zákon o ochraně soukromí spotřebitelů nebo „CCPA“ (Kal. občanský zákoník § 1798.100 a násl.) poskytuje spotřebitelům s bydlištěm v Kalifornii určitá práva s ohledem na jejich osobní údaje. Pokud jste obyvatelem Kalifornie, vztahuje se na vás tato část. Pro obchodní a komerční účely shromažďujeme následující osobní údaje.

Identifikátory:

  • Poskytovatelé analytiků
  • Poskytovatelé komunikace
  • Poskytovatelé zákaznických služeb
  • Poskytovatelé prevence podvodů a zabezpečení
  • Poskytovatelé infrastruktury
  • Poskytovatelé marketingu
  • Zpracovatelé plateb

Obchodní informace:

  • Poskytovatelé analytiků
  • Poskytovatelé infrastruktury
  • Zpracovatelé plateb

Informace o aktivitě na internetu nebo jiné elektronické síti:

  • Poskytovatelé analytiků
  • Poskytovatelé infrastruktury

Závěry:

  • Poskytovatelé analytiků
  • Poskytovatelé infrastruktury

Giejo neprodává vaše osobní údaje.

S výhradou určitých omezení máte právo (1) požadovat více informací o kategoriích a konkrétních osobních údajích, které o vás shromažďujeme, používáme a zveřejňujeme, (2) požadovat vymazání vašich osobních údajů, (3) zvolit z jakéhokoli prodeje vašich osobních údajů, pokud se v budoucnu zapojíme do takové činnosti, a (4) nebýt diskriminováni při uplatňování těchto práv. Nebudeme vás diskriminovat, pokud uplatníte svá práva podle zákona CCPA.

Pokud obdržíme vaši žádost od oprávněného zástupce, můžeme vás požádat o důkaz, že jste takovému zástupci poskytli plnou moc nebo že zástupce má jinak platné písemné oprávnění předkládat žádosti o výkon práv vaším jménem. To může zahrnovat požadavek na ověření vaší identity. Jste-li oprávněným zástupcem a chcete podat žádost, kontaktujte nás.

Další informace pro jednotlivce se sídlem v Evropě

Pokud se nacházíte v Evropském hospodářském prostoru ("EHP"), Spojeném království nebo Švýcarsku, máte určitá práva a ochranu podle platných zákonů týkajících se zpracování vašich osobních údajů a tento oddíl se vás týká.

Právní základ pro zpracování

Když zpracováváme vaše osobní údaje, budeme tak činit na základě následujících právních základů:

  • K plnění našich povinností vyplývajících z naší smlouvy s vámi (např. poskytování produktů a služeb, které jste požadovali).
  • Když máme oprávněný zájem zpracovávat vaše osobní údaje za účelem provozování našeho podnikání nebo ochrany našich zájmů (např. poskytování, udržování a zlepšování našich produktů a služeb, provádění analýzy dat a komunikace s vámi).
  • Abychom dodrželi naše zákonné povinnosti (např. vést záznamy o vašich souhlasech a sledovat ty, kteří se odhlásili z neadministrativní komunikace).
  • Když k tomu máme váš souhlas (např. když se přihlásíte k odběru neadministrativních sdělení od nás). Pokud je souhlas právním základem pro naše zpracování vašich osobních údajů, můžete tento souhlas kdykoli odvolat.

Zachování dat

Osobní údaje uchováváme tak dlouho, jak je to nutné k plnění účelů, pro které jsme je původně shromáždili, a pro jiné legitimní obchodní účely, včetně splnění našich zákonných, regulačních nebo jiných povinností v oblasti souladu.

Žádosti subjektu údajů

S výhradou určitých omezení máte právo požadovat přístup k osobním údajům, které o vás uchováváme, a získat vaše údaje v přenosném formátu, právo požadovat opravu nebo výmaz vašich osobních údajů a právo vznést námitku proti, nebo požádat, abychom omezili určité zpracování. Pro uplatnění vašich práv: Můžete kdykoli vznést námitku proti použití vašich osobních údajů tím, že nás kontaktujete.

Dotazy nebo stížnosti

Máte-li obavu ohledně našeho zpracování osobních údajů, kterou nejsme schopni vyřešit, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v místě vašeho bydliště.