BDSM Human Puppy Play Bondage Guide

BDSM Human Puppy Play Bondage Guide

Играта со кутриња е фетиш за возрасни и форма на игра со улоги што им овозможува на учесниците да избегаат од секојдневниот стресен живот. Луѓето кои учествуваат во игра со кутриња често сакаат да ги ослободат своите животински инстинкти и преправајќи се дека се кученце му овозможуваат на личноста да заборави на своите проблеми и да се откаже од своите човечки инхибиции.

Да се ​​биде во врска со кученце и господар им овозможува на учесниците да уживаат во дружење, лојалност, наклонетост, пријателство и игривост (сите одлични атрибути на нашите кучешки придружници).

Едното лице ќе ја преземе улогата да биде сопственик/господар на кученцето, додека другото ја игра улогата на кученцето. Господарот/ракувачот е обично подоминантната личност, додека покорната личност е често кученцето. Управувачот може или да го користи кученцето како роб или придружник; тоа е до поединецот. Човечките младенчиња се мажјак или женка кој тесно се идентификува со вистинските биолошки кученца/кучиња.

Личноста може само да ја преземе личноста на кученце или може да ги преземе работите понатаму и да се облекува како кученце. Повеќето младенчиња ќе сакаат да се качат на сите четири, да се веселат на подот, да шмркаат задници, да си играат со играчките, да носат коски, да лаат и да мавтаат со опашките. Кучињата сакаат да носат јака и да носат за да може нивниот господар/ракувач да ги шета. Има муцки за кучиња, ремени за кучиња, маски за кучиња, шилести јаки, кабли, анални приклучоци за опашка од кученце, белезници, влошки за колена и јаки за електричен удар.

Кутрињата можеби ќе треба да носат уреди за целомудрие за да ги спречат да ги грпкаат работите. Некои младенчиња може да бидат обучени за гајба (обучени да поминуваат одредено време во кафез). Кутрето може да спие на подлога на подот или може да му биде дозволено да спие на креветот. Господарот има целосна контрола над нивното кученце и кученцето мора да го послуша. Господарот ќе му каже на кученцето дали може да стане на каучот, ќе му каже каде да спие, ќе го натера кученцето да јаде од сад на подот, да се преврти, да седне, да остане, да дојде кога ќе го повикаат и да побара од кученцето да го земе хартија.

Мајсторот навистина има улога да создаде силна и сигурна врска со кученцето и тие ќе формираат взаемна почит еден кон друг. Мајсторот мора да се грижи за кученцето, да го бања кученцето, да го четка кученцето, да го храни кученцето итн. Кученцето ќе треба да биде социјализирано и обучено од мајсторот.

Мајсторот го учи кученцето какво однесување се очекува, како да се однесува во одредени околности и како да му угоди на мајсторот. Мајсторот може да го научи кученцето со трикови; научете го кученцето да ги носи вашите влечки, да ви ги лиже стапалата, да ви носи храна и да ги исполни вашите сексуални потреби. Кутрето добива подароци за да ја направи вистинската работа; може да биде награда за храна, триење на стомакот, тапкање по главата или сексуална услуга.

Играта со кутриња не секогаш вклучува сексуални односи и не се работи за сексуална привлечност кон кучињата! Кучињата можат да бидат привлечени од сексуалната страна на животното, или сами или со својот господар.

Луѓето сметаат дека покорниот/доминантниот однос на играта со кутриња е и сексуално возбудлив и задоволувачки. Границите и правилата мора да се постават пред да започнете да играте со кученце. Кучињата уживаат да лежат пред нозете на својот господар и да им го изгребат стомакот. Некои младенчиња избираат да си играат само со човечки пријатели, кога други имаат други пријатели.

Некои мајстори можат да направат патека со пречки за кученцата да се забавуваат и да научат различни предизвици. Учесниците во играта со кутриња може да бидат или малку вклучени или да дозволат играта на кученцето да го обзема целиот нивен живот.

Па можеби седнете и опуштете се, преправајте се дека сте куче на еден ден.

Иева Кубилјуте е психолог и советник за секс и врски и хонорарен писател. Таа е и консултант на неколку брендови за здравје и здравје. Додека Иева е специјализирана за покривање на теми за велнес, кои се движат од фитнес и исхрана, до ментална благосостојба, секс и врски и здравствени состојби, таа пишуваше за разновидни теми за животниот стил, вклучувајќи убавина и патување. Најдобрите моменти во кариерата вклучуваат: луксузен спа-прескокнување во Шпанија и приклучување кон теретана во Лондон од 18 илјади фунти годишно. Некој мора да го направи тоа! Кога не пишува на своето биро - или интервјуира експерти и студии на случај, Иева завршува со јога, добар филм и одлична нега на кожата (се разбира, малку е што таа не знае за буџетската убавина). Работи кои ѝ носат бескрајна радост: дигитални детоксикации, лате од овесно млеко и долги прошетки (а понекогаш и џогирање).

Најново од Lifestyle

СОФА ЛАЖЕЊЕ СЕКС ПОЗА

Позицијата за секс на троседот е одлична ако се опуштите и дозволите вашиот маж да ја преземе контролата. Тоа

СЕКС ПОЗИ

Пегирањето е релативно поретко во секс сцената за возрасни, но сепак се здоби со влечење. И