Кејти Ласон

Кејти ЛАСОН

Сексолог и советник за односи – Универзитет Биркбек, MS

 

Јас сум клинички сексолог и советник за секс, интимност и врски. Верувам дека задоволството е твое право од раѓање. Им помагам на клиентите да го прифатат својот еротски потенцијал и да создадат интимност што навистина ја посакуваат во нивниот живот и врски. Јас сум жена од 30 години, љубител на чај, која им помага на жените да создадат љубов, интимност и страст што навистина ги сакате во вашата врска. Јас сум сеопфатен секс-гек и гордо секс-позитивен. Имам магистерски студии по род, сексуалност и општество на Универзитетот Биркбек.