Кристина Шафаренко

Кристина Шафаренко

BSc психологија, Универзитетот во Манчестер

 

Здравје и здравје и психолог за односи, хонорарен писател

 

Кристина Шафаренко е психолог за односи и здравје и благосостојба и хонорарна писателка на животни стилови, која опфаќа здравје и фитнес, секс, сексуална благосостојба и врски. Кога не пишува, можете да ја видите како го планира своето следно бегство, го тестира вкусот на секое место за кафе на повидок и како се излежува дома со нејзината мачка, Бади.