Мажот на мојот најдобар пријател ме обожава

Мажот на мојот најдобар пријател ме обожава

Почитувана Мартина

Секој пат кога одам кај мојата најдобра пријателка, нејзиниот сопруг се однесува малку чудно. Ме гледа во очи и многу намигнува и често поминува покрај мене галејќи го мојот клошар. Тој, исто така, бара прегратка и бакнеж кога ќе заминам и има смисла да ме задева цело време. Мојата најдобра пријателка изгледа не забележа, но мислам дека треба да и кажам што прави нејзиниот сопруг.

Почитуван Домашен уништувач

Успори! Сето горенаведено е посредничко и лесно можело погрешно да се протолкува. Сите сопрузи сакаат да им се допаднат на пријателите на нивната жена бидејќи тоа е она што ќе ги стави во добрите книги на нивната љубовница. Дали навистина ти го погали клошарот или тоа беше невино здроби од ходникот? Звучи како да го привлекувате вниманието; можеби вие сте тој што ги има жешките за него? Во секој случај, ќе уништите многу животи ако ги пренесете овие сомнежи кај вашиот пријател. Додека не направи очигледен пас, (како на пример, дали сакате да се вратите кога сопругата е на работа), чувајте ги вашите мисли и фантазии за себе.

Експерт за ментално здравје
MS, Универзитетот во Латвија

Длабоко сум убеден дека на секој пациент му треба единствен, индивидуален пристап. Затоа, во мојата работа користам различни методи на психотерапија. За време на моите студии, открив длабок интерес за луѓето како целина и верување во неразделноста на умот и телото и важноста на емоционалното здравје во физичкото здравје. Во слободното време, уживам во читањето (голем љубител на трилери) и одење на планинарење.

Најново од Lifestyle

СОФА ЛАЖЕЊЕ СЕКС ПОЗА

Позицијата за секс на троседот е одлична ако се опуштите и дозволите вашиот маж да ја преземе контролата. Тоа

СЕКС ПОЗИ

Пегирањето е релативно поретко во секс сцената за возрасни, но сепак се здоби со влечење. И