Моника Васерман

Моника Васерман

Медицина, Универзитетот Квин Мери во Лондон

Моника Васерман е докторка и хонорарна писателка со седиште во ОК, која живее со нејзината мачка Бади. Таа пишува низ неколку вертикали, вклучувајќи живот, здравје, секс и љубов, врски и фитнес. Нејзините три големи љубови се викторијанските романи, либанската кујна и винтиџ пазарите. Кога не пишува, можете да ја најдете како се обидува повеќе да медитира, крева тегови или талка низ градот.

[заштитена по е-пошта]