Секс играта HP Lovecraft BDSM е во тек

Секс играта HP Lovecraft BDSM е во тек

Секс играта HP Lovecraft BDSM е во тек

Steam Greenlight сега е офлајн и не прифаќа никакви нови поднесоци за игри, но тоа не значи дека неколку игри се прикрале и моментално се на пат да се развиваат. Конкретно една игра, Lust for Darkness, привлекува малку повеќе внимание пред другите.

LFD (Lust for Darkness) се одвива во универзумот HP Lovecraft Cthulu и тоа станува очигледно јасно од неколкуте снимки од екранот што се онлајн. Темно е, амбиенталното опкружување е токму таму со игри како Amnesia и Call of Cthulu: Dark Corners of The Earth.

На прв поглед се чини дека е „само уште една љубовна игра“, но LFD е различно во еден многу посебен аспект: тоа е сексуална игра BDSM.

Макабрната сексуална слика е распространета во играта

Секс играта HP Lovecraft BDSM е во тек

Да. Обожавателите на Лавкрафт може само да добијат удар од игра која комбинира хорор и секс, но секоја игра што го насочува сексот како главна атракција секогаш има една голема пречка за да се заобиколи: игра.

Не е јасно како ќе функционира механиката за игри на LFD, но едно е сигурно: графиката е многу добро направена, совршено го поставува расположението за мистерија со точка-и-клик.

Можеби ќе биде потребна само хорор-базирана BDSM игра за да оживее уморен, стар жанр во компјутерските игри.

Анастасија Филипенко е психолог за здравје и здравје, дерматолог и слободен писател. Таа често ги покрива убавината и негата на кожата, трендовите во храната и исхраната, здравјето и фитнесот и врските. Кога не пробува нови производи за нега на кожата, ќе ја најдете како оди на часови по велосипед, се занимава со јога, чита во парк или пробува нов рецепт.

Најново од Lifestyle

СОФА ЛАЖЕЊЕ СЕКС ПОЗА

Позицијата за секс на троседот е одлична ако се опуштите и дозволите вашиот маж да ја преземе контролата. Тоа

СЕКС ПОЗИ

Пегирањето е релативно поретко во секс сцената за возрасни, но сепак се здоби со влечење. И