Прочитани 2 мин

Водич за анални носилки

Аналната стимулација има огромен број на придобивки. Сепак, недостатокот на природно подмачкување и затегнатите нефлексибилни мускули на сфинктер имаат тенденција да го комплицираат

Прочитај повеќе "