Анастасија Филипенко

Анастасија Филипенко

BSc психологија, Универзитетот во Бирмингем, М-р клиничка дерматологија, Универзитетот во Хертфордшир

 

Психолог, хонорарен писател и комерцијален советник

 

Анастасија Филипенко е психолог за здравје и здравје, дерматолог и слободен писател. Таа често ги покрива убавината и негата на кожата, трендовите во храната и исхраната, здравјето и фитнесот и врските. Кога не пробува нови производи за нега на кожата, ќе ја најдете како оди на часови по велосипед, се занимава со јога, чита во парк или пробува нов рецепт.