Апликација Кинду - Остварување на вашите фантазии

Апликација Кинду - Остварување на вашите фантазии

Повеќето парови запаѓаат во „иста стара“ сексуална рутина со мали варијации или промени. За некои сексот се случува навечер под покривки и со исклучени светла. За други, тоа е пред децата да се разбудат. Сакате да го зачините вашиот сексуален живот, но не знаете од каде да започнете? Можеби е време да инвестирате во апликацијата Кинду.

Концептот на апликацијата е толку едноставен што е речиси генијален. Се сместувате на удобно место и се пробивате низ низа секси сценарија, давајќи или палецот или палецот надолу. Сценаријата би можеле да бидат едноставни како „посетете книжарница за возрасни/новинари со вашиот партнер“ или толку лути како „таа учи да танцува на шипка и му приредува приватно шоу“.

Секоја личност зема ред за искрено да одговори на сценаријата, а потоа апликацијата ги собира одговорите на секоја личност за да најде позитивен натпревар. Ако и двајцата сте подигнале палец на одредено сценарио, тоа го идентификува како секси натпревар.

Следниот чекор зависи од вас: што ќе правите со оваа новопронајдена информација? Дали ќе се пробиеш низ списокот и ќе ги спроведеш сите непослушни задачи? Кинду ви дава можност да излезете од вашите сексуални рутини нудејќи нешто ново за да пробате - а исто така е одлично за оние срамежливи партнери кои очајно сакаат да пробаат нешто необично, но се премногу нервозни да го прашаат својот партнер дали е подготвен за тоа . Го поздравувате сценариото и ако го стори тоа и вашиот партнер, веднаш ќе знаете дека тоа е „пеколно да“ област на интерес.

Можете лесно да ги постигнете истите резултати со пенкало, хартија и серија прашања. Иако, со 1.24 фунти, нема да ја скрши банката и ја прави целата напорна работа за вас.

Корисниците на Кинду искажаа одредена загриженост за апликацијата: нема можност да се врати назад и повторно да одговара на прашања ако се премислите, може да се користи само од една двојка на еден уред (затоа заборавете на секстингот на долги растојанија и фантазии за наметливи сценарија) и прашањата не се ажурираат толку редовно како што би можеле да бидат за платена апликација.

Сепак, со 800 сценарија дадени во оригиналната апликација и можност да дознаете повеќе за интересите на вашиот љубовник, изгледа дека Kindu е апликација која нуди многу ветувања.

MS, Универзитетот Дурам
GP

Работата на матичен лекар вклучува широк опсег на клиничка разновидност, што бара големо знаење и ерудиција од специјалист. Сепак, сметам дека најважно за семејниот лекар е да биде човек затоа што соработката и разбирањето помеѓу лекарот и пациентот се клучни во обезбедувањето успешна здравствена заштита. Во моите слободни денови, сакам да бидам во природа. Уште од детството, јас сум страствен за играње шах и тенис. Секогаш кога имам слободно време, уживам да патувам низ светот.

Најново од Lifestyle

СОФА ЛАЖЕЊЕ СЕКС ПОЗА

Позицијата за секс на троседот е одлична ако се опуштите и дозволите вашиот маж да ја преземе контролата. Тоа

СЕКС ПОЗИ

Пегирањето е релативно поретко во секс сцената за возрасни, но сепак се здоби со влечење. И