Барбара Сантини

Барбара Сантини

БАРБАРА САНТИНИ

Психологија, филозофија и лингвистика (м-р) - Универзитетот во Оксфорд

 

Барбара е хонорарен писател и советник за секс и врски во Dimepiece LA Праски и крици. Барбара е вклучена во различни едукативни иницијативи кои имаат за цел да ги направат советите за секс подостапни за секого и да ги разбие стигмата околу сексот во различни културни заедници. Во слободното време, Барбара ужива да шета низ старите пазари во Брик Лејн, да истражува нови места, да слика и да чита.

[заштитена по е-пошта]