Контакт

Ве молиме контактирајте со член на тимот на Giejo ако имате прашање или прашање. Можете да не контактирате преку пошта, телефон, е-пошта и социјални медиуми: со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас!

Канцеларија во Обединетото Кралство:

Стан 9, 1 Jardine Rd, Лондон, E1W 3WD

Канцеларија во САД:

433 Plaza Real Suite 339 Suite 339, Boca Raton, FL 33432

 

Овде, во Giejo, се грижиме за нашите читатели, огласувачи и партнери. За да ви помогнеме, ве молиме контактирајте го соодветниот оддел подолу.

Општи прашања и прашања

Ако имате општи прашања и прашања, испратете е-пошта на оваа адреса и член на нашиот тим ќе биде во контакт наскоро.

 

[заштитена по е-пошта]

 

Instagram | Twitter | Pinterest | Facebook

Прашања за односи со јавноста, медиуми и печат

Ако сакате да се рекламирате кај нас или да имате прашање за печатот, ве молиме контактирајте со еден од нашите претставници за односи со јавноста - Триин и Каролина. Можете исто така да ја посетите нашата страница за медиуми и печат за понатамошни детали.

 

Контактирајте со Каролина: [заштитена по е-пошта]

Контактирајте со нашите писатели

Посетете го за нас страница да дознаете за нашиот тим на прекрасни писатели. Можете исто така да ги контактирате преку адресите на е-пошта подолу.

 

Шарлот Кремерс: [заштитена по е-пошта]
Кристал Кадир: [заштитена по е-пошта]
Елена Огнивцева: [заштитена по е-пошта]
Џулија Дејвис: [заштитена по е-пошта]
Кејти Ласон: [заштитена по е-пошта]
Ксенија Собчак: [заштитена по е-пошта]
Мари Салбувик: [заштитена по е-пошта]
Натали Комова: [заштитена по е-пошта]
Татјана Дјаченко: [заштитена по е-пошта]