За нас

НАУЧЕТЕ СЕ ЗА GIEJO: ВОДЕЧКИ МАГ ЗА ФИТНЕС И ЗДРАВЈЕ!

Од неговото лансирање, Giejo е доверлив извор на фитнес и начин на живот. Ви обезбедуваме информации со врвен квалитет за теми како што се фитнес, губење на тежината, диети и храна, спорт и исхрана, суплементи, медитација, јога и многу повеќе!
 

ЗОШТО ТРЕБА ДА ГО ЧИТАТЕ GIEJO?

Ние веруваме дека здравјето е за секого и за секого. Нашата цел е да ве поттикнеме да ја преземете контролата и да го живеете својот најдобар живот преку дигиталната содржина што ја обезбедуваме на нашата страница. Ќе ве опремиме со стручни информации за да го подобриме секој дел од вашиот живот. Тоа го правиме преку содржина исполнета со вредност на забавен и привлечен начин кој промовира здрав начин на живот.

Во Giejo нудиме идеи за движење на телото и умот, совети за најдобри тренинзи и совети за да го живеете својот најздрав можен живот. Имаме високи стандарди во сè што правиме. Осигуруваме дека нудиме точни и ефективни информации додека обезбедуваме најсовремена содржина. Ние веруваме во заедницата и создавањето содржина што ве мотивира и инспирира.

ЗОШТО ТРЕБА ДА ГО ЧИТАТЕ GIEJO?

Ние веруваме дека здравјето е за секого и за секого. Нашата цел е да ве поттикнеме да ја преземете контролата и да го живеете својот најдобар живот преку дигиталната содржина што ја обезбедуваме на нашата страница. Ќе ве опремиме со стручни информации за да го подобриме секој дел од вашиот живот. Тоа го правиме преку содржина исполнета со вредност на забавен и привлечен начин кој промовира здрав начин на живот.

 

Во Giejo нудиме идеи за движење на телото и умот, совети за најдобри тренинзи и совети за да го живеете својот најздрав можен живот. Имаме високи стандарди во сè што правиме. Осигуруваме дека нудиме точни и ефективни информации додека обезбедуваме најсовремена содржина. Ние веруваме во заедницата и создавањето содржина што ве мотивира и инспирира.

 

СРЕДНИ ТИМ

НАТАЛИ КОМОВА

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Нутриционист, регистриран диететичар, хонорарен писател и консултант - Универзитет Блафтон, MS

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

ЏУЛИЈА ДЕЈВИС

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Психолог, експерт за ментално здравје, хонорарен писател и консултант – Универзитет во Латвија, MS

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

МАРИ САЛБУВИК

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Диететичар, експерт за фитнес, хонорарен писател и консултант – Универзитетот Лунд, MS

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

КСЕНИЈА СОБЧАК

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Козметолог/дерматолог, клинички нутриционист – Central Saint Martins, BA (HONS)

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

ЕЛЕНА ОГНИВЦЕВА

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Хонорарен писател, консултант со различни компании и нутриционист - Универзитетот Корнел, MS

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

КРИСТАЛ КАДИР

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Квалификуван општ лекар, хонорарен писател и советник за секс и односи - Универзитет Дурам, MS

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

ШАРЛОТА КРЕМЕРС

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

општ лекар, специјалист за спиење, хонорарен писател и експерт за ментално здравје - Универзитетот во Тарту, MS

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

БАРБАРА САНТИНИ

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Слободен писател - психологија, филозофија и лингвистика (м-р) - Универзитетот во Оксфорд

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

Татјана американскиченко

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Секс блогер, советник за врски, хонорарен писател и консултант/советник на компании

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

МОНИКА ВАСЕРМАН

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Медицински експерт, доктор и здравствен хонорарен писател – Универзитетот Квин Мери во Лондон

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

ИЕВА КУБИЛИУТЕ

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Психолог и хонорарен писател - BSc психологија (достигнувања), Универзитетот во Сент Ендрјус

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

АНАСТАСИЈА ФИЛИПЕНКО

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Магистер по клиничка дерматологија, Универзитетот во Хертфордшир - хонорарен писател и комерцијален советник

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

 
КРИСТИНА ШАФАРЕНКО

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Дипломиран психологија, Универзитетот во Манчестер - велнес психолог и хонорарен писател

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

 
ДЕЈВИД БЕЈКЕР

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Независен писател и експерт за CBD. Експертско знаење за техники за релаксација на умот и телото

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО

Кејти ЛАСОН

ПИСАТЕЛ НА КАДАР

Сексолог, советник за врски и хонорарен писател за повеќе продажни места - Универзитетот Биркбек, MS

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЦЕЛО БИО