ЗОШТО СЕ ДРУЖУВААТ НОЌ И ШТО ТОА ДОНЕСУВА НА ОДНОСИТЕ

ЗОШТО СЕ ДРУЖУВААТ НОЌ И ШТО ТОА ДОНЕСУВА НА ОДНОСИТЕ.

/

Мојот партнер и јас секогаш имаме неделна вечер за состаноци. Сметаме дека тоа ни помага да имаме подобра врска и ни дава шанса да се фокусираме чисто еден на друг. И двајцата секогаш се дотеруваме и се трудиме и двајцата да се чувствуваме добро. Секогаш се трудиме да направиме нешто што вклучува напуштање на куќата. Нашиот омилен тип на состаноци е оброк надвор, проследен со музика во живо и неколку пијачки. Правилата на состанокот се трудат како да сте за прв пат да се забавувате, оставете ги секојдневните домашни проблеми дома и секогаш правите нешто што всушност сакаме да го направиме. Вечерите за состаноци за нас се можност да се поврземе на подлабоко ниво без одвлекување на вниманието од секојдневниот живот.

Анастасија Филипенко е психолог за здравје и здравје, дерматолог и слободен писател. Таа често ги покрива убавината и негата на кожата, трендовите во храната и исхраната, здравјето и фитнесот и врските. Кога не пробува нови производи за нега на кожата, ќе ја најдете како оди на часови по велосипед, се занимава со јога, чита во парк или пробува нов рецепт.

Најново од Секс