Зошто секој треба да проба сексуална играчка барем еднаш?

Зошто секој треба да проба сексуална играчка барем еднаш?

Омилено клише на некои авантуристички луѓе е дека треба да пробате сè барем еднаш. Иако оваа изјава не е нужно вистинита на сеопфатен начин, има некои работи кои се препорачуваат барем за едно движење.

Сексот е авантура. Најдобриот дел од авантурата е тоа што кога се изведува безбедно, нема опасност во авантурата. Придобивките и задоволствата од користењето сексуални играчки се добро документирани како од прегледите што ги добиваат овие производи, така и од популарноста на самите производи. Милиони луѓе користат играчки за возрасни за да најдат нови начини да го доживеат задоволството од сексот. Тоа не е невообичаено и не значи дека корисникот има проблеми да настапи без секс играчките. Тоа едноставно значи дека слободоумноста на денешното општество им дава можност на сите да уживаат во физичкото задоволство на повеќе начини.

Можно е да користите играчки за возрасни сами или во друштво на партнер. Поради оваа причина, тие се корисни на повеќе начини. Користени сами, секс играчките им помагаат на корисниците да ги истражуваат своите тела и да пронајдат што ги вклучува, а што не. Друга предност е фактот што корисникот на овие одлични играчки може да добие задоволство на барање.

Користењето на играчките со партнерот го подобрува искуството. Секој во врска треба да биде доволно авантуристички и смел да ја спомне употребата на овие играчки со партнерот. Стравот не ве води никаде и само ве лишува од работи кои можат да донесат многу уживање во животот. Уживањето не е ништо за срам и како што ќе потврдат милиони задоволни клиенти, не се ни секс играчките. Тие се природни и вообичаени за употреба од возрасни кои имаат активен сексуален живот. Тие се малку нешто дополнително што додава на малите задоволства во животот и им дава на сите способност да го истражуваат своето тело и да извлечат максимум од сексуалните односи со партнерот.

Овие играчки се широко достапни во разновиден и забавен избор. Интернетот е дискретен начин да ги купувате овие прекрасни производи сами или во друштво на партнер. Искуството за купување е приватно и ве остава слободно да ги истражувате стотиците и илјадниците производи што се достапни за возрасните. Не плашете се да истражувате нешто ново. Тоа е безбедно, вообичаено е и наградува. Иако играчките за возрасни не се за секого, малку експериментирање може да доведе до доживотни задоволни искуства со овие корисни и прекрасни производи.

Нутриционист, Универзитетот Корнел, MS

Верувам дека науката за исхрана е прекрасен помошник и за превентивно подобрување на здравјето и за дополнителна терапија во лекувањето. Мојата цел е да им помогнам на луѓето да го подобрат своето здравје и благосостојба без да се измачуваат себеси со непотребни ограничувања во исхраната. Јас сум поддржувач на здрав начин на живот – спортувам, возам велосипед и пливам во езерото цела година. Со мојата работа, бев прикажан во Vice, Country Living, Harrods магазинот, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health и други медиуми.

Најново од Lifestyle

СОФА ЛАЖЕЊЕ СЕКС ПОЗА

Позицијата за секс на троседот е одлична ако се опуштите и дозволите вашиот маж да ја преземе контролата. Тоа

СЕКС ПОЗИ

Пегирањето е релативно поретко во секс сцената за возрасни, но сепак се здоби со влечење. И