Импотенција - не е завршена играта

Импотенција - не е завршена играта

Не секое решение за импотенција или еректилна дисфункција вклучува добивање на рецепт за малите сини апчиња од лекар. Всушност, постојат многу други здрави опции за враќање во играта за кои не се потребни лекови или дури и разговор со лекар или фармацевт.

Додека многу мажи продолжуваат да го поврзуваат Strap On Dildos со лезбејството, фетишизмот и еротскиот филм, тие можат да обезбедат одличен начин да продолжите да ја задоволувате својата партнерка, дури и во време на тешкотија. Ременот обично се состои од најлон, кожа или латекс запрег во кој се вклопува висококвалитетно, реално дилдо со удобна, податлива големина, во зависност од желбите на двајцата корисници. Темпераментот може да има две или три ремени, во зависност од потребното вклопување и другите индивидуални преференции.

Многу мажи кои се врзуваат го поставуваат темпераментот и дилдото веднаш над нивниот пенис за да им дадат на своето водење љубов дополнителна сила и удобност и полесна гледна точка за гледање на нивната новонабавена алатка на работа. Други користат ремен за бутовите, што му овозможува на нивниот партнер да го монтира бутот и да го вози дилдото. Ова го олеснува оптоварувањето што е потребно со постојаното потиснување со помош на колковите и долниот дел на грбот.

За мажите на кои можеби не им треба ништо повеќе од мало туркање во вистинската насока, Hollow Strap On Dildos, што некогаш се продаваше како екстензии на пенис, обезбедува уште поинтимно и повозбудливо решение. Како функционираат? Слично како традиционален ремен, но наместо тоа, пенисот се вклопува во удобната, подмачкана обвивка на дилдото, а потоа во неговиот партнер. Двете страни добиваат значителна стимулација од соодветно наместено и со големина шупливо дилдо. Овие погони се оние што може да ги почувствува и тој! Во случаи на само блага еректилна дисфункција, мажот може дури и да се возбуди доволно, да го отстрани шупливото дилдо и да достигне кулминација со својата партнерка. Шупливото дилдо обезбедува зачин и предигра за него и неа!

Повеќето ремени на дилда лесно се одвојуваат од нивните прицврстувачи за соодветна грижа и чистење. Традиционалното ременче може да се користи и без прицврстување од едниот или од двајцата партнери за предигра, за егзибиционизам или дури и за мастурбативно задоволство.

Дополнително, за поавантуристичките, многу дилда со двојна пенетрација може лесно да се користат со ремен, за оние чии партнери уживаат и во аналната и во вагиналната пенетрација. За многу квалитетни ремени, дилдото лесно се менува со широк спектар на големини, текстури и други функции достапни за да се задоволат секој вкус.

Милиони мажи секоја година ги купуваат овие производи ширум светот за да се вратат таму каде што припаѓаат на најсекси и најбезбеден можен начин. Нивните партнери обично им се заблагодаруваат за тоа!

Во изминатите години, Татјана работеше како секс блогер и советник за врски. Таа беше прикажана во списанија како што се Cosmopolitan, Teen Vogue. Vice, Tatler, Vanity Fair и многу други. Од 2016 година, Татјана се фокусираше на сексологијата, присуствуваше на различни курсеви за обука, учествуваше на меѓународни конференции и конгреси. „Посакувам луѓето навремено да ги решаваат сексуалните проблеми! Заборавете на срамежливоста, предрасудите и слободно посетете сексуален лекар за помош или совет!“ Тања ужива да ја следи својата креативност преку моделирање, графити уметност, астрономија и технологија.

Најново од Lifestyle

СОФА ЛАЖЕЊЕ СЕКС ПОЗА

Позицијата за секс на троседот е одлична ако се опуштите и дозволите вашиот маж да ја преземе контролата. Тоа

СЕКС ПОЗИ

Пегирањето е релативно поретко во секс сцената за возрасни, но сепак се здоби со влечење. И