Прочитани 5 мин

ШТО Е CBG?

CBG е непсихоактивно соединение. Работи така што делува на канабиноидните рецептори за да обезбеди олеснување. Понатаму, CBG има различни здравствени придобивки,

Прочитај повеќе "
Прочитани 5 мин

ШТО Е CBD WAX?

Постојат различни начини за инкорпорирање на CBD во нечиј животен стил, еден од нив е користење на CBD восок, концентрирана форма на CBD.

Прочитај повеќе "