1 мин

Зошто/Како кодошењето на телефонот/другите уреди на вашиот партнер е штетно за вашата врска?

Како тренер за запознавање, открив дека кодошењето на телефонот на вашиот партнер прави да ве сметаат за недоверливи. Ова може да направи огромна штета

Прочитај повеќе "
1 мин

ЗОШТО МЕТОДОТ НА ТИКТОКС ЧЕТИРИ ЧЕТВРТИНИ МОЖЕ ДА ЈА Зголеми ПРОДУКТИВНОСТА И МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ

Според мое мислење, методот четири четвртини може да помогне во зголемување на продуктивноста и менталното здравје поради следните причини; Методот повлекува

Прочитај повеќе "
1 мин

ЗОШТО НЕКОИ ЛУЃЕ БИРААТ ШИРОКО ДА СЕ СПОДЕЛУВААТ СВОИТЕ ПРИВАТНИ РАБОТИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ

Споделувањето на вашите информации на интернет, како што се датумот на раѓање, бројот на мобилниот телефон и адресата може да ве изложи на ризик од вознемирување, следење или идентитет

Прочитај повеќе "