/
1 мин

КАКО ЦИТРУСИТЕ МОЖЕ ДА ГО НАМАЛЕТ РИЗИКОТ ОД РАК

Цитрусното овошје е поврзано со намален ризик од рак. Повеќето студии покажуваат дека лушпите од цитрус содржат бројни флавоноиди кои покажуваат антиканцерогени својства.

Прочитај повеќе "
1 мин

НАЈДОБРИОТ ПИЈАЛОК ЗА ПОМОГ НА НАМАЛУВАЊЕТО НА НИВОТО НА ШЕЌЕРОТ КАЈ ДИЈАБЕТИЧИТЕ

Силно ги препорачувам пијалоците за дијабетичари кои сакаат да го намалат нивото на гликоза во крвта; Чај од камилица Слично на другите билни чаеви, камилицата

Прочитај повеќе "