////
Прочитани 4 мин

ЈАЈЦА; ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЈАЈЦАТА?

Јајцата се меѓу избраните намирници кои можат да се класифицираат како „суперхрана“. Јајцата имаат неколку нутритивни придобивки. Сепак, нивната вредност зависи од

Прочитај повеќе "