Кристал Кадир

КРИСТАЛ КАДИР

 

општ лекар и советник за секс и односи – Универзитет во Дурам, MS

 

Кристал е квалификуван доктор и советник за секс и врски во Dimepiece LA. Во слободното време, таа ужива во природата и е нов ентузијаст за тенис. Кристал е вклучен во неколку владини и едукативни иницијативи насочени кон зголемување на свеста за сексуалното здравје и правење бесплатни совети подостапни за секого.