Ксенија Собчак

КСЕНИЈА СОБЧАК

Козметолог/Дерматолог, Клинички
Нутриционист – Central Saint Martins, BA (HONS)

 

Ксенија има своја сопствена клиника за дерматологија во Лондон и е консултант за нутриционист. Ксенија е и редовен соработник на популарните медиуми. Во слободното време, таа ужива во јавање коњи, гаѓање со глинени гулаби, претресување по винтиџ продавници и прошетки на село.