Лижење фетиши

Лижење фетиши

Особено жените имаат многу фетиши кои навистина ги поттикнуваат. Можете да ја подигнете жената со лижење на нејзиното тело, одново и одново и секаде каде што може да ви оди јазикот. Ако и вие сакате да ве лижат, само кажете ја вашата жена и таа ќе оди во градот и по целото тело. Ако се лижете, лесно цицате и додавате малку грицкање овде-онде по целото тело, ќе ги добиете вашите две жешки и напалени, каде што таа дури и ќе се кремира во нејзините гаќички што може да ве изненади!

Ако ти треба мало освежување за тоа како да лижеш жена за да ја напалиш и да сакаш да се заебаваш, прочитај!

Лижењето на мекото дно на грбот, лесно и движењето во круг ќе ја напали. Има многу малку мажи кои некогаш го допреле нејзиниот грб и кога ќе обрнете внимание на ова место со вашиот јазик, ќе го почувствувате нејзиното движење и грчењето од задоволство. Многу жени всушност уживаат во ова толку многу што ќе се навлажни и ќе свршат додека им го лижете грбот.

Лижењето на вратилото на неговиот пенис ќе му биде тешко. Цицањето на неговите топчиња, лижењето на неговите топчиња и боцкањето на неговите топчиња со врвот на јазикот ќе направи да се чувствува одлично, а курот ќе му пукне од уживање. Додека се движите од едниот до другиот крај на неговиот кур, лижењето во кругови, а потоа горе-долу покривајќи го целиот кур со вашиот топол јазик ќе го натера брзо да оди.

Користете го јазикот за да ги излижете меките точки зад ушите на партнерите, а ако ви се допаѓа кажете му на партнерот за да ви го направи тоа и вам.

Ако и ја излижете страната на вратот помеѓу бакнежите, таа ќе стенка од задоволство. Ако сакате, можете да го користите и лижењето на ушите и нејзиниот врат помеѓу лижењето на нејзините усни за врвно искуство.

Експерт за ментално здравје
MS, Универзитетот во Латвија

Длабоко сум убеден дека на секој пациент му треба единствен, индивидуален пристап. Затоа, во мојата работа користам различни методи на психотерапија. За време на моите студии, открив длабок интерес за луѓето како целина и верување во неразделноста на умот и телото и важноста на емоционалното здравје во физичкото здравје. Во слободното време, уживам во читањето (голем љубител на трилери) и одење на планинарење.

Најново од Lifestyle

СОФА ЛАЖЕЊЕ СЕКС ПОЗА

Позицијата за секс на троседот е одлична ако се опуштите и дозволите вашиот маж да ја преземе контролата. Тоа

СЕКС ПОЗИ

Пегирањето е релативно поретко во секс сцената за возрасни, но сепак се здоби со влечење. И