Прашања за медиуми и печат

ПЕЧАТОТ И МЕДИУМИТЕ СЕ ПРАШУВААТ

Ве молиме контактирајте со член на нашиот тим за односи со јавноста подолу доколку имате прашање.

Триин Рандло

Нашиот став кон животот го одредува животниот однос кон нас

 

Моето маркетиншко и ПР патешествие започна во 2001 година кога за прв пат ја лансирав мојата модна колекција и почнав да водам ТВ емисии. Од 2005 година сум менаџер на брендови за повеќе меѓународни компании, имајќи предвид и обука на широк спектар на тимови за продажба. 2019 година додека живеев во Сингапур, создадов нов метод за обука PILATRE, мојата мисија е да помогнам што е можно повеќе луѓе за поздрави и посреќен начин на живот и како поранешен одбојкар знам колку е важно да се има здраво тело. Јас сум сноубордер од 7 години и сакам минус степени. Исто така, сакам да се тркам со автомобили, беше помлад возач на трка од 12-15 години. Во однос на проектите Имам докажана историја на работа во маркетинг и продажната индустрија. Вешти за водечки тимови, преговори, планирање настани, услуги за клиенти, рекламирање, односи со јавноста и стратешко планирање. Силен професионалец за односи со јавноста и маркетинг дипломирал на Естонската бизнис школа.

 

Главната работа енергијата произведува енергија - животот е едноставен и неверојатен, уживајте во процесот кон вашите цели

 

whatsapp: +37 2511 1842

 

Insta / Facebook / Скопје