Оставете ги вашите прсти да одат со оваа футуристичка атмосфера

Оставете ги вашите прсти да одат со оваа футуристичка атмосфера

Новиот Hello Touch вибратор на Џими Џејн е вибрација со прст со разлика. Силен е, цврст и останува на своето место. Не изгледа како вибрација на прстот обично со дрски дизајни на зајаци или дури и куршум поставен на место на врвот на прстенот од желе. О не. Оваа атмосфера е целосно елегантна и софистицирана - и повеќе личи на Apple iPod отколку на вибратор, што е одлично ако сакате да го направите тој суптилен изглед на „тајната секс играчка“.

Hello Touch има вибрации со два прста што седат на перничињата на вашите омилени прсти. Тие остануваат на место со две пластични тела и се прикачуваат на контролната подлога со две бели жици. Сето тоа е многу роботизирано. Контролерот се врзува околу вашиот зглоб и ви овозможува да го контролирате интензитетот и разновидноста на движењата. Во основа, ги трансформира вашите прсти во секс играчка - и можете да ги користите во секој случај, во секој случај.

Вибрирачките перничиња целосно се перат по употреба – што е одлично, бидејќи можете само да ја потопите раката во вода со сапуница. Се вели дека малите вибратори даваат некои моќни сензации што е одлично за примачот кој може само да седне и да го доживее нежното масирање или интензивните вибрации на прстите на партнерот кои талкаат околу нивните сензуални точки. Може да се користи и за соло играње со вибрации доколку можете доволно долго да се одвлекувате од постојаните вибрации на крајот од вашите прсти.

Вибраторите на Џими Џејн се добро познати по тоа што се повеќе од малку чудни. Тие не изгледаат баш како вибратори и имаат а-сексуални имиња како „форма 2“ и „форма 3“. Тие се многу футуристички, а исто така имаат и многу високи цени. Hello Touch е најновата секс играчка во нивната палета, објавена само оваа недела, а оваа необична атмосфера на прсти ќе ви врати огромни 65.00 долари или околу 40.00 фунти.

Иева Кубилјуте е психолог и советник за секс и врски и хонорарен писател. Таа е и консултант на неколку брендови за здравје и здравје. Додека Иева е специјализирана за покривање на теми за велнес, кои се движат од фитнес и исхрана, до ментална благосостојба, секс и врски и здравствени состојби, таа пишуваше за разновидни теми за животниот стил, вклучувајќи убавина и патување. Најдобрите моменти во кариерата вклучуваат: луксузен спа-прескокнување во Шпанија и приклучување кон теретана во Лондон од 18 илјади фунти годишно. Некој мора да го направи тоа! Кога не пишува на своето биро - или интервјуира експерти и студии на случај, Иева завршува со јога, добар филм и одлична нега на кожата (се разбира, малку е што таа не знае за буџетската убавина). Работи кои ѝ носат бескрајна радост: дигитални детоксикации, лате од овесно млеко и долги прошетки (а понекогаш и џогирање).

Најново од Lifestyle

СОФА ЛАЖЕЊЕ СЕКС ПОЗА

Позицијата за секс на троседот е одлична ако се опуштите и дозволите вашиот маж да ја преземе контролата. Тоа

СЕКС ПОЗИ

Пегирањето е релативно поретко во секс сцената за возрасни, но сепак се здоби со влечење. И