Пишете за нас - Испратете ја вашата гостинска објава

Пишете за нас - Испратете ја вашата гостинска објава

За да пишувате за нас и да ја испратите вашата гостинска објава до списанието Giejo, погрижете се вашата статија да одговара на нашите упатства.

Опфаќаме широк спектар на теми, вклучувајќи:

 • здравје
 • Wellness
 • Спорт и исхрана
 • Фитнес
 • Витамини и додатоци
 • Секс и врски
 • Начин на живот
 • Мода и убавина
 • Трендски теми

насоки

Ве молиме проверете дали вашата статија е во согласност со следниве упатства:

 • Долги од 1,000 до 2,000 зборови
 • Единствена содржина (не објавена на друго место)
 • Напишано со висок стандард на англиски јазик (лошо напишаната статија нема да биде објавена)
 • Само еден линк за враќање
 • Користете ги насловите од H2 до H3
 • Информативни и не самопромотивни (промотивните написи нема да се објавуваат)
 • Спам и лошо напишани статии нема да бидат прифатени.
  Разгледајте ја нашата страница за да бидете сигурни дека вашата тема не е покриена

Откако ќе почувствувате дека вашата статија е во согласност со нашите упатства, слободно испратете ја е-пошта во датотека Word документ до нашиот постар уредник на [заштитена по е-пошта]