Услови

Услови на употреба

Добредојдовте во нашата онлајн продавница! SHOPGIEJO.COM и неговите соработници ги обезбедуваат своите услуги за вас под следниве услови. Ако ја посетите или купувате во рамките на оваа веб-локација, ги прифаќате овие услови. Ве молиме прочитајте ги внимателно.,

Заштита на податоци

Ве молиме погледнете го нашето Известување за приватност, кое исто така ја регулира вашата посета на нашата веб-локација, за да ги разберете нашите практики.

Електронски комуникации

Кога ја посетувате SHOPGIEJO.COM или ни испраќате е-пошта, вие комуницирате со нас по електронски пат. Вие се согласувате да добивате комуникации од нас по електронски пат. Ќе комуницираме со вас преку е-пошта или со објавување известувања на оваа страница. Вие се согласувате дека сите договори, известувања, обелоденувања и други комуникации што ви ги обезбедуваме по електронски пат го задоволуваат секое законско барање таквите комуникации да бидат во писмена форма.

Авторски права

Сите содржини вклучени на оваа страница, како што се текст, графика, логоа, икони на копчиња, слики, аудио клипови, дигитални преземања, компилации на податоци и софтвер, се сопственост на SHOPGIEJO.COM или неговите добавувачи на содржина и се заштитени со меѓународни закони за авторски права. Компилацијата на целата содржина на оваа страница е ексклузивна сопственост на SHOPGIEJO.COM, со авторско авторство за оваа збирка од SHOPGIEJO.COM, и заштитена со меѓународни закони за авторски права.

Трговски марки

Заштитните знаци и заштитниот фустан на SHOPGIEJO.COM не смеат да се користат во врска со кој било производ или услуга што не е SHOPGIEJO.COM, на кој било начин што веројатно ќе предизвика конфузија кај клиентите или на кој било начин што го омаловажува или дискредитира SHOPGIEJO.COM . Сите други заштитни знаци кои не се во сопственост на SHOPGIEJO.COM или неговите подружници што се појавуваат на оваа страница се сопственост на нивните соодветни сопственици, кои може или не се поврзани со, поврзани или спонзорирани од SHOPGIEJO.COM или неговите подружници.

Лиценца и пристап до веб-страница

SHOPGIEJO.COM ви дава ограничена лиценца за пристап и лична употреба на оваа страница и да не преземате (освен кеширање на страници) или да ја менувате, или кој било дел од неа, освен со изречна писмена согласност од SHOPGIEJO.COM. Оваа лиценца не вклучува никаква препродажба или комерцијална употреба на оваа страница или нејзината содржина: секое собирање и користење на огласи, описи или цени на производи: каква било дериватна употреба на оваа страница или нејзината содржина: секое преземање или копирање на информации за сметката за придобивка од друг трговец: или каква било употреба на ископување податоци, роботи или слични алатки за собирање и извлекување податоци. Оваа страница или кој било дел од оваа страница не смее да се репродуцира, дуплира, копира, продава, препродава, посетува или на друг начин да се експлоатира за комерцијални цели без изречна писмена согласност од SHOPGIEJO.COM. Не смеете да обликувате или користите техники на кадрирање за да приложите каква било трговска марка, лого или други сопственички информации (вклучувајќи слики, текст, распоред на страница или форма) на SHOPGIEJO.COM и нашите соработници без изречна писмена согласност. Не смеете да користите какви било мета-ознаки или кој било друг „скриен текст“ што го користи името или заштитните знаци на SHOPGIEJO.COM без изречна писмена согласност од SHOPGIEJO.COM. Секоја неовластена употреба ја прекинува дозволата или лиценцата дадена од SHOPGIEJO.COM. Ви е дадено ограничено, отповикливо и неексклузивно право да креирате хиперврска до почетната страница на SHOPGIEJO.COM сè додека врската не ги прикажува SHOPGIEJO.COM, неговите соработници или нивните производи или услуги на лажно, погрешно, погрдно , или на друг начин навредливо прашање. Не смеете да користите никакво лого на SHOPGIEJO.COM или друга комерцијална графика или заштитен знак како дел од врската без изречна писмена дозвола.

Вашата сметка за членство

Ако ја користите оваа страница, вие сте одговорни за одржување на доверливоста на вашата сметка и лозинка и за ограничување на пристапот до вашиот компјутер и се согласувате да ја прифатите одговорноста за сите активности што се случуваат под вашата сметка или лозинка. Ако сте под 18 години, можете да ја користите нашата веб-страница само со вклучување на родител или старател. SHOPGIEJO.COM и неговите соработници го задржуваат правото да одбијат услуга, да укинат сметки, да отстрануваат или уредуваат содржина или да откажуваат нарачки по сопствена дискреција.

Прегледи, коментари, е-пошта и друга содржина

Посетителите можат да објавуваат рецензии, коментари и други содржини: и да поднесуваат предлози, идеи, коментари, прашања или други информации, доколку содржината не е нелегална, непристојна, заканувачки, клеветничка, навредлива за приватноста, кршење на правата на интелектуална сопственост, или на друг начин е штетно за трети лица или непристојно и не се состои од или содржи софтверски вируси, политичка кампања, комерцијални повици, верижни писма, масовни пораки или каква било форма на „спам“. Не смеете да користите лажна адреса на е-пошта, да се претставувате како некое лице или ентитет, или на друг начин да доведете во заблуда за потеклото на картичката или друга содржина. SHOPGIEJO.COM го задржува правото (но не и обврската) да ја отстрани или уредува таквата содржина, но не редовно ја прегледува објавената содржина. Ако објавувате содржина или испраќате материјал, и освен ако не наведеме поинаку, им давате на SHOPGIEJO.COM и неговите соработници неексклузивно, без авторски права, трајно, неотповикливо и целосно подлиценцирачко право да користат, репродуцираат, менуваат, прилагодуваат, објавуваат, преведуваат , креирајте изведени дела од, дистрибуирајте и прикажувајте таква содржина низ светот во кој било медиум. На SHOPGIEJO.COM и на неговите соработници и на подлиценцираните им давате право да го користат името што го поднесувате во врска со таквата содржина, доколку тие одлучат. Вие застапувате и гарантирате дека ги поседувате или на друг начин ги контролирате сите права на содржината што ја објавувате: дека содржината е точна: дека употребата на содржината што ја давате не ја прекршува оваа политика и нема да предизвика повреда на кое било лице или субјект: и дека ќе го обештетите SHOPGIEJO.COM или неговите соработници за сите побарувања кои произлегуваат од содржината што ја давате. SHOPGIEJO.COM има право, но не и обврска да следи и уредува или отстранува каква било активност или содржина. SHOPGIEJO.COM не презема никаква одговорност и не презема никаква одговорност за која било содржина објавена од вас или од трета страна.

Ризик од загуба

Сите артикли купени од SHOPGIEJO.COM се направени според договор за испорака. Ова во основа значи дека ризикот од загуба и сопственоста за таквите артикли поминуваат на вас по нашата испорака до превозникот.

Опис на производот

SHOPGIEJO.COM и неговите соработници се обидуваат да бидат што е можно попрецизни. Сепак, SHOPGIEJO.COM не гарантира дека описите на производите или другите содржини на оваа страница се точни, целосни, сигурни, актуелни или без грешки. Ако производот што го нуди самиот SHOPGIEJO.COM не е како што е опишано, вашиот единствен лек е да го вратите во неискористена состојба.

ОГРАНИЧУВАЊЕ ОД ГАРАНЦИИ И ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДГОВОРНОСТА ОВАА СТРАНИЦА Е ОБЕЗБЕДЕНА ОД SHOPGIEJO.COM НА ОСНОВА „КАКО ШТО Е“ И „КАКО ДОСТАПНО“. SHOPGIEJO.COM НЕ ПРАВИ НИКАКВИ ЗАСТАПУВАЊА ИЛИ ГАРАНЦИИ ОД НИКОЈ ВИД, ИЗРАЗНИ И ИМЛИЦИРАНИ, КОЈ РАБОТА НА ОВАА СТРАНИЦА ИЛИ ИНФОРМАЦИИТЕ, СОДРЖИНАТА, МАТЕРИЈАЛИТЕ ИЛИ ПРОИЗВОДИТЕ ВКЛУЧЕНИ НА ОВОЈ. ИЗРИЗНО СЕ СОГЛАСУВАТЕ ДЕКА ВАШЕТО КОРИСТЕЊЕ НА ОВАА СТРАНИЦА Е НА ВАШ ЕДИНСТВЕН РИЗИК. ВО ЦЕЛОСНА СТЕПЕН ДОЗВОЛЕН СО ВАЖЕЛНИОТ ЗАКОН, SHOPGIEJO.COM ГИ ОДРЕДУВА СИТЕ ГАРАНЦИИ, ИЗРИЧНИ ИЛИ ИМПЛИЦИРАНИ, ВКЛУЧУВАЈЌИ, НО НЕ ОГРАНИЧЕНИ НА, ИММПЛИЦИРАНИ ГАРАНЦИИ ЗА ТРГОВСКА ГАРАНЦИЈА ЗА ТРГОВСКАТА ГАРАНЦИЈА. SHOPGIEJO.COM НЕ ГАРАНТИРА ДЕКА ОВАА СТРАНИЦА, НЕГОВИТЕ СЕРВЕРИ ИЛИ Е-пошта испратени од SHOPGIEJO.COM СЕ БЕЗ ВИРУСИ И ДРУГИ ШТЕТНИ КОМПОНЕНТИ. SHOPGIEJO.COM НЕМА ДА СЕ ОДГОВАРА ЗА НИКАКВА ШТЕТА ОД КОЈ ВИД ПРОИЗЛЕГУВА ОД КОРИСТЕЊЕТО НА ОВАА СТРАНИЦА, ВКЛУЧУВАЈЌИ, НО НЕ ОГРАНИЧЕНИ НА ДИРЕКТНИ, ИНДИРЕКТНИ, ИНЦИДЕНТАЛНИ, КАЗНЕНИ И КАЗНИТЕЛНИ. ОДРЕДЕНИ ДРЖАВНИ ЗАКОНИ НЕ ДОЗВОЛУВААТ ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ИМПЛИЦИРАНИТЕ ГАРАНЦИИ ИЛИ ИСКЛУЧУВАЊЕ ИЛИ ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДРЕДЕНИ ШТЕТИ. ДОКОЛКУ ОВИЕ ЗАКОНИ ВАЖАТ ЗА ВАС, НЕКОИ ИЛИ СИТЕ ГОРЕНИ ОДГОВОРИ, ИСКЛУЧУВАЊА ИЛИ ОГРАНИЧУВАЊА МОЖЕ ДА НЕ ВАЖАТ ЗА ВАС, И МОЖЕ ДА ИМАТЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАВА.

Применлив закон

Со посета на SHOPGIEJO.COM, се согласувате дека законите на АНГЛИЈА И ВЕЛС, без оглед на принципите на судир на закони, ќе ги регулираат овие Услови за користење и секој спор од кој било вид што може да се појави помеѓу вас и SHOPGIEJO.COM или неговите соработници.

РАЗГОВОРИ

Секој спор што на кој било начин се однесува на вашата посета на SHOPGIEJO.COM или на производите што ги купувате преку SHOPGIEJO.COM ќе биде доставен до доверлива арбитража во АНГЛИЈА, освен што, до степен до кој на кој било начин сте го прекршиле или сте се заканиле дека ќе го прекршите SHOPGIEJO. Правата на интелектуална сопственост на COM, SHOPGIEJO.COM може да побара судска или друга соодветна мерка во која било држава или федерален суд во АНГЛИЈА И ВЕЛС, а вие се согласувате со ексклузивна јурисдикција и место на судење во таквите судови. Арбитражата според овој договор ќе се спроведува според правилата што тогаш важеа на Американската арбитражна асоцијација. Одлуката на арбитражата е обврзувачка и може да биде донесена како пресуда пред кој било суд од надлежна јурисдикција. Во најголема мера дозволена со применливиот закон, ниту една арбитража според овој Договор нема да се приклучи на арбитража која вклучува која било друга страна што е предмет на овој Договор, без разлика дали е преку класна арбитражна постапка или на друг начин.

ПОЛИТИКИ НА САЈТОТ, МОДИФИКАЦИЈА И СЕВЕРABILITY

Ве молиме прегледајте ги нашите други политики, како што е политиката за испорака и враќање, објавени на оваа страница. Овие политики ја регулираат и вашата посета на SHOPGIEJO.COM. Го задржуваме правото да правиме промени на нашата страница, политиките и овие Услови за користење во секое време. Ако некој од овие услови се смета за неважечки, неважечки или од која било причина неспроведлив, тој услов ќе се смета за раздвоен и нема да влијае на валидноста и извршноста на кој било преостанат услов.

ПРАШАЊА:

Прашањата во врска со нашите Услови за користење, Политика за приватност или друг материјал поврзан со политиката може да се упатат до нашиот персонал за поддршка со кликнување на врската „Контактирајте со нас“ во страничното мени.

Или можете да ни испратите е-пошта на: [заштитена по е-пошта] . Со