Бол Гаг ропство

Бол Гаг ропство

Во вашиот типичен БДСМ однос имате еден партнер кој е потчинет, а друг кој е доминантен партнер. Покорниот е врзан, воздржан, затворен и задеван. Има нешто особено возбудливо и еротски задоволувачко во тоа да бидете целосно потчинети на желбите и барањата на вашиот партнер. Исчекувањето и вознемиреноста да бидете сексуално воздржани ќе ви отворат цел сет на нови врати за емоции и желби за кои никогаш не сте знаеле дека ги имате!

Повеќето парови експериментираа со стеги и лисици, а благодарение на трилогијата „Педесет нијанси“, многу повеќе уживаа во задоволствата на ропството. Значи, ако сакате уште повеќе да ги зачините вашите сексуални средби - зошто да не ги зголемите мислите и да воведете замолчени топки во вашата вреќа со трикови?

Заглавувањата со топки се особено возбудливи за оној што го носи, како и за доминантниот партнер. За покорните, прифаќањето на замолкнување со топка додека е воздржано е поента од која нема враќање: мора имплицитно да му верувате на вашиот партнер, што е истовремено застрашувачко и возбудливо. Навистина ја прифаќате улогата на потчинет и додека сте задржани во креветот, исто така може да бидете врзани во средновековна зандана ала Кристијан Греј. Вашата имагинација дивее (особено ако сте со врзани очи) и сите ваши сензации се засилуваат додека вашиот партнер го истражува вашето тело.

За доминантниот партнер, гледањето на вашето покорно превиткување е претежно еротска сензација. Мора внимателно да ги гледате за да ги измерите нивните реакции и не можете да се потпрете на нивниот глас да ве води низ сексуалната активност. Вие имате целосна контрола: вие одлучувате кога, што и каде.

Достапни се голем број на различни типови на гегови, но гадот со топка е основниот модел кој може да биде секси колку што е функционален. Секс и злоба Бол Гаг има едноставна мека цврста пластична топка која се држи на место со прилагодлива јака. Тоа е одличен начин да се воведат замолчувања со топка во вашата спална соба BDSM пред да се надградите на екстремна фантастична замолченост, како што е замолченоста на пајакот или внатрешното замолчување на топката на пенисот.

Барбара е хонорарен писател и советник за секс и врски во Dimepiece LA и Peaches and Screams. Барбара е вклучена во различни едукативни иницијативи кои имаат за цел да ги направат советите за секс подостапни за секого и да ги разбие стигмата околу сексот во различни културни заедници. Во слободното време, Барбара ужива да шета низ старите пазари во Брик Лејн, да истражува нови места, да слика и да чита.

Најново од Lifestyle

СОФА ЛАЖЕЊЕ СЕКС ПОЗА

Позицијата за секс на троседот е одлична ако се опуштите и дозволите вашиот маж да ја преземе контролата. Тоа

СЕКС ПОЗИ

Пегирањето е релативно поретко во секс сцената за возрасни, но сепак се здоби со влечење. И