Прочитани 4 мин

ТЕРПЕНИ ВО CBD маслото

Канабиноидите како CBD комуницираат со ендоканабиноидните рецептори лоцирани низ телото. Тие ефикасно третираат големи заболувања како што се анксиозност, несоница,

Прочитај повеќе "