1 мин

ЗДРАВСТВЕНИ ПРИДОБИВКИ ОД ЗАЧИНИ, И КОЈА КОЈА Е ПРИДОБИВКИ ОД ОДРЕДЕНИ ЗАЧИНИ

ИМАТЕ НА СПЕЦИФИЧНИ ЗДРАВЈЕ ОБЛАСТИ Куркумата Куркумата содржи соединение куркумин со антиинфламаторни карактеристики кои го подобруваат здравјето на мозокот. Одредена студија за

Прочитај повеќе "