Шарлот Кремерс

ШАРЛОТА КРЕМЕРС

општ лекар и специјалист за спиење – Универзитетот во Тарту, MS

 

Во моментов работам како општ лекар во Лондон. Користејќи го стекнатото академско и професионално искуство, ги советувам пациентите со различни поплаки за менталното здравје – депресивно расположение, нервоза, недостаток на енергија и интерес, нарушувања на спиењето, напади на паника, опсесивни мисли и вознемиреност, тешкотии со концентрирање и стрес. Во слободно време сакам да сликам и да одам на долги прошетки на плажа. Една од моите најнови опсесии е судоку - прекрасна активност за смирување на немирниот ум.