ПРИРОДЕН ПРЕГЛЕД НА CBD на KAT

ПРИРОДЕН ПРЕГЛЕД НА CBD на KAT

/

Во повеќето прегледи што ги спроведувавме за CBD, честопати ги оценуваме повеќето компании како праведно, а неколку како одлични. Сепак, за Kat's Natural би ја рангирале меѓу компаниите кои се претставиле одлично. Меѓу причините зошто му даваме висока оценка се неговите импресивни, точни лабораториски резултати од трети страни кои станаа ретки меѓу другите заштитни знаци на CBD. Покрај тоа, Kat's Naturals се обврза да обезбеди нивоа на транспарентност да се постигнат во сите негови процеси. Нејзината веб-страница има објавено важни детали од практиките на органско земјоделство што ги користи во информациите за испорака. Сепак, секој производ што се продава на неговата веб-страница има обезбедено соодветни информации што ќе им помогнат на потрошувачите да научат повеќе за него. Важните дадени информации ги вклучуваат дозата, количината на THC и CBD, состојките помешани во производот, функцијата за која е дизајниран производот и цената по која се продава. Kat's Natural се покажа како уникатен. За да продолжите да учите повеќе за тоа, љубезно продолжете да ја читате нашата рецензија. Добивме колку што можевме повеќе информации.

За компанијата

Компанијата произлезе од силната верба во производите на CBD и нивниот потенцијал да го променат начинот на кој луѓето се справуваат со здравствените и здравствените проблеми. Брендот е основан во 2016 година и беше меѓу тимските играчи на Здружението за индустрии на коноп. Откако ги отвори вратите за работа, отсекогаш е посветена на понудата на квалитетни производи кои би ги надминале сите други брендови на пазарот. Сепак, таа секогаш ја поддржуваше транспарентноста во секој вклучен чекор за да и помогне да дојде до квалитетни производи. Секоја активност директно од земјоделските практики е објавена на нејзината веб-страница.

Имено, брендот активно учествува во активностите на заедницата за да им покаже благодарност за нивната поддршка. Активно се вклучува во стопанските комори и локалната заедница и волонтира за подобрување на локалните настани. Најголемата причина поради која активно учествува на локални настани е да покаже благодарност за оние што ги поддржуваат и да ја постигне својата цел да му врати на општеството што е можно повеќе.

Дополнително, брендот ги поддржува своите работници нудејќи им флексибилен распоред за работа што ќе им овозможи да балансираат помеѓу семејството и работата. Покрај тоа, брендот е исто така посветен на воспитување на најдобрата култура, поддршка на креативноста, соработка и воспитување на решавачи на проблеми кои ќе можат да се справат со новите прашања кои постојано се појавуваат во општеството.

Нивоата на транспарентност на Kat се несомнени, за разлика од повеќето CBD компании. Собра многу информации во врска со своето работење и неговата CBD во целост под нејзината официјална веб-страница. Некои од општите теми што се однесуваат на CBD ја вклучуваат разликата помеѓу изолатите со широк и целосен спектар и CBD. Ако сте биле клиент на заштитен знак на Kat, тогаш можете брзо да уверите дека резултатите од неговата лабораторија се лесно достапни под секој производ и дека може лесно да се преземат. Покрај тоа, брендот ангажираше независна централизирана лабораторија од трета страна за да и помогне да дојде до точни лабораториски резултати.

Извршниот директор на брендот, Катс Мерифилд, придонесува многу во одржувањето на добрата репутација на компанијата како нутриционист и билкар кој има стекнато соодветно искуство преку користење на природни земјоделски прехранбени производи во решавањето на природните лекови. Сопругот на Кет, Брајан, кој служи војска веќе 13 години, решил да и се придружи на нејзината сопруга за да ги поддржи ветераните, нудејќи донација за нив и нивните семејства и давајќи им попусти на нивните производи за заинтересираните. Покрај тоа, компанијата има страница за преглед на производи што им помага да ги проверат перформансите на нивните производи на терен. Тие позитивно ги прифатија негативните критики и им се извинија на оние кои не можеа да ги најдат нивните производи привлечни. Дополнително, тие ја користат можноста да спроведат повеќе истражувања и да направат некои прилагодувања за да дадат ефективност. Сепак, забележавме значителен број на позитивни критики во споредба со негативните, што значи дека тие добро функционираат.

Покрај компанијата што се занимава со повеќето прашања во врска со CBD и нејзината трговска марка, тие исто така имаат посебна страница со ЧПП што се однесува на вообичаените повторливи грижи меѓу клиентите. Некои од грижите ја вклучуваат политиката за испорака и враќање и препорачаната доза за различни производи. Ако можеби имате загриженост и не е артикулирана во ниту едно од горенаведените, може да побарате помош од нивното биро за поддршка на клиентите. Нивната веб-страница ги има нивните детали за контакт, како што се адресата на е-пошта, телефонскиот број и физичката локација.

Процесот на производство

И покрај тоа што Kat е легален одгледувач на коноп, тие исто така имаат правна документација како легални производители. Иако не ја спомнуваат точната точка од каде го добиваат конопот, тие генерализираа дека конопот го добива од југоисточниот дел на САД. Една работа на која тие нагласија и не се сомневаме дека пораснаа под нејзиното влијание, е квалитетот на конопот што го користат за производство на нивните производи. Тие го нагласуваат органското земјоделство кое е одржливо и без какви било хемиски ѓубрива или пестициди за да се развие врвниот коноп што ќе ги даде најдобрите CBD производи на пазарот.

Kat's Natural постојано користи методи за чисто екстракција на CO2 за да ги добие сите свои висококвалитетни премиум производи. Ова е еден од најефикасните методи што се користат за да се добијат вредни состојки од еко-пријателската фабрика коноп. Бидејќи CBD има за цел да понуди природно решение за здравјето и благосостојбата на луѓето, тие не можат да си дозволат да ја загадуваат животната средина и да го попречуваат воздухот што го вдишуваат истите луѓе што сакаат да понудат природно решение. Според нивната веб-страница, компанијата применува тројна дестилација за да ги избрише мрсните нијанси или земјените и да ја задржи концентрацијата на секој производ.

Повеќето од неговите производи се измешани со MCT масло, кое има триглицериди со среден ланец (под максимална биорасположивост) за подобрување на варењето. Освен тоа, секој производ содржи различни природни состојки кои научно се докажани како ефикасни и се користат долги години.

И на крај, пред какви било формулации да дојдат на пазарот, компанијата ѝ даде на независна лабораторија од трета страна да спроведе тестови на нејзините производи за проверка на моќта и чистотата. Прво, лабораторијата мора да обезбеди сите производи да ја содржат потребната количина на THC (под 0.3%). Освен тоа, различни компании за CBD постојано ги дезинформираат нивоата на моќ, што не е она за Kat's Natural. Тие објавуваат точни нивоа на CBD достапни во нивните производи, и каде што има некаква варијација, таа е под оптималните 10%. Дополнително, тие ги тестираат сите нивни производи за нивоа на чистота за да се осигураат дека загадувачите не влегуваат во човечкото тело, па оттука ја нарушуваат целта за понуда на природни решенија.

Опсег на производи

Помеѓу компаниите кои максимизираа да им обезбедат на своите клиенти различни опции на производи, тогаш Kat's Natural не може да биде изземен. Има широка линија на производи со 30 производи во својот каталог. Добрата работа е што тие се поделени на различни делови за локацијата на издавањето на производот што го посакуваат клиентите. Тие вклучуваат;

ТХЦ бесплатни сублингвални тинктури на Kat

ТХЦ бесплатни сублингвални тинктури на Kat

Тинктурите се формулирани со коноп одгледуван од југоисточниот дел на САД со методи на одржливо органско земјоделство. Сепак, добрата работа во оваа категорија е што сите производи се прилагодени на веганите. Тие се формулирани во празнина со широк спектар од каква било вештачка сладост или вкус. Според компанијата, кога некој се соочува со стрес, тогаш тинктурите без THC може да промовираат чувство на смиреност и релаксација. Покрај тоа, брендот обезбедува означени капки во секоја порција и препорачува доза од 1 ml секој ден за да се одржи соодветната доза. И на крај, тинктурите направени од компанијата вклучуваат тинктури Голи, Релакс, Метаболизирање и заздравување.

Подјазични CBD тинктури со целосен спектар на Kat

Подјазични CBD тинктури со целосен спектар на Kat

Природните тинктури со целосен спектар на CBD на Kat вклучуваат Restore и Balance, кои се достапни во вкупно 1500 mg CBD и се со вкус на пеперминт. Дополнително, тие се 100% вегански и органски производи кои содржат MCT масло кое го подобрува лесното варење во крвотокот. Покрај тоа, компанијата препорачува да се започне со помала доза пред да се преиспита употребата на зголемена доза во зависност од одговорот на телото. И на крај, тие се добиваат од режим на суперкритична екстракција на CO2 и се продаваат од 18 до 299.99 долари во зависност од количината и нивоата на моќност.

Темати и креми на Kat's Naturals CBD

Темати и креми на Kat's Naturals CBD

Негата на кожата стана голема грижа за луѓето што не може да се занемари во ниту еден момент. Скоро секој сака да се чувствува самоуверено при одење бидејќи знае дека нивната кожа е блескава и привлечна. Меѓу компаниите со CBD кои одлучија да понудат производи за кожа, Kat's Natural не е исклучок. Неговите креми за тело и топични производи се добро изработени со употреба на екстракти од CO2, масло од MCT и други состојки за да се подобри лесната апсорпција од страна на кожата. Сепак, за да се постигне ефикасност, брендот препорачува секојдневна употреба, а некои од нив се дизајнирани за релаксација на телото после напорен ден или вежбање.

Kat's природни јадења и чоколади од коноп

Kat's природни јадења и чоколади од коноп

Јадење станаа познати и се еден од најзгодните начини за администрирање на вашата дневна доза на CBD. Некои од производите што ги произведува компанијата вклучуваат црно чоколадо, бело чоколадо со пеперминт бар и активирана рефус чоколада. И на крај, брендот ги меша природно постоечките хранливи материи во неговите екстракти од коноп добиени од екстракција на CO2 за да развие квалитетни јадења за своите клиенти. Тие се проверени и лесно се администрираат сублингвално или под јазикот.

Горенаведените производи се само севкупна анализа. Компанијата, исто така, произведува капсули, како и производи за домашни миленици. На производите за домашни миленици им се посветува подеднакво внимание како и на оние што се користат за производство на човечки производи. И на крај, неговите капсули се погодни за веганите.

Што ни се допаѓа за компанијата

Меѓу компаниите што ги разгледувавме, Kat's Naturals е меѓу заштитните знаци на CBD со најзначаен број на фасцинантни работи. Само да споменеме неколку, таа се обврзува да нуди попусти за луѓето кои живеат со долгорочни инвалиди и ветераните. Дополнително, има добротворни програми за програмите за транзиција на ветераните, а меѓу групите што имаат корист од нив го вклучува и Операциското рели на организацијата Атланта. И на крај, неговите производи се сертифицирани за вегани од Leaping Bunny и Vegan.org.

Што не ни се допаѓа кај компанијата

Иако Kat's Natural се истакна како извонреден во повеќето свои активности, сепак има неколку слабости што треба да ги реши. Нивната широка линија на производи ја попречува навигацијата на веб-страниците поради обемното паѓачко мени на производите. Следствено, иако имаат точни резултати за нивните нивоа на моќ, тие имаат тенденција да се фокусираат помалку на тестирање на загадувачи. И на крај, ќе им беше полесно да имаат комплетна централизирана страница на производи за клиентите да лоцираат одредени ставки.

Заклучок

И покрај наведените горенаведени слабости, компанијата сè уште има одлични резултати на пазарот на CBD. Таа е една од компаниите кои сè уште можат да понудат квалитетни производи и покрај својата широка линија на производи. Сè што е кажано отколку направено, би му препорачале да ги реши своите слабости бидејќи тие се мали за да се создаде позначаен јаз меѓу него и неговите потенцијални конкуренти на пазарот.

Најново од CBD