Personvern

Sørg for at du leser personvernreglene våre for å forstå hvordan dataene dine brukes.

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Giejo ("Giejo, " "we, "Eller "us") samler inn, bruker og avslører informasjon om deg. Denne personvernerklæringen gjelder når du bruker våre nettsider, mobilapplikasjoner og andre elektroniske produkter og tjenester som lenker til denne personvernerklæringen (samlet vår "Tjenester ”), ta kontakt med kundeserviceteamet vårt, engasjere oss på sosiale medier eller på annen måte samhandle med oss.

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Hvis vi gjør endringer, vil vi varsle deg ved å revidere datoen øverst i denne policyen, og i noen tilfeller kan vi gi deg ytterligere varsel (som å legge til en erklæring på nettstedet vårt eller gi deg et varsel). Vi oppfordrer deg til å lese gjennom denne personvernerklæringen regelmessig for å holde deg informert om vår informasjonspraksis og valgene som er tilgjengelige for deg.

Innsamling av informasjon

Informasjon du gir oss

Vi samler inn informasjon du gir direkte til oss. For eksempel deler du informasjon direkte med oss ​​når du oppretter en konto, fyller ut et skjema, sender inn eller legger ut innhold gjennom tjenestene våre, kjøper et medlemskap, kommuniserer med oss ​​via tredjepartsplattformer, ber om kundestøtte eller på annen måte kommuniserer med oss . Typen personlig informasjon vi kan samle inn inkluderer ditt navn, e-postadresse og all annen informasjon du velger å oppgi.

Vi samler ikke inn betalingsinformasjon gjennom våre tjenester. Vi er avhengige av tredjeparter for å behandle betalinger i forbindelse med tjenestene våre. All informasjon du oppgir for å forenkle en slik betaling er underlagt tredjeparts betalingsbehandlers personvernpolicy, og vi oppfordrer deg til å se gjennom disse retningslinjene før du gir noen informasjon til betalingsbehandleren.

Informasjon vi samler inn automatisk når du samhandler med oss

I noen tilfeller samler vi automatisk inn visse opplysninger, inkludert:

  • Aktivitetsinformasjon: Vi samler inn informasjon om aktiviteten din på tjenestene våre, for eksempel lesehistorikken din og når du deler linker, følger brukere, fremhever innlegg og klapper etter innlegg.
  • Enhets- og bruksinformasjon: Vi samler inn informasjon om hvordan du får tilgang til tjenestene våre, inkludert data om enheten og nettverket du bruker, for eksempel maskinvaremodellen din, operativsystemversjonen, mobilnettverket, IP-adressen, unike enhetsidentifikatorer, nettlesertype og app versjon. Vi samler også inn informasjon om aktiviteten din på tjenestene våre, for eksempel tilgangstider, sider vist, lenker som er klikket på og siden du besøkte før du navigerte til tjenestene våre.
  • Informasjon samlet inn av informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier: Vi bruker sporingsteknologier, for eksempel informasjonskapsler, for å samle inn informasjon om deg. Informasjonskapsler er små datafiler som er lagret på harddisken din eller i enhetsminnet som hjelper oss med å forbedre tjenestene våre og opplevelsen din, se hvilke områder og funksjoner i tjenestene våre som er populære, og telle besøk. Vi samarbeider også med tredjeparts analyseleverandører som bruker informasjonskapsler, web beacons, enhetsidentifikatorer og andre teknologier for å samle inn informasjon om din bruk av tjenestene våre og andre nettsteder og applikasjoner, inkludert din IP-adresse, nettleser, mobilnettverksinformasjon, sider vist , tid brukt på sider eller i mobilapper, og lenker som er klikket på. Denne informasjonen kan brukes av Giejo og andre til blant annet å analysere og spore data, bestemme populariteten til bestemt innhold, levere innhold målrettet mot dine interesser på våre tjenester, og bedre forstå din online aktivitet. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem, se Dine valg nedenfor.

Informasjon vi samler inn fra andre kilder

Vi innhenter informasjon fra tredjepartskilder. For eksempel kan vi samle inn informasjon om deg fra sosiale nettverk, leverandører av regnskapstjenester og leverandører av dataanalyse.

Informasjon vi henter

Vi kan utlede informasjon eller trekke slutninger om deg basert på informasjonen vi samler inn. For eksempel kan vi trekke slutninger om posisjonen din basert på IP-adressen din eller utlede lesepreferanser basert på lesehistorikken din.

Bruk av informasjon

Vi bruker informasjonen vi samler inn til å tilby, vedlikeholde og forbedre tjenestene våre, som inkluderer personalisering av innleggene du ser. Vi bruker også informasjonen vi samler inn til:

  • Kommuniser med deg om nytt innhold, produkter, tjenester og funksjoner som tilbys av Giejo og gi andre nyheter og informasjon vi tror vil interessere deg (se Dine valg nedenfor for informasjon om hvordan du kan velge bort denne kommunikasjonen når som helst);
  • Oppdage, undersøke og forhindre sikkerhetshendelser og annen ondsinnet, villedende, uredelig eller ulovlig aktivitet og beskytte rettighetene og eiendommen til Giejo og andre;
  • Overholde våre juridiske og økonomiske forpliktelser; og
  • Utfør ethvert annet formål som er beskrevet for deg på det tidspunktet informasjonen ble samlet inn.

Deling av informasjon

Vi deler personlig informasjon under følgende omstendigheter eller som på annen måte beskrevet i denne policyen:

  • Vi kan avsløre personopplysninger hvis vi mener at avsløring er i samsvar med, eller påkrevd av, enhver gjeldende lov eller juridisk prosess, inkludert lovlige forespørsler fra offentlige myndigheter om å oppfylle kravene til nasjonal sikkerhet eller rettshåndhevelse. Hvis vi kommer til å avsløre din personlige informasjon som svar på en juridisk prosess, vil vi gi deg beskjed slik at du kan utfordre den (for eksempel ved å søke rettslig inngripen), med mindre vi er forbudt ved lov eller tror at det kan sette andre i fare eller forårsake ulovlig oppførsel. Vi vil protestere mot juridiske forespørsler om informasjon om brukere av tjenestene våre som vi mener er upassende.
  • Vi kan dele personlig informasjon hvis vi mener at handlingene dine er i strid med våre brukeravtaler eller retningslinjer, hvis vi mener at du har brutt loven, eller hvis vi mener det er nødvendig for å beskytte rettighetene, eiendommen og sikkerheten til Giejo, vår brukere, publikum eller andre.
  • Vi deler personopplysninger med våre advokater og andre profesjonelle rådgivere der det er nødvendig for å innhente råd eller på annen måte beskytte og administrere våre forretningsinteresser.
  • Vi kan dele personlig informasjon i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av virksomheten vår av et annet selskap.
  • Vi deler personlig informasjon med ditt samtykke eller etter din anvisning.
  • Vi deler også aggregert eller avidentifisert informasjon som ikke med rimelighet kan brukes til å identifisere deg.

Tredjeparts innbygginger

Giejo er ikke vert for noe av innholdet som vises på våre tjenester. Når du samhandler med en Embed, kan den sende informasjon om interaksjonen din til verts tredjeparten akkurat som om du besøkte tredjepartens nettsted direkte. Giejo kontrollerer ikke hvilken informasjon tredjeparter samler inn gjennom Embeds eller hva de gjør med informasjonen. Denne personvernerklæringen gjelder ikke for informasjon som samles inn gjennom Embeds. Personvernreglene som tilhører tredjeparten som er vert for Embed, gjelder for all informasjon Embed samler inn, og vi anbefaler at du gjennomgår denne policyen før du samhandler med Embed.

Dine valg

Informasjonskapsler

De fleste nettlesere er satt til å akseptere informasjonskapsler som standard. Hvis du foretrekker det, kan du justere nettleserinnstillingene for å fjerne eller avvise nettleserinformasjonskapsler. Vær oppmerksom på at fjerning eller avvisning av informasjonskapsler kan påvirke tilgjengeligheten og funksjonaliteten til tjenestene våre.

Kommunikasjonspreferanser

Du kan velge bort å motta visse kommunikasjoner fra oss, for eksempel sammendrag, nyhetsbrev og aktivitetsvarsler. Hvis du velger bort det, kan vi fortsatt sende deg administrative e-poster, for eksempel våre pågående forretningsforbindelser.

Dine personvernrettigheter i California

California Consumer Privacy Act eller "CCPA" (Cal. Civ. Code § 1798.100 et seq.) gir forbrukere som bor i California visse rettigheter med hensyn til deres personlige opplysninger. Hvis du er bosatt i California, gjelder denne delen for deg. Vi samler inn følgende personopplysninger for forretnings- og kommersielle formål.

Identifikatorer:

  • Analytics-leverandører
  • Kommunikasjonsleverandører
  • Leverandører av kundeservice
  • Leverandører av svindelforebygging og sikkerhet
  • Infrastrukturleverandører
  • Markedsføringsleverandører
  • Betalingsprosessorer

Kommersiell informasjon:

  • Analytics-leverandører
  • Infrastrukturleverandører
  • Betalingsprosessorer

Internett eller annen elektronisk nettverksaktivitetsinformasjon:

  • Analytics-leverandører
  • Infrastrukturleverandører

Konklusjoner:

  • Analytics-leverandører
  • Infrastrukturleverandører

Giejo selger ikke din personlige informasjon.

Med forbehold om visse begrensninger har du rett til å (1) be om å få vite mer om kategoriene og spesifikke deler av personlig informasjon vi samler inn, bruker og avslører om deg, (2) be om sletting av din personlige informasjon, (3) velge ut av salg av din personlige informasjon, hvis vi deltar i den aktiviteten i fremtiden, og (4) ikke bli diskriminert for å utøve disse rettighetene. Vi vil ikke diskriminere deg hvis du utøver rettighetene dine i henhold til CCPA.

Hvis vi mottar forespørselen din fra en autorisert agent, kan vi be om bevis på at du har gitt en slik agent en fullmakt eller at agenten på annen måte har gyldig skriftlig fullmakt til å sende inn forespørsler om å utøve rettigheter på dine vegne. Dette kan inkludere å kreve at du bekrefter identiteten din. Hvis du er en autorisert agent som ønsker å komme med en forespørsel, vennligst kontakt oss.

Ytterligere avsløring for enkeltpersoner basert i Europa

Hvis du befinner deg i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet ("EØS"), Storbritannia eller Sveits, har du visse rettigheter og beskyttelse i henhold til gjeldende lov angående behandlingen av dine personopplysninger, og denne delen gjelder for deg.

Retslig grunnlag for behandling

Når vi behandler dine personopplysninger, vil vi gjøre det i avhengighet av følgende lovlige grunnlag:

  • For å utføre vårt ansvar under vår kontrakt med deg (f.eks. levere produktene og tjenestene du ba om).
  • Når vi har en legitim interesse i å behandle dine personopplysninger for å drive virksomheten vår eller beskytte våre interesser (f.eks. å tilby, vedlikeholde og forbedre våre produkter og tjenester, utføre dataanalyser og kommunisere med deg).
  • For å overholde våre juridiske forpliktelser (f.eks. å føre en oversikt over dine samtykker og spore de som har valgt bort ikke-administrativ kommunikasjon).
  • Når vi har ditt samtykke til å gjøre det (f.eks. når du velger å motta ikke-administrativ kommunikasjon fra oss). Når samtykke er det juridiske grunnlaget for vår behandling av personopplysningene dine, kan du når som helst trekke tilbake slikt samtykke.

datalagrings~~POS=TRUNC

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å utføre formålene som vi opprinnelig samlet dem inn for og for andre legitime forretningsformål, inkludert for å oppfylle våre juridiske, regulatoriske eller andre overholdelsesforpliktelser.

Datasubjektforespørsler

Med visse begrensninger har du rett til å be om tilgang til personopplysningene vi har om deg og til å motta dataene dine i et bærbart format, rett til å be om at dine personopplysninger blir rettet eller slettet, og rett til å protestere mot, eller be om at vi begrenser, viss behandling. For å utøve dine rettigheter: Du kan når som helst protestere mot bruken av dine personopplysninger ved å kontakte oss.

Spørsmål eller klager

Hvis du har en bekymring for vår behandling av personopplysninger som vi ikke er i stand til å løse, har du rett til å sende inn en klage til Datatilsynet der du bor.