Ochrana osobných údajov

Uistite sa, že ste si prečítali naše zásady ochrany osobných údajov, aby ste pochopili, ako sa vaše údaje používajú.

Tieto zásady ochrany osobných údajov vysvetľujú, ako Giejo ("Giejo, " "we, “Alebo "us") zhromažďuje, používa a zverejňuje informácie o vás. Tieto zásady ochrany osobných údajov platia, keď používate naše webové stránky, mobilné aplikácie a iné online produkty a služby, ktoré odkazujú na tieto zásady ochrany osobných údajov (spoločne "Služby“), kontaktujte náš tím zákazníckych služieb, spojte sa s nami na sociálnych médiách alebo s nami inak interagujte.

Tieto Zásady ochrany osobných údajov môžeme z času na čas zmeniť. Ak vykonáme zmeny, upozorníme vás na to úpravou dátumu v hornej časti týchto zásad a v niektorých prípadoch vám môžeme poskytnúť ďalšie upozornenie (napríklad pridanie vyhlásenia na našu webovú stránku alebo poskytnutie upozornenia). Odporúčame vám pravidelne kontrolovať tieto Zásady ochrany osobných údajov, aby ste zostali informovaní o našich informačných postupoch a možnostiach, ktoré máte k dispozícii.

Zber informácií

Informácie, ktoré nám poskytnete

Zhromažďujeme informácie, ktoré nám poskytnete priamo. Informácie napríklad zdieľate priamo s nami, keď si vytvoríte účet, vyplníte formulár, odošlete alebo uverejníte obsah prostredníctvom našich Služieb, zakúpite si členstvo, komunikujete s nami prostredníctvom platforiem tretích strán, požiadate o zákaznícku podporu alebo s nami inak komunikujete. . Typy osobných údajov, ktoré môžeme zhromažďovať, zahŕňajú vaše meno, e-mailovú adresu a akékoľvek ďalšie informácie, ktoré sa rozhodnete poskytnúť.

Prostredníctvom našich Služieb nezhromažďujeme platobné údaje. Pri spracovaní platieb v súvislosti s našimi Službami sa spoliehame na tretie strany. Akékoľvek informácie, ktoré poskytnete na uľahčenie takejto platby, podliehajú zásadám ochrany osobných údajov spracovateľa platieb tretej strany a odporúčame vám, aby ste si tieto zásady prečítali predtým, ako spracovateľovi platieb poskytnete akékoľvek informácie.

Informácie, ktoré zhromažďujeme automaticky, keď s nami komunikujete

V niektorých prípadoch automaticky zhromažďujeme určité informácie, vrátane:

  • Informácie o aktivite: Zhromažďujeme informácie o vašej aktivite v našich Službách, ako je vaša história čítania a kedy zdieľate odkazy, sledujete používateľov, zvýrazňujete príspevky a tlieskate za príspevky.
  • Informácie o zariadení a používaní: Zhromažďujeme informácie o tom, ako pristupujete k našim Službám, vrátane údajov o zariadení a sieti, ktorú používate, ako je model vášho hardvéru, verzia operačného systému, mobilná sieť, IP adresa, jedinečné identifikátory zariadenia, typ prehliadača a aplikácia. verzia. Zhromažďujeme tiež informácie o vašej aktivite v našich Službách, ako sú časy prístupu, zobrazené stránky, kliknuté odkazy a stránka, ktorú ste navštívili pred prechodom na naše Služby.
  • Informácie zhromažďované súbormi cookie a podobnými technológiami sledovania: Na zhromažďovanie informácií o vás používame technológie sledovania, ako sú súbory cookie. Cookies sú malé dátové súbory uložené na vašom pevnom disku alebo v pamäti zariadenia, ktoré nám pomáhajú zlepšovať naše Služby a vaše skúsenosti, vidieť, ktoré oblasti a funkcie našich Služieb sú obľúbené, a počítať návštevy. Spolupracujeme aj s poskytovateľmi analytických služieb tretích strán, ktorí používajú súbory cookie, webové majáky, identifikátory zariadení a ďalšie technológie na zhromažďovanie informácií o vašom používaní našich Služieb a iných webových stránok a aplikácií vrátane vašej IP adresy, webového prehliadača, informácií o mobilnej sieti, zobrazených stránok. , čas strávený na stránkach alebo v mobilných aplikáciách a kliknutia na odkazy. Tieto informácie môže Giejo a iní použiť okrem iného na analýzu a sledovanie údajov, určenie popularity určitého obsahu, poskytovanie obsahu zameraného na vaše záujmy v našich službách a lepšie pochopenie vašej online aktivity. Ďalšie informácie o súboroch cookie a o tom, ako ich zakázať, nájdete v časti Vaše voľby nižšie.

Informácie, ktoré zhromažďujeme z iných zdrojov

Informácie získavame zo zdrojov tretích strán. Môžeme napríklad zhromažďovať informácie o vás od sociálnych sietí, poskytovateľov účtovných služieb a poskytovateľov analýzy údajov.

Informácie, ktoré odvodzujeme

Na základe informácií, ktoré zhromažďujeme, môžeme odvodiť informácie alebo vyvodiť závery o vás. Môžeme napríklad vyvodiť závery o vašej polohe na základe vašej adresy IP alebo odvodiť preferencie čítania na základe vašej histórie čítania.

použitie informácií

Informácie, ktoré zhromažďujeme, používame na poskytovanie, udržiavanie a zlepšovanie našich Služieb, čo zahŕňa prispôsobenie zobrazovaných príspevkov. Informácie, ktoré zhromažďujeme, používame aj na:

  • Komunikovať s vami o novom obsahu, produktoch, službách a funkciách ponúkaných spoločnosťou Giejo a poskytovať ďalšie novinky a informácie, o ktorých si myslíme, že by vás mohli zaujímať (informácie o tom, ako sa kedykoľvek odhlásiť z tejto komunikácie, nájdete nižšie v časti Vaše voľby);
  • Zisťovať, vyšetrovať a predchádzať bezpečnostným incidentom a iným škodlivým, klamlivým, podvodným alebo nezákonným aktivitám a chrániť práva a majetok spoločnosti Giejo a iných;
  • dodržiavať naše právne a finančné záväzky; a
  • Vykonajte akýkoľvek iný účel, ktorý vám bol opísaný v čase zhromažďovania informácií.

Zdieľanie informácií

Osobné údaje zdieľame za nasledujúcich okolností alebo ako je inak opísané v týchto zásadách:

  • Osobné údaje môžeme zverejniť, ak sa domnievame, že zverejnenie je v súlade s akýmkoľvek platným zákonom alebo právnym procesom alebo si to vyžaduje, vrátane zákonných žiadostí verejných orgánov na splnenie požiadaviek národnej bezpečnosti alebo presadzovania práva. Ak sa chystáme zverejniť vaše osobné údaje v reakcii na právny proces, upozorníme vás, aby ste to mohli napadnúť (napríklad požiadaním o zásah súdu), pokiaľ nám to nezakazuje zákon alebo sa domnievame, že by to mohlo ohroziť ostatných alebo spôsobiť nezákonné správanie. Budeme namietať proti právnym žiadostiam o informácie o používateľoch našich Služieb, ktoré považujeme za nevhodné.
  • Môžeme zdieľať osobné údaje, ak sa domnievame, že vaše konanie je v rozpore s našimi používateľskými zmluvami alebo zásadami, ak sa domnievame, že ste porušili zákon, alebo ak sa domnievame, že je to potrebné na ochranu práv, majetku a bezpečnosti spoločnosti Giejo, našej používatelia, verejnosť alebo iní.
  • Osobné údaje zdieľame s našimi právnikmi a inými odbornými poradcami, ak je to potrebné na získanie poradenstva alebo inú ochranu a riadenie našich obchodných záujmov.
  • Osobné údaje môžeme zdieľať v súvislosti s akýmkoľvek zlúčením, predajom majetku spoločnosti, financovaním alebo akvizíciou celého nášho podnikania alebo jeho časti inou spoločnosťou alebo počas rokovaní o ňom.
  • Osobné údaje zdieľame s vaším súhlasom alebo na váš pokyn.
  • Zdieľame aj súhrnné alebo neidentifikovateľné informácie, ktoré nemožno rozumne použiť na vašu identifikáciu.

Vloženia tretích strán

Giejo nehostuje časť obsahu zobrazeného v našich Službách. Keď interagujete s vloženým zariadením, môže odosielať informácie o vašej interakcii hosťujúcej tretej strane, ako keby ste priamo navštívili stránku tretej strany. Giejo nekontroluje, aké informácie zhromažďujú tretie strany prostredníctvom vloženia alebo čo s týmito informáciami robia. Tieto zásady ochrany osobných údajov sa nevzťahujú na informácie zhromaždené prostredníctvom vloženia. Zásady ochrany osobných údajov patriace tretej strane, ktorá hosťuje Embed, sa vzťahujú na všetky informácie, ktoré Embed zhromažďuje, a odporúčame vám, aby ste si tieto zásady prečítali pred interakciou s Embed.

Vaše voľby

Cookies

Väčšina webových prehliadačov je predvolene nastavená tak, aby akceptovala súbory cookie. Ak chcete, môžete upraviť nastavenia prehliadača tak, aby ste odstránili alebo odmietli súbory cookie prehliadača. Upozorňujeme, že odstránenie alebo odmietnutie súborov cookie môže ovplyvniť dostupnosť a funkčnosť našich Služieb.

Predvoľby komunikácie

Môžete sa odhlásiť z prijímania určitých správ od nás, ako sú súhrny, bulletiny a upozornenia na aktivity. Ak sa odhlásite, môžeme vám stále posielať administratívne e-maily, ako napríklad naše prebiehajúce obchodné vzťahy.

Vaše práva na ochranu osobných údajov v Kalifornii

Kalifornský zákon o ochrane súkromia spotrebiteľov alebo „CCPA“ (Kal. občiansky zákonník § 1798.100 a nasl.) poskytuje spotrebiteľom s bydliskom v Kalifornii určité práva týkajúce sa ich osobných údajov. Ak ste obyvateľom Kalifornie, táto časť sa vás týka. Na obchodné a komerčné účely zhromažďujeme nasledujúce osobné údaje.

Identifikátory:

  • Poskytovatelia analýzy
  • Poskytovatelia komunikácie
  • Poskytovatelia služieb zákazníkom
  • Poskytovatelia prevencie podvodov a zabezpečenia
  • Poskytovatelia infraštruktúry
  • Poskytovatelia marketingu
  • Spracovatelia platieb

Obchodné informácie:

  • Poskytovatelia analýzy
  • Poskytovatelia infraštruktúry
  • Spracovatelia platieb

Informácie o internetovej alebo inej elektronickej sieti:

  • Poskytovatelia analýzy
  • Poskytovatelia infraštruktúry

závery:

  • Poskytovatelia analýzy
  • Poskytovatelia infraštruktúry

Giejo nepredáva vaše osobné údaje.

S určitými obmedzeniami máte právo (1) požiadať o viac informácií o kategóriách a konkrétnych osobných údajoch, ktoré o vás zhromažďujeme, používame a zverejňujeme, (2) požiadať o vymazanie vašich osobných údajov, (3) zvoliť si z akéhokoľvek predaja vašich osobných údajov, ak sa v budúcnosti zapojíme do tejto činnosti, a (4) nebudeme diskriminovaní pri uplatňovaní týchto práv. Ak uplatníte svoje práva podľa zákona CCPA, nebudeme vás diskriminovať.

Ak dostaneme vašu žiadosť od oprávneného zástupcu, môžeme požiadať o dôkaz, že ste takémuto zástupcovi poskytli plnú moc alebo že zástupca má inak platné písomné oprávnenie predkladať žiadosti o výkon práv vo vašom mene. To môže zahŕňať požiadavku na overenie vašej identity. Ak ste autorizovaný zástupca, ktorý chce podať žiadosť, kontaktujte nás.

Dodatočné zverejnenie pre jednotlivcov so sídlom v Európe

Ak sa nachádzate v Európskom hospodárskom priestore („EHP“), v Spojenom kráľovstve alebo vo Švajčiarsku, máte určité práva a ochranu podľa platných zákonov týkajúcich sa spracovania vašich osobných údajov a táto časť sa vás týka.

Právny základ pre spracovanie

Keď spracúvame vaše osobné údaje, budeme tak robiť na základe nasledujúcich právnych základov:

  • Na plnenie našich povinností vyplývajúcich z našej zmluvy s vami (napr. poskytovanie produktov a služieb, ktoré ste požadovali).
  • Keď máme oprávnený záujem spracúvať vaše osobné údaje na prevádzkovanie nášho podnikania alebo ochranu našich záujmov (napr. poskytovať, udržiavať a zlepšovať naše produkty a služby, vykonávať analýzu údajov a komunikovať s vami).
  • Aby sme splnili naše zákonné povinnosti (napr. viesť záznam o vašich súhlasoch a sledovať tých, ktorí sa odhlásili z neadministratívnej komunikácie).
  • Keď na to máme váš súhlas (napr. keď sa prihlásite na odber správ, ktoré nie sú administratívne). Ak je súhlas právnym základom pre naše spracovanie vašich osobných údajov, môžete tento súhlas kedykoľvek odvolať.

Zachovanie údajov

Osobné údaje uchovávame tak dlho, ako je potrebné na splnenie účelov, na ktoré sme ich pôvodne zhromaždili, a na iné legitímne obchodné účely vrátane splnenia našich zákonných, regulačných alebo iných povinností v oblasti dodržiavania predpisov.

Žiadosti dotknutých osôb

S určitými obmedzeniami máte právo požadovať prístup k osobným údajom, ktoré o vás uchovávame, a získať vaše údaje v prenosnom formáte, právo požiadať o opravu alebo vymazanie vašich osobných údajov a právo namietať proti, alebo požiadať, aby sme obmedzili určité spracovanie. Na uplatnenie svojich práv: Môžete kedykoľvek namietať proti používaniu vašich osobných údajov tak, že nás kontaktujete.

Otázky alebo sťažnosti

Ak máte obavy týkajúce sa nášho spracúvania osobných údajov, ktoré nevieme vyriešiť, máte právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov v mieste vášho bydliska.