1 min lexoi

SERUM KOMBO PËR LËKURËN E LIRË

Nëse jeni duke kërkuar për kombinimin më të mirë të serumit për të forcuar lëkurën, acidi hialuronik dhe retinoli mund ta bëjnë këtë. E para përmirëson mbajtjen e lagështisë së lëkurës. Gjithashtu zbut dhe ofron a

Lexo më shumë »

Mutizmi selektiv

Mutizmi selektiv (SM) është paaftësia për të folur në situata, vende ose disa njerëz të caktuar. Ky çrregullim ankthi shfaqet gjatë fëmijërisë. Megjithatë, mund të jetë pjesë përbërëse e moshës suaj të rritur kur injorohet. Shkaku? Shkaku i saktë i

Lexo më shumë »

DERMATITI RETINOID

Çfarë është dermatiti retinoid? Si dermatolog, dermatiti retinoid i referohet

5 minuta të lexuara

Puna me emocione të vështira Meditim i drejtuar

Meditime të drejtuara nga StarLight Breeze rreth meditimit Relaksoni trupin tuaj, qetësoni mendjen tuaj dhe qetësoni shpirtin tuaj me këtë leksion meditimi të udhëhequr. Praktikimi i meditimit mund të ndihmojë me qartësi më të madhe mendore, rivendosje dhe

Lexo më shumë »

Meditimi i udhëhequr nga frymëmarrja e qetë

Meditime të drejtuara nga StarLight Breeze rreth meditimit Relaksoni trupin tuaj, qetësoni mendjen tuaj dhe qetësoni shpirtin tuaj me këtë leksion meditimi të udhëhequr. Praktikimi i meditimit mund të ndihmojë me qartësi më të madhe mendore, rivendosje dhe ribalancim të çdo sistemi në trupin tuaj. Ajo ka

Lexo më shumë »
1 2 3 ... 140