Çfarë do të thotë në të vërtetë nëse një burrë nuk do të të turpërojë

Çfarë do të thotë në të vërtetë nëse një burrë nuk do të të turpërojë

Jeta juaj seksuale është e mrekullueshme. Ai është i pasionuar, i pëlqen shumëllojshmëria, ju tregon shumë dashuri dhe në përgjithësi është e mrekullueshme. Ju argëtoheni mirë së bashku dhe duket se po ecni mirë. Por ka një gjë që ai kurrë nuk duket se dëshiron ta bëjë dhe ajo është të të turpërojë.

Sigurisht që ai pret që ju t'i jepni atij punë dhe nuk e ka problem t'ju pyesë, t'ju tregojë ose thjesht t'ju manovrojë aty ku ai dëshiron që të bëni. Por kur vjen puna për të marrë një vëmendje reciproke, ai nuk duket se mendon apo vepron sikur është shumë e rëndësishme.

Kjo mund të jetë për një sërë arsyesh. Pra, para së gjithash, të flasësh për të është mënyra më e mirë për të filluar. Thjesht një pyetje e rastësishme, kështu që si nuk duket se nuk doni të më hidhni poshtë mua, zakonisht mund t'ju japë përgjigjen e drejtpërdrejtë për atë që po përpiqeni të zbuloni.

Por bërja e kësaj pyetje nganjëherë thjesht nuk duket aq e lehtë sa duhet. Shumë prej nesh femrat janë ende duke u përballur me atë shirit të natyrshëm të përsëritur në kokën tonë që nuk meritojmë saktësisht atë që duam dhe e kemi ende të vështirë të kërkojmë gjëra pa marrë parasysh çfarë.

Pra, çfarë tjetër mund të bëni? Epo para së gjithash, higjiena është shumë e rëndësishme dhe disa djem janë të lidhur me këtë dhe nuk u pëlqen të japin kokën për arsyen e thjeshtë se nuk ishte një përvojë shumë e këndshme për ta – edhe nëse kjo ishte për shkak të një partneri të mëparshëm. . Prandaj, sigurohuni që gjithmonë të keni kujdes të shtuar për të mbajtur pastërtinë dhe për të marrë erë të këndshme.

Pastaj herën tjetër që do të jeni në mes të një zhurme të mirë dhe ai fillon të sinjalizojë se dëshiron një bj, thjesht bëni të kundërtën dhe drejtojeni kokën poshtë ose thjesht kthehuni rreth vetes dhe mos i jepni asnjë zgjidhje kur jeni duke e mbytur atë. fytyrë me pidhin tuaj.

Ai do të tërhiqej shumë nëse do të thoshte jo dhe do t'ju largonte. Shanset janë që ai do të befasohet aq shumë sa do t'ju japë pikërisht atë që dëshironi dhe do ta shijojë atë. Mund të jetë vetëm rasti i identitetit të gabuar; se partnerja e tij e fundit nuk e ka pëlqyer oralin ndaj ka bërë supozimin e gabuar se as ju nuk e pëlqeni.

Atëherë a nuk do të të bënte kjo të ndihesh budalla që nuk e bëre këtë lëvizje të guximshme shekuj më parë?

Pra, shpresojmë që nëse të flasësh për të nuk funksionon, atëherë thjesht duke e bërë më se të qartë se është ajo që dëshiron, se ai do ta bëjë atë dhe ju do të jeni gjithnjë e më shumë një kampist i lumtur! Dhe nëse asnjëra prej këtyre taktikave nuk funksionon, atëherë mund t'ju duhet të sugjeroni terapi ose të filloni të kërkoni përreth për një partner tjetër që do t'ju pëlqejë po aq sa edhe ju - dhe ndonjëherë kjo është me të vërtetë e vetmja mundësi.

Pavarësisht se në cilën mënyrë shkon për ju - fat të mirë në marrjen e pikërisht asaj që ju nevojitet. Ti e meriton.

Nutricionist. Universiteti Bluffton, MS

Në botën e sotme, mënyrat e të ngrënit dhe ushtrimeve të njerëzve kanë ndryshuar, dhe shpesh është mënyra e jetesës që është shkaku i shumë sëmundjeve të lidhura me dietën. Unë besoj se secili prej nesh është unik - ajo që funksionon për një nuk i ndihmon tjetrin. Për më tepër, mund të jetë edhe e dëmshme. Më intereson psikologjia e ushqimit, e cila studion marrëdhëniet e një personi me trupin dhe ushqimin, shpjegon zgjedhjet dhe dëshirat tona për produkte specifike, vështirësinë e mbajtjes së peshës trupore optimale, si dhe ndikimin e faktorëve të ndryshëm të brendshëm dhe të jashtëm në oreksin. Unë jam gjithashtu një koleksionist i zjarrtë i makinave të vjetra dhe aktualisht, jam duke punuar në Mercedesin tim W1993 të vitit 124. Ju mund të keni hasur në artikuj në të cilët jam paraqitur, për shembull, në Cosmopolitan, Elle, Grazia, Women's Health, The Guardian dhe të tjerë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe