Çfarë nuk duhet bërë në shtrat
Çfarë nuk duhet bërë në shtrat

Çfarë nuk duhet bërë në shtrat

Një bloger që unë ndjek kohët e fundit tha: 'Seksi është si pica; edhe nëse është e keqe, është ende shumë e mirë.” Jam dakord për një pikë. Ne jemi të gjithë kafshë fëmijë, dhe kur ato kimikate natyrale hyjnë, ne të gjithë jemi të aftë ta bëjmë atë siç bëjnë në kanalin Discovery. Thënë kjo, të mos marrësh aq shumë nga maja e preferuar e picës sa prisje është e keqe dhe ndoshta nuk duhet të hani më atje. E njëjta gjë vlen edhe për seksin. Pra, përpara se analogjia e picës të bëhet shumë e keqe, le të kthehemi te ajo që është e rëndësishme: gjërat që nuk duhet t'i bëni në shtrat.

Së pari, mos yll deti. Çfarë thoni ju? Këtu ju thjesht shtriheni dhe lejoni që të gjithë veprimet t'ju ndodhin. Ju silleni si një yll deti. Zonjat priren të jenë fajtorët kryesorë kur bëhet fjalë për peshkimin e yjeve, dhe unë mund të garantoj se të vepruarit e mërzitur ose plotësisht pasive është një mënyrë e sigurt për ta larguar burrin tuaj. Argëtimi i zjarrtë kërkon reciprocitet, ndaj aktivizohuni!

Mirë, pra nuk jeni plotësisht pasiv; ju dëshironi ta kënaqni të dashurin tuaj në maksimum dhe sigurohuni që çdo lëvizje juaj t'ju funksionojë të dyve në O-në e madhe. Kjo është e shkëlqyeshme, vetëm sigurohuni që të mos jeni lloji i dashnorit që bën shumë pyetje. Sasi të tepërta të 'a ndjen mirë? dhe 'a është në rregull kjo?' mund të vrasë vërtet humorin. Shumë djem priren ta bëjnë këtë, dhe ndërkohë që ne e vlerësojmë shqetësimin, nëse rënkojmë në ekstazë, mos na merrni në pyetje. Është shumë e qartë se ne po kënaqemi me çdo gjë që po bëni.

Dhe e njëjta gjë vlen edhe për ndrojtjen dobësuese. Po flasim për njerëz që kanë frikë të lënë një rënkim t'u ikë buzëve ose të bëjnë kontakt me sy në mes të koitusit, ose që insistojnë ta bëjnë atë në errësirë ​​totale ose me çdo grimcë lëkure të fshehur poshtë mbulesave. Shiko, e kuptoj. Po ia zbuloni një tjetri veten tuaj më intime dhe kjo mund të jetë shumë e frikshme, por fakti është se nëse ata po ju shtrojnë në shtrat, ata me siguri mendojnë se ia vlen të shikoni, dhe gjithashtu duan t'ju dëgjojnë! Të qenit tepër i turpshëm është një ndalim dhe mund ta bëjë të dashurin tuaj të mendojë se po bën diçka të gabuar. Pra, mos kini frikë të bëheni pak të frikshëm. Në fund të fundit, një picë me asgjë tjetër përveç djathit është e mërzitshme.

Mirë kështu që ne po kthehemi te analogjia e picës. Epo atëherë, ashtu siç nuk do t'i thoshit kamerierit se nyja në rrugë bën një kuzhinë pafundësisht superiore, nuk duhet ta krahasoni partnerin tuaj me të dashuruarit e kaluar. Kjo mund të duket e qartë, por do të habiteshit se sa njerëz do të dalin me rreshta si 'ish-i im e bënte këtë gjë të mahnitshme me gjuhën e tyre'. Ndërsa i dashuri juaj aktual mund të jetë i gatshëm t'i japë lëvizjes tuaj të preferuar, ata Do ta kuptojë që në fillim se po i gjykoni ata kundër ish-it tuaj, dhe kjo nuk është mirë. Edhe nëse nyja përgjatë rrugës i bën Havaianët më të mirë, speci djegës i pulës në vendndodhjen tuaj aktuale mund të jetë marramendës.

Kjo po degjeneron me shpejtësi në një kolonë ushqimi, kështu që unë do ta shkurtoj atë. Mos u kënaq me seksin që është thjesht në rregull. Të bësh seks të mrekullueshëm do të thotë të jesh aktiv, intuitiv dhe i gatshëm për të humbur në moment. Bëni të gjitha këto dhe nuk mund të gaboni!

Për vitet e fundit, Tatyana ka punuar si blogere seksi dhe këshilltare për marrëdhënie. Ajo është paraqitur në revista si Cosmopolitan, Teen Vogue. Vice, Tatler, Vanity Fair dhe shumë të tjerë. Që nga viti 2016, Tatyana është fokusuar në seksologji, ka ndjekur kurse të ndryshme trajnimi, ka marrë pjesë në konferenca dhe kongrese ndërkombëtare. “Uroj që njerëzit të trajtojnë çështjet seksuale në kohën e duhur! Harrojeni drojën, paragjykimin dhe ndjehuni të lirë të vizitoni një mjek seksi për ndihmë ose këshilla!” Tanya kënaqet duke ndjekur flakët e saj për kreativitet përmes modelimit, artit të grafitit, astronomisë dhe teknologjisë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe