Programet më të mira të filialeve CBD për 2021

12 Programet më të mira të Filialit CBD për 2022

/

Pas legalizimit të CBD në 2018, tregu i CBD ka lulëzuar dhe pritet të arrijë më shumë se 13 miliardë dollarë deri në vitin 2028, duke u rritur me një normë vjetore të përbërë prej 21%. Programet e filialeve CBD janë shtimi më i fundit në rrjetin fitimprurës të programeve të filialeve. Ata janë të pozicionuar mirë dhe mund të jenë një burim fitimprurës për tregtarët e filialeve. Le të zbulojmë se cilat janë programet më të mira të anëtarësimit CBD të disponueshme tani. 

Pse të bashkoheni me një Program Filialin CBD

Nëse jeni një influencues në Instagram, YouTuber, bloger ose thjesht e dini mënyrën tuaj rreth mediave sociale, shfrytëzimi i fuqisë së marketingut të filialeve do t'ju sjellë një rrjedhë shtesë të të ardhurave. Ju do të fitoni një komision për çdo shitje të sjellë nëpërmjet lidhjeve unike të filialeve ose kodeve të kuponit që merrni si filial. Për më tepër, disa programe shoqëruese të CBD ofrojnë stimuj shtesë si mostra produktesh falas, zbritje speciale dhe qasje të hershme në produkte të reja. 

Çfarë duhet të merrni parasysh kur zgjidhni një program shoqërues CBD për t'u bashkuar 

Para se të bëheni filial, duhet të merrni parasysh disa gjëra. 

Audienca juaj

Hapi i parë që duhet marrë parasysh kur zgjidhni një program shoqërues CBD për t'u bashkuar është audienca juaj. Konsideroni se cilat janë preferencat e tyre dhe nëse ato përputhen me markën që dëshironi të promovoni. Për shembull, nëse audienca juaj përbëhet nga të rinj që duan vapa, zgjidhni një markë që ofron vapa CBD. Në të kundërt, nëse audienca juaj përbëhet nga njerëz të moshuar, zgjidhni një markë që ofron zgjidhje të injektuara me CBD për çështje të ndryshme shëndetësore. 

Struktura e pagesave të Programit të Filialit CBD

Çdo kompani ka një skemë të ndryshme pagese. Për më tepër, disa marka do të dërgojnë pagesën në fillim ose në fund të muajit, ndërsa të tjerat mund të ofrojnë pagesa dymujore. Disa marka mund të vendosin një normë minimale pagese, kështu që ju duhet ta merrni parasysh edhe këtë. Është thelbësore të vlerësoni aftësitë tuaja dhe të përcaktoni se cila strukturë pagese do të ishte më fitimprurëse për ju.

Reputacioni i markës

Duke marrë parasysh se ekziston një det kompanish skicuese CBD, zgjedhja e një marke me reputacion të mirë është thelbësore. Por ne e mbuluam këtë pjesë - më poshtë, mund të gjeni programet më të mira të filialeve CBD të ofruara nga markat më të mira të CBD, të cilat janë me reputacion, të besueshëm dhe janë vendosur për të qenë transparentë gjatë viteve. 

Norma e Komisionit të Programit të Filialit CBD

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, shkoni për një program që ofron një normë të mirë komisioni. Zakonisht, një komision i mirë për programet e filialeve CBD konsiderohet 15-20%. Thënë kështu, disa mund të ofrojnë deri në 25%, kështu që merrni kohën tuaj dhe eksploroni të gjitha opsionet.

 Programet më të mira të anëtarësimit të CBD për vitin 2022

Për t'ju ndihmuar të gjeni programin më të përshtatshëm të filialeve CBD për ju, ne ju ofrojmë informacion jetik për çdo markë CBD së bashku me të dhëna thelbësore si tarifat e komisionit, shpeshtësia e pagesës, kohëzgjatja e skedarëve të skedarëve dhe më shumë.

Nu-x

Nu-x është një markë CBD që ofron vajra CBD me cilësi të lartë, gome, vapa, kapsula, pije dhe më shumë me çmime të përballueshme. Marka u krijua duke pasur parasysh të rriturit përgjegjës dhe për të siguruar kënaqësinë përfundimtare. Për më tepër, Nu-x është një nga markat CBD që vendos standardet e industrisë për qëndrueshmëri dhe pastërti. 

CBD e Nu-x affiliate program është një nga më të mirët atje. Ju merrni një lidhje unike për ta ndarë në platformën që ju pëlqen dhe për të gjurmuar porositë në panelin e kontrollit Referison. Sapo të përfundojë një blerje përmes lidhjes tuaj, do të fitoni një komision prej 20%. Kompania ka një politikë cookie 30-ditore dhe pagesa bëhet rregullisht nëpërmjet PayPal. Përveç kësaj, ju mund të merrni përfitime bonus bazuar në performancën e shitjeve.

JustCBD

JustCBD hyri në industri në 2017 dhe ka lulëzuar që atëherë. Shtyllat e kompanisë janë integriteti dhe ndershmëria. Ekipi punon shumë për të ofruar rezultate të pavarura laboratorike për çdo produkt dhe për të listuar çdo përbërës të përfshirë në mënyrë që të përmbushë premtimin e tyre për të korrigjuar keqkuptimet rreth CBD. Nga gomat dhe tinkturat deri te ushqimet për kafshët shtëpiake dhe avujt, JustCBD ofron një gamë produktesh të bëra nga CBD me cilësi më të lartë. Kompania ka një reputacion të shkëlqyer për shërbimin e saj ndaj klientit me pesë yje, çmime të përballueshme dhe përzgjedhje të shkëlqyer të produkteve. 

Kur bëhet fjalë për affiliate program, JustCBD paguan një komision prej 18%, i cili është shumë më i lartë se çfarë mund të prisni nga programet e filialeve në tregje të tjera. Për më tepër, kohëzgjatja e cookie-ve në JustCBD është 30 ditë që është një mesatare e industrisë. Kompania ofron një shumëllojshmëri të gjerë të metodave të pagesës – bashkëpunëtorët e suksesshëm mund të paguhen nëpërmjet transfertës bankare, kreditit të dyqanit, çekut ose Bitcoin. 

Ndjekja kalon përmes një lidhjeje të personalizuar, kodit QR, kodit të kuponit ose SKU. Ky program shoqërues CBD është i shkëlqyeshëm për ndikuesit, faqet e rishikimit, YouTubers dhe blogerët. Për më tepër, kompania shpesh prezanton produkte të reja që do të thotë se do të ketë diçka për të gjithë.  

Leafwell Botanicals

Leafwell Botanicals është një kompani e përkushtuar për të shfrytëzuar shkencën botanike për të ngritur standardet e vetë-kujdesit. E fokusuar në krijimin e një etikete të pastër, ekipi i Leafwell Botanicals formulon produktet në shtëpi duke përdorur vetëm përbërës natyralë që i shërbejnë një qëllimi specifik. Përveç kësaj, kompania e merr seriozisht transparencën në mënyrë që të mund të gjeni rezultatet e testeve laboratorike për çdo produkt të listuar në faqen e internetit. 

La Programi i filialeve CBD i Leafwell Botanicals është gjithëpërfshirës dhe i krijuar për të punuar për klientët e kënaqur që duan të ndajnë përvojën e tyre me miqtë dhe familjen dhe tregtarët e filialeve që duan t'i prezantojnë klientët e tyre me produktet më të mira CBD. Filialet fitojnë një komision prej 15% për të gjitha shitjet, por stimujt shtesë mund të rriten me rritjen e referimeve. 

Për më tepër, kur Leafwell Botanicals po lëshon SKU të reja, filialet marrin mostra falas dhe akses të brendshëm në produkte. Për më tepër, kompania shpesh drejton promovime dhe oferta speciale të disponueshme vetëm për filialet. Pagesat lëshohen në baza mujore përmes PayPal. Përndryshe, ju mund të organizoni opsione të tjera pagese drejtpërdrejt me përfaqësuesit e kompanisë. 

Cannafil 

Cannafil siguron shpërndarje të qëndrueshme të produkteve CBD me cilësi premium falë testimit të ngurtë të produktit gjatë gjithë procesit të prodhimit. Miratuar nga NCPA, kompania është zgjedhja e parë e konsumatorëve që kërkojnë produkte CBD me cilësi të provuar. Tinkturat Relief, Balance dhe Relax dallohen për ofrimin e mbështetjes natyrale të trupit.

La Programi i filialeve CBD kjo kompani ofron ka kushte te mira. Para së gjithash, ai ofron padyshim komisionin më të lartë - 25%. Thënë kështu, kjo tarifë referimi është e vlefshme për porositë fillestare. Tarifa e mbetur është 5%. Për më tepër, do të fitoni 5% nga shitjet e njerëzve që bashkohen me programin e filialeve Cannafyl CBD. Kompania ka një politikë 60-ditore të Cookies të cilën nuk e ofrojnë shumë programe të anëtarësimit të CBD. Një përfitim i shtuar i programit është zbritja prej 10% në të gjitha produktet Cannafyl për filialet.

PureKana

PureKana është një markë premium CBD me një gamë të gjerë produktesh si kapsula CBD, vajra, çamçakëz, topikale, bomba për banjë dhe produkte për kafshët shtëpiake. Kompania prodhon gjithçka nga kërpi organik i cilësisë më të lartë të rritur në SHBA. Procesi përfshin nxjerrjen e parë të CO2 dhe testimin laboratorik të palëve të treta. 

La Programi i filialeve PureKana CBD është një nga më të mirët dhe ofron një mundësi për të fituar para shtesë duke prezantuar produktet PureKana te të tjerët. Komisioni i filialeve CBD është 25% e të gjitha shitjeve të krijuara nga lidhjet e filialeve, gjë që është e shkëlqyeshme. Për më tepër, niveli i komisionit rritet proporcionalisht me numrin e shitjeve, që do të thotë se sa më shumë shitje të bëhen, aq më e mirë është paga. Për më tepër, cookies zgjasin për 30 ditë dhe opsionet e gjurmimit janë një lidhje unike ose kod kuponi. 

Filialet e suksesshme mund të marrin komisionet e tyre përmes PayPal dhe të kontrollojnë. PureKana lëshon pagesa çdo muaj në ditën e parë të çdo muaji, duke qenë se shuma e grumbulluar është të paktën 100 dollarë. 

Ekstraktet e Laboratorëve

Ekstraktet e Laboratorëve është një markë CBD e themeluar dhe në pronësi të veteranëve që ofron produkte me cilësi të lartë me çmime të ulëta. Për më tepër, kompania e mban procesin e prodhimit brenda në ambientet e certifikuara CGMP, duke siguruar cilësi dhe pastërti të lartë të çdo grumbulli. Nga Aktualitet CBD, gome dhe vajra deri tek kapsulat dhe bombat e banjës, zgjedhja është e gjerë. 

La Ekstraktoni programin e filialeve të Labs CBD ju jep një mundësi për të bashkëpunuar me këtë kompani me reputacion CBD dhe fiton para shtesë duke rekomanduar produktet e saj të vlerësuara me çmime. Ju do të merrni një komision prej 20% për shitje. Plus, do të keni akses në analitikë përmes panelit të partnerit të markës, në mënyrë që të mund të gjurmoni performancën tuaj. Pagesat lëshohen një herë në muaj nëpërmjet transfertës direkte bankare. 

Rrënjët e shëndetshme të kërpit

Rrënjët e shëndetshme të kërpit është një biznes në pronësi të gruas i certifikuar përmes WBENC. Me qendër në Oregon, kompania rritet dhe prodhon produkte kërpi me cilësi të lartë në shtëpi. Gjithçka është bërë nga lëndët e para që janë me burim lokal dhe janë pa pesticide, OMGJ dhe kimikate. Misioni i Healthy Roots është të bëjë produkte premium CBD të disponueshme për të gjithë me një kosto të përballueshme. Gama e produkteve të kompanisë është e mahnitshme—mund të gjeni diçka për të gjithë. 

Kur bëhet fjalë për Programi i filialeve CBD, programi Healthy Roots Rewards është pak koprrac. Thënë kështu, është ende një mënyrë e thjeshtë për të fituar shpërblime për ndarjen e produkteve me njerëzit e tjerë. Filialet bëjnë një kupon zbritje 20% për ta ndarë plus një komision prej 10% për shitjet jo të lidhura kur njerëzit blejnë produkte Healthy Roots duke përdorur lidhjen e filialit. 

101 CBD

101 CBD përdor të gjithë bimën e kërpit për të prodhuar produkte të bollshme me përfitime shëndetësore. Vajrat CBD dhe tokalet e ofruara nga 101CBD janë krijuar për të mbështetur procesin natyral të shërimit të trupit dhe për t'ju ndihmuar të gjeni ekuilibrin. Kompania ka komente të jashtëzakonshme në internet dhe falë programit të filialeve CBD, ju mund të bëheni pjesë e suksesit të saj.  

La program filial ose ambasador funksionon pak më ndryshe se programet e tjera që kemi përmendur deri më tani. Për një, do të merrni një kod unik që mund ta përdorni për të marrë një zbritje prej 25% kur blini në 101CBD. Për më tepër, do të fitoni shpërblime që mund t'i shpenzoni në dyqan në vend të parave të gatshme. Për më tepër, ju mund të fitoni 20 dollarë në shpërblime CBD përmes programit të referimit kur dikush përdor lidhjen tuaj për t'u regjistruar në programin e filialeve. 

Tillmans Qetë

Tillmans Qetë dallohet në mesin e markës CBD për zhvillimin e produkteve inovative që ofrojnë përfitimet e CBD dhe shije të jashtëzakonshme dhe veprojnë shpejt. Gama e produkteve të markës përfshin nenexhik CBD, gome gome, para-rolle dhe varietete lulesh të bëra me përbërës tërësisht natyralë. 

Nëse ju pëlqen ideja për të fituar para për t'i prezantuar të tjerët me produkte të tilla unike, merrni parasysh t'i bashkoheni Programi i anëtarësimit të Tillmans Tranquils CBD. Pasi aplikimi juaj të pranohet, do të njoftoheni dhe do të merrni kredencialet tuaja të hyrjes për platformën e Filialit. Do të merrni një lidhje shoqëruese që mund ta ndani dhe përdorni për të gjurmuar shitjet tuaja duke hyrë në këtë platformë. Komisioni prej 25% është më se fantastik, dhe pagesat lëshohen në fund të çdo muaji nëpërmjet PayPal.   

Çaj Hipi CBD

Çaj Hipi CBD është një markë çaji CBD e themeluar nga Walker Brothers. Rrjedh nga ideja që CBD dhe çaji bëjnë kombinimin perfekt Çaji Hippi CBD përdor përzierje dhe formulime të veçanta. Çaji i zi Daydreamer CBD është një nga çajrat e parë të zinj të injektuar me CBD në treg. Në të njëjtën kohë, çaji bimor pa kafeinë Mellow është një përzierje qetësuese që ndihmon relaksimin. 

Duke u bërë pjesë e Programi i filialeve CBD e Hippi Tea, ju mund të jeni pjesë e ndërtesës së markës. Komisioni standard është 10% në shitjet e produkteve, dhe dritarja e cookie-ve të kompanisë është 30 ditë. 

Shtëpia e të Urtëve

Shtëpia e të Urtëve është një markë mjaft e re CBD e themeluar në vitin 2020. Amanda krijoi kompaninë gjatë pandemisë ndërsa zbuloi përfitimet e CBD. Ajo donte të fuqizonte gratë e tjera për të marrë kontrollin mbi stresin, gjumin dhe seksin e tyre.  

Ju gjithashtu mund të bëheni një Shtëpia e një filiali të mençur ose një grua e mençur dhe bëni para duke iu referuar produkteve CBD të kompanisë. Nuk ka kosto paraprake për t'u bashkuar me programin. Mund të bashkoheni falas dhe të ndani filialin tuaj unik me miqtë dhe familjen tuaj për të marrë 20% të shumës totale të çdo porosie. Për më tepër, ju mund të përdorni lidhjen tuaj të filialit kur bëni blerje në House of Wise për të fituar kthim parash. Pagesat lëshohen në fund të çdo muaji nëpërmjet transfertës bankare. 

Dr Calmer's

Projektuar për të ndihmuar përdoruesit të reduktojnë stresin e tyre, Dr Calmer's Produkti kryesor është Rëra Relaksuese. Kjo rërë inovative e injektuar me CBD qetëson mendjen dhe trupin. Është një produkt vërtet revolucionar që mund të përdoret në çdo kohë, kudo. Rëra përbëhet nga përbërës të pastër dhe krijon një ndjesi shqisore dhe prekëse. 

La Programi i filialeve CBD është alternativa më e mirë nëse dëshironi të jeni pjesë e ekipit të Dr Calmer dhe të fitoni para. Ju mund të merrni pjesë në promovimin e këtyre produkteve inovative duke fituar 5% nga çdo shitje e bërë përmes lidhjes tuaj unike të filialit. Cookies zgjasin 30 ditë dhe ju paguheni një herë në muaj. Tani, komisioni nuk është aq i lartë sa ofrojnë disa nga programet e tjera të filialeve, por është ende një marrëveshje e mirë nëse keni një rrjet të mirë filialesh. 

Kreditet

Dëshirojmë të falënderojmë kontribuesit e mëposhtëm që na kanë ndihmuar për të shkruar këtë artikull:

agjencia më e mirë e marketingut në Kanada, Longhouse Media

Nutricionist. Universiteti Bluffton, MS

Në botën e sotme, mënyrat e të ngrënit dhe ushtrimeve të njerëzve kanë ndryshuar, dhe shpesh është mënyra e jetesës që është shkaku i shumë sëmundjeve të lidhura me dietën. Unë besoj se secili prej nesh është unik - ajo që funksionon për një nuk i ndihmon tjetrin. Për më tepër, mund të jetë edhe e dëmshme. Më intereson psikologjia e ushqimit, e cila studion marrëdhëniet e një personi me trupin dhe ushqimin, shpjegon zgjedhjet dhe dëshirat tona për produkte specifike, vështirësinë e mbajtjes së peshës trupore optimale, si dhe ndikimin e faktorëve të ndryshëm të brendshëm dhe të jashtëm në oreksin. Unë jam gjithashtu një koleksionist i zjarrtë i makinave të vjetra dhe aktualisht, jam duke punuar në Mercedesin tim W1993 të vitit 124. Ju mund të keni hasur në artikuj në të cilët jam paraqitur, për shembull, në Cosmopolitan, Elle, Grazia, Women's Health, The Guardian dhe të tjerë.

Më të rejat nga Business News