6 arsye pse duhet të provoni lëkundjet e seksit

6 arsye pse duhet të provoni lëkundjet e seksit

Intimiteti është një aventurë që kërkon lodra të reja të shpeshta për të mbajtur përvoja seksuale të forta dhe super të nxehta tek partnerët. Një marrëdhënie me një rutinë bazë seksuale bëhet e mërzitshme, gjë që çon në pakënaqësinë e të dashuruarve. Lëkundjet e seksit janë një ide e re e mrekullueshme që ofron pafundësi për ju dhe partnerin tuaj për të provuar.

Lëkundjet e seksit janë lodra seksuale të njohura që janë përdorur për periudha të gjata nga çiftet për të shijuar përvojat e tyre romantike. Ato ofrojnë opsione të reja aventureske që ofrojnë takime epike seksuale tek të dashuruarit. Lëkundjet e seksit janë të shumë modeleve të ndryshme, secila e krijuar në mënyrë unike për të ofruar mundësi të pafundme të lojës seksuale. Ata zakonisht lidhen me maniakët e seksit për shkak të natyrës së tyre të çuditshme. Megjithatë, ato janë një shtesë ideale për çdo çift.

Çifte të ndryshme përdorin lëkundjet e seksit në mënyra të ndryshme për shkak të natyrës së tyre të gjithanshme. Për ata që kanë dëshira të çuditshme dhe fantazi për të provuar pozicione të reja seksi, një lëkundje seksi është një shoqërues i përsosur pasi ju lejon të provoni pozicione dhe aventura të reja seksi.

Arsyet për përdorimin e lëkundjeve të seksit
Arsyet e përdorimit të lëkundjeve të seksit ndryshojnë tek të dashuruarit pasi kjo varet nga interesat dhe dëshirat e tyre individuale. Arsyet e zakonshme për kënaqjen e lëkundjeve të seksit në jetën tuaj të çuditshme seksuale përfshijnë;

Përvojat e seksit në ajër
Disa partnerë entuziazmohen nga ideja emocionuese për të bërë seks në ajër. Një lëkundje seksi është krijuar për të ofruar momente emocionuese seksuale që krijojnë një nivel të ri eksperience. Lëkundjet e seksit ju lejojnë të ushqeni rehat fantazinë tuaj seksuale në ajër. Ai ju mban ju dhe partnerin tuaj në vend të fortë ndërsa tundeni dhe shijoni lëvizjen mbrapa dhe mbrapa. Lëkundjet e seksit janë krijuar për të ofruar një gëzim tronditës ndërsa partneri juaj lëviz përpara dhe mbrapa drejt jush. Një lëvizje e plotë përfshin një ndarje të shkurtër me partnerin tuaj në një ritëm emocionues ndërsa takoheni. Lëkundjet e seksit e shijojnë lojën tuaj seksuale pasi mund të masturboni ndërsa lëkundet për të joshur partnerin tuaj me stil. Tërhiqni dhe zgjoni partnerin tuaj teksa qëndroni rehat duke ekspozuar pjesët tuaja erogjene, ja si është të përdorni një lëkundje seksi.

Ajo çon në ndjesi të zgjeruara
Përdorimi i lëkundjeve të seksit është një mënyrë aventureske për të rritur ndjesitë dhe stimulimet e partnerit tuaj. Lëkundjet e seksit ofrojnë një ndjesi të re emocionuese pasi jeni plotësisht jashtë zonës suaj të rehatisë. Kjo krijon eksitim dhe zell të ri seksual, i cili çon në zgjime më intensive. Një lëkundje seksuale ju lejon gjithashtu të goditni pikat e ëmbla nga këndvështrime të reja gjatë depërtimeve duke dhënë ndjesi të reja të egra. Përjetoni ndjesi të reja që do të çojnë në orgazma më shpërthyese me një lëkundje seksuale. Krijon një skenë emocionuese që siguron orgazma marramendëse ndërsa shijoni lëvizjen e lëkundjes.

Paralojë e avancuar
Lëkundjet e seksit ekspozojnë në mënyrë të përsosur pjesët erogjene të partnerit tuaj, duke e bërë atë ideal për eksplorimin e të gjithë trupit. Jepini partnerit tuaj një përvojë emocionuese paralojëje, ndërsa ai qëndron rehat në aktivitetin e seksit. Lëkundjet e seksit ju mundësojnë të aksesoni lehtësisht trupin e partnerit tuaj dhe t'i jepni begati trupit të tij me puthje të ëmbla, prekje të thjeshta, gudulisje dhe thithje që do t'i lënë ata të digjen nga dëshirat ndërsa presin depërtimin. Një lëkundje seksi mund të përdoret nga të dy partnerët, duke ju lejuar të ndryshoni pozicionet ndërsa zgjoni erotikisht njëri-tjetrin në paralojë. Jepini partnerit tuaj stimulime orale të nxehta të çuditshme kur jeni në një aktivitet seksual dhe rrisni dashurinë tuaj interesante, aventureske dhe kjo është mënyra se si ta përdorni siç duhet një lëkundje seksi.

Kjo ju lejon të përqafoni kontortionistin në ju
Lëkundjet e seksit janë krijuar për të lejuar trupin të futet në pozicione më të ngushta që janë të pamundura në shtrat ose në tokë. Lëvizja është krijuar për të lehtësuar përdredhjen dhe përkuljen e lehtë të trupit. Është e fortë për të mbështetur të gjitha përmasat e trupit ndërsa përpiqeni të gjeni konstruksionin tuaj të brendshëm. Kjo veçori e bën atë ideal për ata që pëlqejnë të provojnë pozicione të reja seksi në shtrat. Praktikoni më shumë pozicione seksi pasi ekspozoni në mënyrë të përsosur pikat tuaja të ëmbla para partnerit tuaj. Kjo e bën të lehtë për të dashurin tuaj të aksesojë pika të reja që shihen vetëm kur trupi juaj është i përdredhur ose i përkulur. Lëkundjet e seksit janë një ide e shkëlqyer për të shijuar aventurën tuaj seksuale me një partner. Ata nxisin përvojat seksuale pasi partnerët mund të provojnë lirisht pozicione të reja, gjë që shton eksitimin për të thyer monotoninë në marrëdhënie.

Të rehatshme në krye
Shumë çifte preferojnë të bëjnë seks me femrën sipër. Ajo çon në orgazma më stimuluese për shkak të aksesit të shpejtë të pjesëve erogjene. Megjithatë, ky pozicion i ëmbël mund të jetë i lodhshëm dhe rraskapitës pasi i dashuri juaj varet nga muskujt e këmbës për të mbajtur trupin në lëvizje. Kjo çon në ngërçe në këmbë, gjë që ul shpejtësinë e kalërimit, duke ngadalësuar ose ndalur përfundimisht momentet e ëmbla. Për të shmangur këtë problem të zakonshëm gjatë seksit, kënaquni me ndryshime seksuale në përvojat tuaja seksuale. Lëkundjet e seksit janë të dizajnuara në një mënyrë komode që ju lejon të mbani dhe mbani këmbët tuaja në ajër të qetë për periudha më të gjata. Ngasni të dashurin tuaj drejt kënaqësisë duke përdorur lëkundjet. Ata e mbajnë trupin të qetë dhe ofrojnë një pamje të këndshme dhe qasje në vaginë për kalërim të shpejtë pa ndryshim në tempo.

Goditni me lehtësi vendin e ëmbël
Identifikimi dhe arritja e pikave të ëmbla është e rëndësishme gjatë seksit për orgazma të egra. Lëkundjet e seksit janë krijuar për t'ju lejuar të rrini në ajër gjatë seksit. Lëvizja është mjaft e fortë për ta mbajtur partnerin tuaj në vend. Ajo gjithashtu ka lidhëse që janë të lidhura në këmbë për të kufizuar lëvizjen e trupit. Kjo ju lejon të aksesoni lehtësisht të gjitha pikat e ëmbla pa partnerin tuaj të lëkundet jashtë vendit. Gjeni një pozicion të rehatshëm për partnerin tuaj për të shmangur dëmtimet e panevojshme gjatë seksit. Në atë pozicion, ju jeni të lirë të prekni pikat e ëmbla ndërsa përgatiteni për një rampë të nxehtë. Lëkundjet ju lejojnë të shtyni partnerin tuaj në disa pozicione të reja në rehati dhe stil gjatë gjithë seancës së seksit. Çojini praktikat tuaja seksuale në nivele interesante me një lëkundje seksi. Ofron aksesin e duhur në të gjitha pikat e ëmbla, qofshin ato anale apo vaginale.

Përfundim
Lëkundjet e seksit janë artikuj të zakonshëm seksi që janë përdorur për periudha të gjata. Investoni në lëkundjen e duhur të seksit për të shijuar përvojat tuaja seksuale dhe pozicionet e lëkundjes së seksit për të provuar. Swings ofrojnë lojëra të reja seksuale të çuditshme dhe opsione pozicionesh që ndihmojnë në përmirësimin e jetës tuaj seksuale.

Për vitet e fundit, Tatyana ka punuar si blogere seksi dhe këshilltare për marrëdhënie. Ajo është paraqitur në revista si Cosmopolitan, Teen Vogue. Vice, Tatler, Vanity Fair dhe shumë të tjerë. Që nga viti 2016, Tatyana është fokusuar në seksologji, ka ndjekur kurse të ndryshme trajnimi, ka marrë pjesë në konferenca dhe kongrese ndërkombëtare. “Uroj që njerëzit të trajtojnë çështjet seksuale në kohën e duhur! Harrojeni drojën, paragjykimin dhe ndjehuni të lirë të vizitoni një mjek seksi për ndihmë ose këshilla!” Tanya kënaqet duke ndjekur flakët e saj për kreativitet përmes modelimit, artit të grafitit, astronomisë dhe teknologjisë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe