Është Dita Kombëtare e Punës së Dorës në Japoni

Është Dita Kombëtare e Punës së Dorës në Japoni

Ose paraloja ose seksi jo-depërtues, punët me dorë ose punët me dorë përfshijnë stimulimin manual të penisit ose skrotumit nga një person tjetër për të gjeneruar një ereksion për kënaqësi seksuale, eksitim seksual dhe herë pas here duke çuar në orgazmë ose ejakulim. Lidhur me të dyja palët, një punë me dorë mund të jetë seksualisht emocionuese dhe fizikisht intime. Fingering është një analogji e mirë (stimulim virgjër). Një grua mund t'i ofrojë partnerit të saj një punë dore për të shmangur marrëdhëniet seksuale depërtuese. Seksi jo-depërtues është i popullarizuar në mesin e atyre që duan të shmangin shqetësimet shëndetësore të seksit penetrues, si IST-të dhe shtatzënia nga marrëdhëniet penile-vaginale. Disa njerëz besojnë se puna manuale është jashtëzakonisht e nënvlerësuar dhe japonezët duket se ndajnë këtë pikëpamje. Këtu është një këshillë e shpejtë për t'ju ndihmuar të kaloni ditën e punës së dorës me ngjyra të shkëlqyera dhe të largoni atë konotacion negativ. Termi japonez "onanizëm" (masturbim) mund të përkthehet gjithashtu si data 7/21. (prandaj është më 21 korrik). Është krijuar gjithashtu Tengaman Superhero Masturbimi. Ka maskota festash për të gjitha llojet e festivaleve të çuditshme në Japoni, dhe megjithëse mund ta shohim këtë të pabesueshme, ne jemi të gjithë për të. Ndërsa shmangni një ditë të keqe, ja si ta bëni këtë;

Merrni lubrifikim të mjaftueshëm

Një shtrëngim duarsh i thatë mund të jetë potencialisht i dëmshëm për shëndetin tuaj nëse bëhet gabim. Mbajtja e gjërave me lagështi është mbrojtja më e madhe kundër kësaj. Pështyma dhe lubrifikuesi janë lubrifikantët më të zakonshëm, megjithëse vaji dhe locioni i kokosit mund të përdoren gjithashtu si lubrifikantë në shtëpi. Kini parasysh se pështyma përfundimisht do të thahet kur shtyni vaginën. Mos kini frikë të pështyni përsëri për të ruajtur ndjesinë e lagështisë.

Shtrëngoni atë, por mos e teproni.

Perdor imagjinaten tende; mundësitë për kënaqësi janë pothuajse të pakufishme. Goditjet tradicionale lart-poshtë janë të mundshme duke fërkuar pjesën e poshtme të boshtit me gishtin e madh të dorës ndërsa mbani anën e sipërme me gishtat e tjerë. Komponenti më i ndjeshëm i muskulit të dashurisë, frenulum, mund të gjendet në anën e poshtme, ku takohen koka dhe boshti. Ky është një rajon i ndjeshëm; kini kujdes të mos e teproni me të. Ju mund ta mendoni këtë punë me dorë si një teknikë për të mbrojtur dhe përmirësuar burrërinë e tij në vend që ta mbytni atë.

Mbajtja e një niveli të qëndrueshëm të performancës është thelbësore.

Sigurohuni që jeni të qëndrueshëm nëse do t'i ndryshoni gjërat. Është në rregull të ngacmosh dhe të përdorësh një sërë gjestesh, por sigurohuni që t'i mbani gjërat në lëvizje pasi ritmi është shumë i rëndësishëm. Topat blu do të jenë gjëja e fundit në mendjen tuaj nëse i dashuri juaj është në ritmin e lartë. Të jesh i hapur ndaj zgjedhjeve të partnerit është gjithçka që kërkohet. Më së miri do të ishte nëse do të vazhdonit në çdo gjë që mashkulli juaj tregon se i pëlqen me zë ose fizik. Është emocionuese dhe e fuqishme të kontrollosh dëshirën e një mashkulli me tënden.

Ndjehuni të lirë të bëni duart tuaja të pista.

Shkoni për smooch kur ndiheni të guximshëm. Dawood etj. (2022) vuri në dukje se përmirësimi i një pune të shkëlqyer të dorës është i mundur duke stimuluar testikujt. Mos harroni se është shumë më e brishtë se lëkura e boshtit nëse jeni duke trajtuar topin. Prekjet më të vogla mund të shkojnë shumë; mos kini frikë të përfitoni prej tyre. Stimulimi i derës së pasme dhe zonave të tjera të trupit nga masazhet e testikujve rrit testosteronin nëse bashkëshorti juaj është në bord. Askujt nuk i pëlqen t'i godasë prapanicën.

Mbyllni sytë ose mbani kontaktin me sy

Hollingdrake et al. (2022) sugjeroi që ata që dëshirojnë të ndihen më të lidhur me partnerët e tyre duhet të mbajnë kontaktin me sy ose të mbajnë kontaktin me sy. Kur dërguesi dhe marrësi janë në lartësi të ndryshme, kontakti me sy duket edhe më i mprehtë (dmth. dhënësi bie në gjunjë ndërsa marrësi qëndron në këmbë).

Kënaqni sythat tuaja të shijes në masën më të plotë të mundshme

Një gjuhë e vogël mund të bëjë një rrugë të gjatë për ta bërë punën e dorës tuaj edhe më mbresëlënëse. Edhe pse kjo teknikisht është një drekë, do të habiteshit se sa shumë mund të bëni vetëm me një dorë dhe gjuhë. Ajo do të fryjë mendjen e mamasë suaj pa angazhimin e plotë të një blowjob të plotë. Mos kini frikë t'i tronditni pak gjërat.

Përdorni të dyja duart.

Shkathtësia e punës me dy duar është një nga përfitimet e të bërit këtë. Sipas Dubberley (2021),  ju mund të krijoni një enë për të goditur boshtin duke i mbështjellë duart tuaja të lyera mirë rreth penisit të tyre, të cilin më pas e lidhni me gishtat dhe gishtat e mëdhenj. Kjo teknikë njihet edhe si "grusht dhe përdredhje", por me të dyja duart e grumbulluara mbi njëra-tjetrën. Provoni ta rrotulloni poshtë për të përfituar sa më shumë nga penisi juaj. Ju gjithashtu mund të mbani njërën dorë në boshtin e tyre ndërsa përdorni tjetrën për t'i tërhequr flokët ose për t'i fërkuar, gudulisni thithkat e tyre ose për t'i mbytur në mënyrë konsensuale.

Konsideroni atë që nuk është thënë

Ndërsa shprehja verbalisht e dëshirave tuaja në shtrat ka përparësi, seksi përfshin gjithashtu shumë komunikim joverbal. Sipas Hug (2022), prekja, përqafimi, shtrëngimi, buzëqeshja dhe shikimi në sytë e njëri-tjetrit janë disa mënyra për të treguar dashuri. Për të bërë një punë të mirë me dorë, duhet të kuptoni joverbalet. Vëzhgoni reagimin e partnerit tuaj ndaj thesit dhe frenulumit ndërsa i hetoni ato. Njerëzit kanë preferenca të ndryshme kur bëhet fjalë për të pështyrë. Disa preferojnë një kapje më të ulët, ndërsa të tjerët preferojnë një më të lartë. Provoni gjëra të reja (të cilat njerëzit i promovojnë), por jini të vetëdijshëm për shenjat joverbale të partnerit tuaj për të ditur se çfarë i pëlqen dhe çfarë nuk i pëlqen. Mos u mashtroni prej tyre. Nuk ka asnjë mënyrë për të ngatërruar punën e bërë me dorë. Kini kujdes të mos nënvlerësoni aftësitë tuaja tashmë mbresëlënëse. Mos u shqetësoni nëse ai mendon se ju jeni tërheqës ose nëse po i bëni gjërat "si duhet". Shijojeni po aq sa partneri juaj.

Është më e rëndësishme të përqendroheni te kënaqësia sesa te orgazma.

Është e lehtë të humbasim në eksitimin e momentit dhe të humbasim nga shikimi personin me të cilin jemi, veçanërisht kur pronarët e penisit na rrethojnë. Ngadalësoni gjërat, nxisni dialogun dhe shprehni entuziazmin tuaj për t'u sjellë gëzim të tjerëve.

Referencat

Dawood, AA, Al-Samarrai, RRH dhe Husain, WN (2022, korrik). Sekretues i hormonit të rritjes GHRP-6 dhe citrat klomifen (CC) për trajtimin e hipogonadizmit të shkaktuar nga oksimetoloni anabolik steroid te lepujt e bardhë meshkuj. Në Procedurat e Konferencës AIP (Vol. 2450, Nr. 1, F. 020040). AIP Publishing LLC.

Dubberley, E. (2021). Lojë seksuale. Më shumë argëtuese sesa mund ta imagjinoni. Parkstone International.

Hollingdrake, O., Howard, C., Lui, CW, Mutch, A., Dean, J., & Fitzgerald, L. (2022). Literatura shëndetësore për HIV përtej modelit biomjekësor: Një mjet inovativ i të mësuarit vizual për të nxjerrë në pah kompleksitetet psikosociale të kujdesit. Kujdesi ndaj SIDA-s, 1-10.

Hug, KD (2022). Komunikimi joverbal mund të jetë një udhëzues i besueshëm për të përcaktuar kuptimin e një mesazhi. Të mësuarit.

Anastasia Filipenko është psikologe e shëndetit dhe mirëqenies, dermatologe dhe shkrimtare e pavarur. Ajo mbulon shpesh bukurinë dhe kujdesin e lëkurës, tendencat e ushqimit dhe të ushqyerit, shëndetin dhe fitnesin dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk po provon produkte të reja për kujdesin e lëkurës, do ta gjeni duke marrë një klasë çiklizmi, duke bërë joga, duke lexuar në park ose duke provuar një recetë të re.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe