EFEKTET ANËSORE MË MË PAKË TË NJOHURA TË MJEKËSVE TË STATINËVE

EFEKTET ANËSORE MË MË PAKË TË NJOHURA TË MJEKËSVE TË STATINËVE

Këtu janë efektet anësore befasuese të mjekimit me statin nga hulumtimi im;

  • Sëmundjet e shpeshta lindin për shkak të ndryshimeve në funksionimin natyror të imunitetit.
  • Simptomat karakterizojnë inflamacionin e mëlçisë për ato si gjendjet e gripit.
  • Dëshira e ulët seksuale, rastet e mosfunksionimit erektil te meshkujt dhe çrregullime të tjera seksuale.
  • Mpirje në këmbë, krahë dhe duar.
  • Dhimbje stomaku për shkak të lëndimit ose ënjtjes në pankreas.
  • Kushtet e flokëve të tilla si tharja, rrallimi dhe deficiti.
  • Rritja e çrregullimeve të lëkurës si puçrrat, lëkura e kuqe dhe skuqjet.
  • Humbja e kujtesës.

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të rejat nga Pyetni Ekspertin