Emu Ridge Eucalyptus - distileri vaji eukalipt në Australi

Emu Ridge Eucalyptus – distileri vaji eukalipt në Australi

Emri i biznesit dhe çfarë bën

Ne jemi një nga vetëm disa distileri të vajit eukalipt që kanë mbetur në Australi, quhet biznesi ynë Emu Ridge Eukalipt.

Historia e themeluesit/pronarit dhe çfarë i motivoi ata për të filluar biznesin

“Në vitin 1991, tridhjetë e dy vjet më parë, ne filluam me asgjë, veç materialit të shpëtuar dhe shumë iniciativë, biznesi sigurisht ka ardhur nga disa fillime shumë modeste. “Ne ishim kthyer në ishull për të marrë fermën familjare të deleve, por rënia e skemës së çmimit të rezervës dhe stoku masiv i leshit të varur mbi industrinë, po e bënte shumë të vështirë, burri im Larry ishte gjithmonë i çuditshëm. dhe ide të mrekullueshme – dhe kjo ishte një nga idetë e tij vërtet të mira.”

Emu Ridge është një atraksion unik ku mund të mësoni se si bëhet një produkt tradicional i shkurreve Aussie, nëse na vizitoni ne do t'ju tregojmë procesin e kaluar dhe të tanishëm të distilimit të vajit të eukaliptit.

Vaji i eukaliptit ishte eksporti i parë i vërtetë i Australisë jashtë shtetit dhe një nga industritë kryesore të Ishujve Kangur. Ne jemi krenarë që kemi ruajtur një pjesë të madhe të ishullit Kangur dhe trashëgimisë dhe historisë së Australisë dhe kemi prodhuar një vaj eukalipti që është unik për botën. Në kulmin e tij në vitet 1930, ishulli ishte shtëpia e 48 stallave, duke punësuar më shumë se 600 njerëz. Por gjatë epokës së distilimit të naftës në ishull kishte pasur 100 poza të ndryshme. Emu Ridge prodhon dhe shet me pakicë vaj eukalipt dhe produkte natyrore të lidhura me to në dyqanin e tyre të shitjes me pakicë të portës së fermës dhe mund t'i blini gjithashtu online.

Emu Ridge Eucalyptus Oil Distillery është një biznes në pronësi të familjes dhe një atraksion i njohur turistik i ishullit Kangur. Ne prodhojmë 100% australiane të pastër Eukalipt vaj esencial nga Mallee me gjethe të ngushta të ishullit Kangur, Eukalipt cneorifolia, Pema jonë e bën vajin tonë unik për botën, dhe ka kaq shumë përdorime, Frymëmarrje për ftohjet, kaq shumë përdorime për trupin dhe fantastike për pastrimin e shumë gjërave. Së bashku me një sërë produktesh natyrale të disponueshme përmes dyqanit tonë të shitjes me pakicë, galerisë artizanale dhe dyqanit online. të cilat ne i shesim – së bashku me një gamë të larmishme të produkteve natyrore të lidhura përmes tonë dyqan online.

Kjo perlë e fshehur është e vendosur në shkurret australiane. Ne ofrojmë turne me udhëzues ose vetë-udhëzues për prodhimin e vajit të eukaliptit dhe produkteve të lidhura me to, ne kemi një dyqan me pakicë në fermë, kemi gjithashtu një kafene që përgatit mëngjes dhe dreka të shijshme, ne jemi dera e bodrumit për Siders Kangaroo Island dhe shesim produktet tona online.

Artizanati dhe prodhimi lokal i artit

Produktet tona Natyrore

Tours

KI Ciders Bodrum Door

Kafene

Miqësore për familjen

Pet Friendly

Zona për piknik dhe lojëra për fëmijë

Galeria jonë artizanale dhe zona e shitjes me pakicë jo vetëm për artin, zanatin dhe produktet tona, por ne ofrojmë një dalje për më shumë se 20 prodhues të tjerë vendas. Ne kemi në dispozicion një gamë të gjerë suveniresh të prodhuara në vend dhe tregtojmë një sërë vajrash të tjerë të prodhuar nga Australia dhe produkte natyrale australiane.

“Ne e ndërtuam biznesin tonë nga e para dhe tani ai po kalon në gjeneratën e ardhshme me 3 fëmijët tanë Melissa, Tristan dhe Tiffany, duke punuar shumë në biznes duke mësuar dhe rritur, duke punuar dhe ndihmuar përkrah nesh 8 nipërit tanë janë ndihmës të vegjël.”

Bev tha se vizioni i tyre për biznesin ishte të punonin drejt qëndrueshmërisë mjedisore, menaxhimit të tokës dhe rigjetjes. “Këto ideale kanë krijuar një stil vërtet të rrallë dhe të jashtëzakonshëm

biznesi dhe përgjigja pozitive nga klientët tanë ka shtuar më tej zhvillimin e kësaj filozofie,” tha ajo.

Strategjitë e biznesit

Zhvilloni disa produkte të reja të shkëlqyera pastrimi dhe vazhdoni të punoni në gamën tonë natyrore dhe bëni njerëzit më të vetëdijshëm për produktet tona. Ne kemi zhvilluar me krenari recetat për Gamën tonë Natyrore gjatë viteve. Të gjitha produktet tona prodhohen në fabrikën tonë Emu Ridge Farmgate ose në një biznes lokal në Adelaide për ne. Ne i marrim përbërësit e ishullit Kangur dhe Aussie sa më shumë që të jetë e mundur. Kjo gamë është e disponueshme vetëm në dyqan ose në internet, duke i bërë të gjitha unike për ne!

Produktet tona janë pa egërsi dhe ne nuk përdorim kimikate të këqija produktet tona janë pa parabene, pa sulfate (SLS/SLES), pa formaldehid, pa glikol propileni, pa aroma sintetike, pa detergjentë të ashpër, pa silikon, pa ftalate , Pa klorur natriumi

Sfidat me të cilat përballet biznesi/tregu

Në konkurrencë me produktin jashtë shtetit, 90% e vajit të eukaliptit të Australisë tani vjen nga Kina dhe Brazili. Dhe posta e Australisë të cilën ne përdorim për transportin tonë nuk do të na lejojë të postojmë vaj eukalipt dhe t/pemë jashtë shtetit. Shpresojmë që të mund të prodhojmë më shumë dhe t'i shesim një audiencë më të gjerë

Australi

Këshilla për të tjerët për biznesin

Besoni në veten tuaj dhe jini të gatshëm të punoni shumë. Mundohuni të gjeni kohë për veten tuaj përndryshe do të punoni 24/7 dhe sigurohuni që të doni atë që bëni!

Kristina Shafarenko është një psikologe marrëdhëniesh dhe shëndeti dhe mirëqenieje dhe një shkrimtare e pavarur me kohë të pjesshme e stilit të jetës që mbulon shëndetin dhe fitnesin, seksin, mirëqenien seksuale dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk është duke shkruar, mund ta gjeni duke planifikuar arratisjen e saj të ardhshme, duke testuar shijet e çdo kafeje në pamje dhe duke pushuar në shtëpi me macen e saj, Buddy.

Më të rejat nga Business News

Posh Kidz Academy

Emri i biznesit dhe çfarë bën Posh Kidz Academy është një shkollë parafillore që fokusohet në

Havanzer

Emri i biznesit dhe çfarë bën Havanzer është një agjenci marketingu e nxitur nga ROI që garanton më shumë

Balicoral

Historia e themeluesve dhe motivimi për të filluar biznesin Ferma jonë është nën ujë Kjo deklaratë, megjithëse