Kristina Shafarenko

Kristina Shafarenko

BSc Psikologji, Universiteti i Mançesterit

 

Psikologu i shëndetit dhe mirëqenies dhe i marrëdhënieve, shkrimtar i pavarur

 

Kristina Shafarenko është një psikologe marrëdhëniesh dhe shëndeti dhe mirëqenieje dhe një shkrimtare e stilit të jetesës me kohë të pjesshme që mbulon shëndetin dhe fitnesin, seksin, mirëqenien seksuale dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk është duke shkruar, mund ta gjeni duke planifikuar arratisjen e saj të ardhshme, duke testuar shijet e çdo kafeje në pamje dhe duke pushuar në shtëpi me macen e saj, Buddy.