Loja Seksi HP Lovecraft BDSM është në punë

Loja Seksi HP Lovecraft BDSM është në punë

Loja Seksi HP Lovecraft BDSM është në punë

Steam Greenlight tani është jashtë linje dhe nuk pranon asnjë paraqitje të re të lojërave, por kjo nuk do të thotë se disa lojëra kanë rrëmbyer dhe janë aktualisht në rrugën e tyre për t'u zhvilluar. Një lojë në veçanti, Lust for Darkness, ka tërhequr pak më shumë vëmendje mbi të tjerat.

LFD (Lust for Darkness) zhvillohet në universin HP Lovecraft Cthulu dhe kjo bëhet dukshëm e qartë nga disa pamje të ekranit që janë në internet. Është e errët, mjedisi i ambientit është pikërisht atje me lojëra si Amnesia dhe Call of Cthulu: Dark Corners of The Earth.

Në pamje të parë duket se është "vetëm një lojë tjetër dashurie" por LFD është e ndryshme në një aspekt shumë të dallueshëm: Është një lojë seksi BDSM.

Imazhet makabre seksuale janë të përhapura në lojë

Loja Seksi HP Lovecraft BDSM është në punë

Po, kjo është një lojë për të rritur, me shumë seks të çuditshëm dhe grykë tmerruese dhe ka marrë një perspektivë krejtësisht të re në botën e Cthulu. Adhuruesit e Lovecraft thjesht mund të marrin një goditje nga një lojë që kombinon tmerrin dhe seksin, por çdo lojë që kryeson seksin si atraksionin kryesor ka gjithmonë një pengesë të madhe për t'u larguar: lojën.

Nuk është e qartë se si do të funksionojë mekanika e lojës së LFD, por një gjë është e sigurt: grafika është bërë shumë mirë, duke vendosur humorin në mënyrë të përsosur për një mister me pikë-dhe-klikim.

Mund të duhet vetëm një lojë BDSM e bazuar në horror për të ringjallur një zhanër të lodhur dhe të vjetër në lojërat kompjuterike.

Anastasia Filipenko është psikologe e shëndetit dhe mirëqenies, dermatologe dhe shkrimtare e pavarur. Ajo mbulon shpesh bukurinë dhe kujdesin e lëkurës, tendencat e ushqimit dhe të ushqyerit, shëndetin dhe fitnesin dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk po provon produkte të reja për kujdesin e lëkurës, do ta gjeni duke marrë një klasë çiklizmi, duke bërë joga, duke lexuar në park ose duke provuar një recetë të re.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe