SUPLEMENTET E LASHTË BLISS: USHQIMI I TEMPULLIT TUAJ ME MENCË DHE SHKENCË INDIGJONESH

Suplementet e Lashtë Bliss: Ushqyerja e Tempullit tuaj me Mençurinë dhe Shkencën Indigjene

/

Lumturia e lashtë është një komunitet në zhvillim dhe në rritje të shpejtë që prodhon suplemente bimore ushqyese dhe të shëndetshme.

Suplementet bimore të Ancient Bliss janë rezultat i kërkimeve dhe përgatitjeve të gjera mbi përzierjet e fuqishme natyrore, duke garantuar shëndet të fortë dhe të shkëlqyer. 

Sipas një raportojnë nga kufijtë në farmakologji, 80% e njerëzve në mbarë botën tani mbështeten në barnat bimore si pjesë e kujdesit të tyre parësor shëndetësor. Ne jemi të emocionuar që më shumë njerëz tani kanë filluar të kuptojnë dhe përdorin fuqinë e natyrshme shëruese dhe ushqyese që na ka dhënë nëna natyrë. 

Ishte ajo që themeluesi i Lumturisë së Lashtë, Macy Schuchart, dëshironte të arrinte. Ajo gjithashtu e shtyu atë të shkonte në një mision për të bashkuar njohuritë e saj të mëparshme të mësuara në shkollë për shëndetin dhe mirëqenien me njohuritë vendase dhe vendase.

Dhe që këtu e tutje, doli një histori e bukur dhe frymëzuese themeluese.

Gjatë studimeve të saj, themeluesja jonë zbuloi se pjesa më e madhe e asaj që sektori i arsimit na kishte mësuar si fëmijë në lidhje me pastërtinë dhe mirëqenien paraqiste një tablo jo të plotë.

Në një përpjekje për të marrë njohuritë e duhura për shëndetin dhe mirëqenien, ajo iu nënshtrua një qëndrimi 6-mujor në qytetin ekzotik të Hawait.

Hawaii është një rajon tropikal në Shtetet e Bashkuara dhe njihet si një central elektrik për shumë bimë natyrore.

Qëndrimi i saj në Hawaii e ekspozoi atë ndaj njerëzve dhe praktikave të reja. Ajo ndërveproi me vendasit që ishin ekspertë në praktikat e mjekësisë Havajane, kujdesin shëndetësor parandalues ​​dhe herbalizmin.

Nga bashkëpunimet me këta njerëz, ajo zbuloi shumë zbulime të mprehta rreth trupit të njeriut dhe mënyrës sesi ai mund të ruhet dhe ushqehet me fuqinë rigjallëruese të bimëve dhe përbërësve natyralë.

Pasi bëri këtë zbulim të jashtëzakonshëm, ajo arriti në përfundimin se kjo nuk ishte diçka për t'u mbajtur dhe mbajtur për vete. Ajo donte të krijonte ndërgjegjësim dhe ta ndante atë me sa më shumë njerëz. Dhe kështu, Lumturia e lashtë u themelua.

Lumturia e lashtë është frymëzuar nga Pele, perëndeshë Havajane e Vullkaneve. Ajo përfaqëson fuqinë transformuese dhe reformuese tek ne.

Ancient Bliss shkon përtej markave të tjera të suplementeve bimore, sepse ne dëshirojmë t'u ofrojmë njerëzve suplemente të cilësisë së lartë dhe rigjallëzuese për të mbajtur shëndetin e tyre në gjendje të mirë. Ne gjithashtu dëshirojmë të ndajmë njohuritë tona të pabesueshme për fuqinë ushqyese të natyrës dhe t'i fuqizojmë njerëzit me këtë njohuri.

Ndërsa shumë prej nesh e kuptojnë dhe mund të jenë paksa të vetëdijshëm për fuqinë ushqyese të natyrës, ne nuk jemi domosdoshmërisht të pajisur me informacion të mjaftueshëm për të përdorur këtë njohuri.

Për më tepër, jo saktësisht të gjithë kanë kohë të enden nëpër pyje dhe të kërkojnë këto barishte, edhe nëse dinë se çfarë të kërkojnë.

Le të themi tani se mund t'i identifikojmë dhe marrim këto bimë me ndonjë mekanizëm. A kemi ekspertizën për të nxjerrë ushqimin e tyre dhe për t'i kombinuar me bimë të tjera për të bërë përzierje të fuqishme?

Përgjigja e mundshme për këto pyetje është jo. Dhe këtu hyn Lumturia e Lashtë.

Si ekspertë, ne heqim gjithë këtë stres nga duart tuaja, përdorim njohuritë tona të ekspertëve dhe krijojmë suplemente dhe përzierje të shëndetshme dhe me cilësi të lartë për të nxitur dhe mbajtur shëndetin tuaj. Kjo do t'ju lejojë të praktikoni lehtësisht zakone të shëndetshme dhe të sigurta.

Sfidat me të cilat përballet biznesi

Ne do të eksplorojmë sfidat me të cilat po përballet biznesi i suplementeve bimor dhe sfidat me të cilat u përballa.

Sfidat e Mia

Shumica e sfidave mund të gjurmohen tek vetë-dyshimi. Kisha dyshime për veten dhe biznesin përpara se të futesha në të. Unë e kapërceva këtë duke bërë zhvillim personal dhe introspeksion me njerëz mbështetës. Këto më ndihmuan të qëndroja i motivuar. 

Për më tepër, mësova të zotëroj virtytin e të qenit i durueshëm dhe të mbajtjes së një mentaliteti pozitiv. Këto tipare më ndihmuan të arrij qëndrueshmëri dhe më ndihmuan të shihja më të mirën në çdo situatë.

Unë e stërvita veten gjithmonë për të vizualizuar rezultate të suksesshme dhe për të mos lënë vend për negativitet dhe "po sikur".

Unë besova në veten time, dhashë më të mirën time dhe nuk e lashë veten pa alternativë veçse t'ia dilja mbanë.

Sfidat në Industri

Siç e përmendëm më herët në artikull, një raport thotë se rreth 80% e njerëzve në mbarë globin varen nga përdorimi i ilaçeve bimore si pjesë e kujdesit të tyre parësor shëndetësor.

Megjithatë, është e trishtueshme të theksohet se pavarësisht se sa të njohura dhe të famshme janë suplementet bimore, atyre nuk u jepet mbikëqyrje dhe monitorim i rreptë siç pritej. 

Nuk ka mbështetje dhe njohuri të mjaftueshme mjekësore për mënyrën e veprimit, reagimet, kundërindikacionet dhe ndërveprimet e shumë suplementeve me medikamente të tjera bimore ose ortodokse. Kjo ka çuar në mosbesim nga disa njerëz që kanë marrë medikamente me cilësi të ulët dhe nën standarde të prodhuara pa miratim ose rregullore nga organet e miratuara qeveritare.

Siguria e shumë prej këtyre ilaçeve vazhdon të jetë një burim shqetësimi. Autoritetet përkatëse që janë krijuar për të rregulluar prodhimin, shitjen dhe përdorimin e suplementeve bimore duhet të vazhdojnë të marrin masat e duhura për të siguruar që këto medikamente të jenë të sigurta për konsum publik. 

Një nga organet më të rëndësishme të përfshirë në rregullimin e suplementeve bimor është Administrata e Ushqimit dhe Barnave e SHBA-së. Ata kanë marrë disa masa për të rregulluar cilësinë dhe standardin e suplementeve bimor.

Përpara se FDA të miratojë një suplement bimor, ai duhet të ketë plotësuar kërkesat e mëposhtme; 

  • Suplementet duhet të jenë pa ndotës.
  • Suplementet duhet të etiketohen me saktësi.
  • Pretendimet që premton një produkt duhet të kenë kërkime për t'i mbështetur ato.
  • Suplementet bimore duhet të shmangin pretendimet specifike mjekësore.
  • Suplementet bimore mund të paditet nëse këto pretendime rezultojnë të rreme.

Për më tepër, FDA duhet të sigurojë që të gjitha medikamentet bimore të bëhen në një strukturë të regjistruar NSF GMP. Ky regjistrim nënkupton që produktet bimore të prodhuara në atë objekt janë prodhuar sipas udhëzimeve strikte të prodhimit. 

Fatmirësisht, suplementet Ancient Bliss plotësojnë të gjitha këto kërkesa dhe prodhohen në procese prodhimi me standarde të patëmetë, siç dëshmohet nga zotërimi ynë i certifikatës CGMPc të Praktikës së Mirë të Prodhimit aktual dhe janë pastruar të jenë të sigurta për konsum publik.

Nuk ndalet me kaq; në Ancient Bliss, ne shkuam më shumë për të siguruar që produktet tona të jenë të nivelit të lartë dhe me cilësi të lartë. Si e bëmë këtë?

Kemi kryer metoda të ndryshme dhe të plota testimi për lëndët e para, mostrat e ndërmjetme të prodhimit dhe produktet e gatshme. Të gjitha produktet tona iu nënshtruan testimit të brendshëm dhe testimit të palëve të treta.

Standardet tona të larta të sigurisë dhe pastërtisë ofrojnë siguri dhe paqe mendore duke ditur se suplementet dhe medikamentet që po merrni nga ne vijnë nga një vend i sigurt.

Mundësitë në Biznes

Ka mundësi të ndryshme të disponueshme në industri - thjesht duhet të jeni mjaft të zgjuar dhe kreativ për t'i nxjerrë ato. Gjithmonë ka vend për zgjerim dhe rritje.

At Lumturia e lashtë, ne po kërkojmë të zgjerojmë horizontet tona dhe të zgjerojmë kompaninë duke lançuar produkte të tjera Wellness dhe duke mos u kufizuar vetëm në suplemente.

Ka plane për të diversifikuar në produkte të tjera të mirëqenies si pluhurat e proteinave, kolagjeni, etj.

Rritja e markës është një prioritet; ne jemi gjithmonë në kërkim të mundësive në industri.

Gjithashtu, pandemia i ndihmoi njerëzit të fillojnë të bëhen më të qëllimshëm për shëndetin e tyre dhe si ta ruajnë atë. Ajo ka rezultuar e vlefshme për ne pasi ka ofruar më shumë mundësi për të mësuar, arritur dhe fuqizuar më shumë njerëz për fuqinë shëruese të natyrës.

Do të ketë gjithmonë mundësi në industrinë e shëndetësisë; njerëzit po ndërgjegjësohen më shumë për shëndetin e tyre dhe po kërkojnë njohuri dhe ndihmë për ta ruajtur atë. Na mbetet t'i shtrijmë, t'i ndajmë dhe t'i ndihmojmë ata me njohuritë e jashtëzakonshme që kemi mbledhur.

Këshilla ime për të tjerët rreth biznesit 

Siç e thashë më herët, trajnimi i vetes për të vizualizuar suksesin si i vetmi rezultat i mundshëm më ndihmoi të mbetem konsistent dhe i shtyrë. Pra, si pronarë biznesi, është e rëndësishme që gjithmonë të keni një mentalitet pozitiv dhe të rrethoheni me njerëz që mund t'ju frymëzojnë dhe motivojnë.

Kjo vlen për miqtë, të njohurit dhe bashkëpunëtorët ose anëtarët e ekipit tuaj. 

Gjithashtu, mos bëni kurrë kompromis për cilësinë dhe standardin. Kur hyni në një industri që merret me shëndetin dhe mirëqenien e njeriut, duhet t'i qëndroni besnik cilësisë dhe standardeve të larta.

Vendoseni veten në vendin e klientit tuaj të mundshëm; nëse do të dinin për procesin e prodhimit të produkteve tuaja, a do t'i merrnin akoma me kënaqësi dhe do t'ua rekomandonin të tjerëve? 

Industria e suplementeve tashmë është e ngopur me njerëz që prodhojnë produkte me defekt; ju duhet të ndihmoni në thyerjen e këtij paragjykimi duke bërë çmos për të ruajtur standardet e cilësisë së lartë dhe për të siguruar përputhjen me të gjitha rregulloret e dhëna nga organet rregullatore. 

Për më tepër, dhe më e rëndësishmja, jini gjithmonë të përqendruar te klientët. Njerëzit thonë se përpikmëria është shpirti i biznesit, por mund të jetë edhe kënaqësia e klientëve në këtë ditë dhe kohë. Në fund të fundit, çfarë është një biznes pa klientët e tij?

Gjithmonë vendosni klientët tuaj të parët. Lëreni çdo vendim që merrni për biznesin tuaj të jetë i orientuar drejt përmirësimit të kënaqësisë së klientit tuaj dhe do të zbuloni se biznesi juaj do të rritet në asnjë kohë.

Ju mund të mos keni nevojë të shpenzoni aq shumë para për reklama. Pse? Sepse klientët tuaj do të jenë reklamuesit tuaj. 

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të rejat nga Shëndetësia