Politika e Privatësisë

Sigurohuni që të lexoni politikën tonë të privatësisë për të kuptuar se si përdoren të dhënat tuaja.

Kjo Politikë e Privatësisë shpjegon se si Giejo ("Giejo, " "we, ”Ose "us") mbledh, përdor dhe zbulon informacione rreth jush. Kjo politikë e privatësisë zbatohet kur përdorni faqet tona të internetit, aplikacionet celulare dhe produkte dhe shërbime të tjera në internet që lidhen me këtë Politikë të Privatësisë (së bashku, "Sherbimet”), kontaktoni ekipin tonë të shërbimit të klientit, angazhohuni me ne në mediat sociale ose ndërveproni ndryshe me ne.

Ne mund ta ndryshojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here. Nëse bëjmë ndryshime, do t'ju njoftojmë duke rishikuar datën në krye të kësaj politike dhe, në disa raste, mund t'ju ofrojmë njoftim shtesë (si p.sh. shtimi i një deklarate në faqen tonë të internetit ose njoftimi për ju). Ne ju inkurajojmë që të rishikoni rregullisht këtë Politikë të Privatësisë për të qëndruar të informuar rreth praktikave tona të informacionit dhe zgjedhjeve të disponueshme për ju.

Mbledhja e informacionit

Informacion që ju na jepni

Ne mbledhim informacionin që ju na jepni drejtpërdrejt. Për shembull, ju ndani informacion direkt me ne kur krijoni një llogari, plotësoni një formular, dërgoni ose postoni përmbajtje përmes Shërbimeve tona, blini një anëtarësim, komunikoni me ne nëpërmjet platformave të palëve të treta, kërkoni mbështetje për klientët ose komunikoni ndryshe me ne . Llojet e informacionit personal që mund të mbledhim përfshijnë emrin tuaj, adresën e emailit dhe çdo informacion tjetër që ju zgjidhni të jepni.

Ne nuk mbledhim informacione për pagesat përmes Shërbimeve tona. Ne mbështetemi te palët e treta për të përpunuar pagesat në lidhje me Shërbimet tona. Çdo informacion që jepni për të lehtësuar një pagesë të tillë i nënshtrohet politikës së privatësisë së përpunuesit të pagesave të palëve të treta dhe ne ju inkurajojmë ta rishikoni këtë politikë përpara se t'i jepni ndonjë informacion përpunuesit të pagesave.

Informacion që ne mbledhim automatikisht kur ndërveproni me ne

Në disa raste, ne mbledhim automatikisht informacione të caktuara, duke përfshirë:

 • Informacioni i aktivitetit: Ne mbledhim informacione rreth aktivitetit tuaj në Shërbimet tona, të tilla si historia juaj e leximit dhe kur ndani lidhje, ndiqni përdoruesit, nënvizoni postimet dhe duartrokitni për postime.
 • Informacioni i pajisjes dhe përdorimit: Ne mbledhim informacione rreth mënyrës se si ju aksesoni Shërbimet tona, duke përfshirë të dhënat për pajisjen dhe rrjetin që përdorni, si modeli i harduerit, versioni i sistemit operativ, rrjeti celular, adresa IP, identifikuesit unikë të pajisjes, lloji i shfletuesit dhe aplikacioni version. Ne mbledhim gjithashtu informacione rreth aktivitetit tuaj në Shërbimet tona, të tilla si kohët e hyrjes, faqet e shikuara, lidhjet e klikuara dhe faqja që keni vizituar përpara se të lundroni te Shërbimet tona.
 • Informacioni i mbledhur nga Cookies dhe teknologji të ngjashme gjurmimi: Ne përdorim teknologjitë e gjurmimit, të tilla si cookie, për të mbledhur informacione rreth jush. Cookies janë skedarë të vegjël të dhënash të ruajtura në hard diskun tuaj ose në kujtesën e pajisjes që na ndihmojnë të përmirësojmë Shërbimet tona dhe përvojën tuaj, të shohim se cilat zona dhe veçori të Shërbimeve tona janë të njohura dhe të numërojmë vizitat. Ne gjithashtu punojmë me ofrues të palëve të treta të analitikës që përdorin skedarë kuki, sinjalizues ueb, identifikues pajisjesh dhe teknologji të tjera për të mbledhur informacione në lidhje me përdorimin tuaj të Shërbimeve tona dhe faqeve të internetit dhe aplikacioneve të tjera, duke përfshirë adresën tuaj IP, shfletuesin e internetit, informacionin e rrjetit celular, faqet e shikuara , koha e kaluar në faqe ose në aplikacione celulare dhe lidhjet e klikuara. Ky informacion mund të përdoret nga Giejo dhe të tjerët, ndër të tjera, për të analizuar dhe gjurmuar të dhënat, për të përcaktuar popullaritetin e përmbajtjeve të caktuara, për të ofruar përmbajtje të synuara për interesat tuaja në Shërbimet tona dhe për të kuptuar më mirë aktivitetin tuaj në internet. Për më shumë informacion rreth cookies dhe si t'i çaktivizoni ato, shihni Zgjedhjet tuaja më poshtë.

Informacion që ne mbledhim nga burime të tjera

Ne marrim informacion nga burime të palëve të treta. Për shembull, ne mund të mbledhim informacione rreth jush nga rrjetet sociale, ofruesit e shërbimeve të kontabilitetit dhe ofruesit e analitikës së të dhënave.

Informacioni që nxjerrim

Ne mund të nxjerrim informacion ose të nxjerrim përfundime për ju bazuar në informacionin që mbledhim. Për shembull, ne mund të nxjerrim konkluzione për vendndodhjen tuaj bazuar në adresën tuaj IP ose të nxjerrim përfundime preferencat e leximit bazuar në historikun tuaj të leximit.

Përdorimi i Informacionit

Ne përdorim informacionin që mbledhim për të ofruar, mirëmbajtur dhe përmirësuar Shërbimet tona, të cilat përfshijnë personalizimin e postimeve që shihni. Ne gjithashtu përdorim informacionin që mbledhim për:

 • Komunikoni me ju rreth përmbajtjes, produkteve, shërbimeve dhe veçorive të reja të ofruara nga Giejo dhe ofroni lajme dhe informacione të tjera që mendojmë se do t'ju interesojnë (shih Zgjedhjet e tua më poshtë për informacion se si të tërhiqesh nga këto komunikime në çdo kohë);
 • Zbuloni, hetoni dhe parandaloni incidente sigurie dhe aktivitete të tjera keqdashëse, mashtruese, mashtruese ose të paligjshme dhe mbroni të drejtat dhe pronën e Giejo dhe të tjerëve;
 • Pajtohuni me detyrimet tona ligjore dhe financiare; dhe
 • Kryeni çdo qëllim tjetër që ju është përshkruar në kohën kur është mbledhur informacioni.

Ndarja e informacionit

Ne ndajmë informacionin personal në rrethanat e mëposhtme ose siç përshkruhet ndryshe në këtë politikë:

 • Ne mund të zbulojmë informacion personal nëse besojmë se zbulimi është në përputhje me, ose kërkohet nga, çdo ligj ose proces ligjor në fuqi, duke përfshirë kërkesat e ligjshme nga autoritetet publike për të përmbushur kërkesat e sigurisë kombëtare ose të zbatimit të ligjit. Nëse do të zbulojmë informacionin tuaj personal në përgjigje të procesit ligjor, ne do t'ju njoftojmë në mënyrë që ta kundërshtoni atë (për shembull duke kërkuar ndërhyrjen e gjykatës), përveç rasteve kur jemi të ndaluar me ligj ose besojmë se kjo mund të rrezikojë të tjerët ose të shkaktojë të paligjshme sjellje. Ne do të kundërshtojmë kërkesat ligjore për informacion në lidhje me përdoruesit e Shërbimeve tona që ne besojmë se janë të pahijshme.
 • Ne mund të ndajmë informacione personale nëse besojmë se veprimet tuaja nuk janë në përputhje me marrëveshjet ose politikat tona të përdoruesit, nëse besojmë se ju keni shkelur ligjin ose nëse besojmë se është e nevojshme për të mbrojtur të drejtat, pronën dhe sigurinë e Giejo, përdoruesit, publikun apo të tjerët.
 • Ne ndajmë informacione personale me avokatët tanë dhe këshilltarët e tjerë profesionistë, aty ku është e nevojshme për të marrë këshilla ose për të mbrojtur dhe menaxhuar interesat tona të biznesit.
 • Ne mund të ndajmë informacione personale në lidhje me ose gjatë negociatave në lidhje me çdo bashkim, shitje të aktiveve të kompanisë, financim ose blerje të të gjithë ose një pjese të biznesit tonë nga një kompani tjetër.
 • Ne ndajmë informacionin personal me pëlqimin tuaj ose në drejtimin tuaj.
 • Ne ndajmë gjithashtu informacione të grumbulluara ose të çidentifikuara që nuk mund të përdoren në mënyrë të arsyeshme për t'ju identifikuar.

Vendosjet e palëve të treta

Giejo nuk pret disa nga përmbajtjet e shfaqura në Shërbimet tona. Kur ndërveproni me një Embed, ai mund t'i dërgojë informacione në lidhje me ndërveprimin tuaj palës së tretë pritëse, njëlloj sikur të vizitonit drejtpërdrejt faqen e palës së tretë. Giejo nuk kontrollon se çfarë informacioni mbledhin palët e treta përmes Embeds ose çfarë bëjnë ata me informacionin. Kjo politikë e privatësisë nuk zbatohet për informacionin e mbledhur përmes Embeds. Politika e privatësisë që i përket palës së tretë që pret Embed-in zbatohet për çdo informacion që mbledh Embed dhe ne ju rekomandojmë ta rishikoni atë politikë përpara se të ndërveproni me Embed.

Zgjedhjet tuaja

biskota

Shumica e shfletuesve të uebit janë caktuar të pranojnë cookie si parazgjedhje. Nëse preferoni, mund të rregulloni cilësimet e shfletuesit tuaj për të hequr ose refuzuar kukit e shfletuesit. Ju lutemi vini re se heqja ose refuzimi i cookies mund të ndikojë në disponueshmërinë dhe funksionalitetin e Shërbimeve tona.

Preferencat e komunikimit

Ju mund të hiqni dorë nga marrja e komunikimeve të caktuara nga ne, të tilla si përmbledhjet, buletinet dhe njoftimet e aktivitetit. Nëse tërhiqeni, ne mund t'ju dërgojmë përsëri emaile administrative, si p.sh. marrëdhëniet tona të vazhdueshme të biznesit.

Të drejtat tuaja private të Kalifornisë

Akti i Privatësisë së Konsumatorit në Kaliforni ose "CCPA" (Cal. Civ. Code § 1798.100 et seq.) u ofron konsumatorëve që banojnë në Kaliforni të drejta të caktuara në lidhje me informacionin e tyre personal. Nëse jeni banor i Kalifornisë, ky seksion vlen për ju. Ne mbledhim të dhënat personale të mëposhtme për qëllime biznesi dhe komerciale.

Identifikuesit:

 • Ofruesit e analitikës
 • Ofruesit e komunikimit
 • Ofruesit e shërbimit ndaj klientit
 • Ofruesit e parandalimit të mashtrimit dhe sigurisë
 • Ofruesit e infrastrukturës
 • Ofruesit e marketingut
 • Përpunuesit e pagesave

Informacioni komercial:

 • Ofruesit e analitikës
 • Ofruesit e infrastrukturës
 • Përpunuesit e pagesave

Internet ose informacione të tjera të aktivitetit të rrjetit elektronik:

 • Ofruesit e analitikës
 • Ofruesit e infrastrukturës

Konkluzionet:

 • Ofruesit e analitikës
 • Ofruesit e infrastrukturës

Giejo nuk i shet të dhënat tuaja personale.

Në varësi të kufizimeve të caktuara, ju keni të drejtë të (1) kërkoni të dini më shumë rreth kategorive dhe pjesëve specifike të informacionit personal që ne mbledhim, përdorim dhe zbulojmë për ju, (2) kërkoni fshirjen e informacionit tuaj personal, (3) zgjidhni nga çdo shitje e informacionit tuaj personal, nëse angazhohemi në atë aktivitet në të ardhmen, dhe (4) të mos diskriminohemi për ushtrimin e këtyre të drejtave. Ne nuk do t'ju diskriminojmë nëse ushtroni të drejtat tuaja sipas CCPA.

Nëse e marrim kërkesën tuaj nga një agjent i autorizuar, ne mund të kërkojmë prova që ju i keni dhënë një agjenti të tillë një autorizim ose që agjenti ka autoritet të vlefshëm me shkrim për të paraqitur kërkesa për të ushtruar të drejtat në emrin tuaj. Kjo mund të përfshijë kërkesën që ju të verifikoni identitetin tuaj. Nëse jeni një agjent i autorizuar që kërkon të bëjë një kërkesë, ju lutemi na kontaktoni.

Dhënia e informacioneve shpjeguese shtesë për individët me bazë në Evropë

Nëse ndodheni në Zonën Ekonomike Evropiane ("EEA"), në Mbretërinë e Bashkuar ose Zvicër, ju keni të drejta dhe mbrojtje të caktuara sipas ligjit në fuqi në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja personale dhe ky seksion zbatohet për ju.

Baza ligjore për përpunim

Kur ne përpunojmë të dhënat tuaja personale, ne do ta bëjmë këtë duke u mbështetur në bazat e mëposhtme ligjore:

 • Për të kryer përgjegjësitë tona sipas kontratës sonë me ju (p.sh. ofrimi i produkteve dhe shërbimeve që keni kërkuar).
 • Kur kemi një interes legjitim në përpunimin e të dhënave tuaja personale për të operuar biznesin tonë ose për të mbrojtur interesat tona (p.sh., për të ofruar, mirëmbajtur dhe përmirësuar produktet dhe shërbimet tona, për të kryer analiza të të dhënave dhe për të komunikuar me ju).
 • Për të përmbushur detyrimet tona ligjore (p.sh., për të mbajtur një regjistër të pëlqimeve tuaja dhe për të gjurmuar ata që kanë hequr dorë nga komunikimet joadministrative).
 • Kur kemi pëlqimin tuaj për ta bërë këtë (p.sh., kur vendosni të merrni komunikime jo-administrative nga ne). Kur pëlqimi është baza ligjore për përpunimin tonë të të dhënave tuaja personale, ju mund ta tërhiqni këtë pëlqim në çdo kohë.

Mbajtja e të dhënave

Ne ruajmë të dhënat personale për aq kohë sa është e nevojshme për të përmbushur qëllimet për të cilat i kemi mbledhur fillimisht dhe për qëllime të tjera legjitime të biznesit, duke përfshirë përmbushjen e detyrimeve tona ligjore, rregullatore ose të tjera të pajtueshmërisë.

Kërkesat për subjektin e të dhënave

Në varësi të kufizimeve të caktuara, ju keni të drejtën të kërkoni qasje në të dhënat personale që mbajmë për ju dhe të merrni të dhënat tuaja në një format portativ, të drejtën për të kërkuar që të dhënat tuaja personale të korrigjohen ose fshihen, dhe të drejtën për të kundërshtuar, ose kërkojmë që të kufizojmë, përpunimin e caktuar. Për të ushtruar të drejtat tuaja: Ju mund të kundërshtoni në çdo kohë përdorimin e të dhënave tuaja personale duke na kontaktuar.

Pyetje ose ankesa

Nëse keni një shqetësim në lidhje me përpunimin tonë të të dhënave personale që ne nuk jemi në gjendje ta zgjidhim, ju keni të drejtë të bëni një ankesë pranë Autoritetit të Mbrojtjes së të Dhënave ku banoni.