Garden Furniture Center Ltd - ne ofrojmë një shumëllojshmëri produktesh unike për të akomoduar çdo zonë të jashtme

Garden Furniture Center Ltd – ne ofrojmë një shumëllojshmëri produktesh unike për të akomoduar çdo zonë të jashtme

Garden Furniture Center Ltd, ne ofrojmë një larmi produktesh unike për të akomoduar çdo zonë të jashtme, si brenda ashtu edhe komerciale. Nga sferat tona ekskluzive të mobiljeve prej bastun prej palme kacavjerrëse dhe belvederët luksoz deri në klasën e dru tik indonezian, kompania jonë përpiqet të krijojë dhe të ofrojë mobilje kopshti me cilësi të lartë direkt në derën tuaj! Biznesi ynë po rritet vazhdimisht me disa nga mobiljet tona që shfaqen në vende kryesore si St James's Palace, RHS Tatton Park dhe madje edhe Buckingham Palace!

Strategjitë e biznesit

Kompania jonë ka një sërë strategjish dhe planesh të vendosura drejt të cilave ne punojmë për të siguruar që biznesi të jetë gjithmonë i optimizuar sipas standardeve më të larta. Ne e dallojmë veten nga shitësit e tjerë kryesisht duke shitur produkte ekskluzive të cilat nuk do t'i gjeni askund tjetër. Për shembull, mobiljet tona prej bastun prej palme kacavjerrëse në Fixhi dhe Montana janë dizajni i vetë Jonit, ndërsa ai punoi me fabrikën për të krijuar një gamë unike për kompaninë. Si vargu i Fixhit ashtu edhe i Montanas janë bërë një pjesë kryesore e nënshkrimit në katalogun tonë dhe më së shumti ka rënë në sy të Richard Branson, ku mobiljet tona Fixhi banojnë në ishullin Necker!

Për më tepër, ne sigurojmë që showroom-i ynë të jetë gjithmonë i përditësuar me produktet më të fundit që klientët t'i shohin personalisht! Me një kompani si e jona, mund të jetë e vështirë të imagjinohet se si mund të përshtaten artikujt në një zonë të jashtme, kështu që ekspozita jonë i lejon klientët të flasin me stafin tonë miqësor dhe i ndihmon ata të vlerësojnë një ide se çfarë do të funksionojë më mirë në hapësirën e tyre. Duke pasur një sallë ekspozite, ne priremi që klientët të vijnë me një artikull specifik në mendje, megjithatë me gamën tonë të gjerë të produkteve të ekspozuara ata zakonisht largohen me diçka krejtësisht të ndryshme!

Historia e pronarit

E themeluar si një kompani e kufizuar në 1998, Garden Furniture Center Ltd u krijua nga Jon Haimes, i cili është një sipërmarrës i fortë me një pasion për të ndjekur intuitën e tij të jashtëzakonshme. Në një moshë shumë të re, Jon e dinte se karriera e tij qëndronte në drejtimin e blerjes dhe shitjes që do ta çonte atë në krijimin e një biznesi jashtëzakonisht të suksesshëm shumë milionë paund. Në fund të viteve 1990, Jon filloi të blinte dhe të shiste stola të kthyera në një magazinë në Shropshire. Ai do t'i ndërtonte këto stola dhe do t'i shiste në anë të rrugës jashtë fermës Yew Tree në Wootton Wawen, ku ndodhet tani ekspozita jonë!

Shitja e këtyre stolave ​​doli të ishte një sukses i madh dhe rezultoi që Jon të gjente një furnizues druri të fortë për të krijuar gamën e tij të stolave. Me këtë, Jon vendosi të përdorë njohuritë e tij natyrore dhe aftësitë e blerjes dhe shitjes për të krijuar një kompani të dedikuar për furnizimin e mobiljeve unike të kopshtit me cilësi të lartë. Në fermën e tij familjare në Wootton Wawen, ai e shndërroi sallonin e papërdorur të mjeljes në një sallë ekspozite të kompletuar për të shfaqur gjetjet e tij më të fundit dhe më të mëdha! Kjo nga ana tjetër filloi rrugëtimin e jashtëzakonshëm të krijimit të Qendrës së Mobiljeve të Kopshtit Ltd!

Sfidat

Ashtu si çdo shitës me pakicë vendase ose komerciale, kompanisë sonë i është dashur të kapërcejë shumë sfida veçanërisht gjatë pandemisë së fundit Covid dhe Brexit. Kostoja dhe luhatja e kontejnerëve, kurset e transportit dhe shkëmbimeve kanë qenë kohët e fundit një betejë e vazhdueshme kur bëhet fjalë për porositjen e aksioneve të reja. Megjithatë, këto sfida e lejuan kompaninë të bashkohej dhe t'i trajtonte këto çështje ballë për ballë për të gjetur mënyra që të gjithë të përshtateshin me normën e re. Ne siguruam që i gjithë stoku ynë të kontrollohej dhe plotësohej aty ku kërkohej, si dhe të përdornim faqen tonë të internetit më moderne për të monitoruar aktivitetin e konsumatorëve dhe mënyrën se si mund të optimizojmë shitjet.

mundësitë

Me numrin e viteve që kompania ka qenë aktive, kjo na ka mundësuar të gjenerojmë disa mundësi si për biznesin ashtu edhe për stafin. Siç u përmend më parë, kompania filloi të merrte formë gjatë fundit të viteve 1990/fillim të viteve 2000, që është rreth kohës kur filloi interneti. Ne patëm një fillim shumë të fortë duke pasur një faqe interneti të optimizuar për të shfaqur produktet tona të cilat klientët mund t'i shikonin në shtëpinë e tyre! Në atë kohë, kjo ishte një mënyrë e shkëlqyer për të përhapur fjalën dhe për të futur kompaninë tonë në epokën moderne dhe për t'u zbuluar nga klientët në të gjithë vendin ose në mbarë botën! Deri më sot, faqja jonë e internetit është një nga asetet më të rëndësishme të kompanisë për të ofruar informacion të përditësuar të përditësuar rreth nesh dhe produkteve për të gjithë vizitorët tanë online.

Krijimi i kompanisë ka sjellë shumë mundësi emocionuese për Jonin pasi ai ka qenë në gjendje të udhëtojë nëpër botë nga Evropa në Indonezi për të gjetur fabrika, produkte dhe ide të reja kompania jonë një nga furnizuesit më të veçantë dhe të rrallë të mobiljeve të kopshtit në botë. MB! Ndërsa kompania u rrit, kjo krijoi mundësi punësimi për njerëzit në zonën lokale ose brenda magazinës ose në sallë ekspozite. Kjo gjithashtu i lejoi Jonit t'i besonte më shumë përgjegjësi stafit të tij dhe madje rezultoi që punonjësit të mund ta ndihmonin atë në udhëtimet e biznesit jashtë vendit! Garden Furniture Center është një kompani e cila lulëzon për të ofruar mundësi për të gjithë ata që bashkohen.

Për më tepër, ne kemi privilegjin të marrim pjesë dhe të ekspozojmë shfaqje vjetore si RHS Tatton Park, Hampton Court, Badminton dhe Grand Designs për të përmendur disa. Këto shfaqje na lejojnë të shfaqim produktet tona më të fundit dhe më të mira për vizitorët në të gjithë vendin dhe të takojmë shitës me pakicë dhe tregtarë të rinj gjatë rrugës! Të ekspozosh në shfaqje është një nder i jashtëzakonshëm, të cilin ne krenohemi me planifikimin dhe promovimin sa më shumë që të jetë e mundur përpara se të fillojë.

Këshillë

Pavarësisht nëse po filloni vetë ose po mendoni të zgjeroni biznesin tuaj, ekziston një këshillë që rezonon brenda etikës së GFC; ndiqni ëndrrat tuaja dhe mos u dorëzoni kurrë. Ka raste kur ju mund të gjeni kurrizin tuaj të vendosur pas murit dhe nuk mund të gjeni një rrugëdalje, por nëse mbani pasionin që keni pasur në fillim të udhëtimit tuaj, atëherë patjetër do t'ia dilni.

Çdo biznes nuk e ka të thjeshtë lundrimin dhe ndoshta është përballur me shumë sfida gjatë rrugës drejt suksesit të tyre. Në thelb, tejkalimi i pengesave dhe përballja me të panjohurën është ajo që i jep një kompanie karakter dhe personalitet. Por mos u mashtroni; fillimi i një biznesi është një angazhim i madh dhe diçka që duhet planifikuar me shumë kujdes. Me përvojën e Jon, kompania jonë u rrit gjatë 20 viteve më me ndikim dhe erdhi me një sërë sfidash. Pa këto sfida, kompania nuk do të ishte aq e suksesshme sa është sot dhe na ka lejuar të rritemi dhe përmirësohemi vazhdimisht. Gjithmonë kërkohet punë e vështirë kur drejtoni ose krijoni një biznes dhe nuk duhet marrë lehtë. Jini të përgatitur për të hyrë në zona të panjohura ku jeni të shtyrë nga zona juaj e rehatisë, sepse kështu do të rriteni si pronar biznesi si dhe do të mësoni më shumë për veten tuaj!

Mësimet e nxjerra

Drejtimi i një biznesi gjatë fillimit të viteve 2000 ishte një sfidë e madhe pasi Jon duhej ta mbante kompaninë të përditësuar me shoqërinë moderne në ndryshim. Kjo u theksua ndjeshëm me sensacionin e ri të internetit dhe mediave sociale, si dhe që kompania duhet të vazhdojë me kërkesat e klientëve. Me këtë, u bë e qartë se biznesi duhej të përputhej me mënyrën moderne të komunikimit, ku vendosëm të hapnim platformat tona të mediave sociale dhe filluam punën për të përmirësuar faqen e internetit. Sot, prania jonë në mediat sociale është jashtëzakonisht e popullarizuar dhe faqja jonë e internetit po vazhdon të rritet dhe të lulëzojë çdo ditë!

Përveç përmbushjes së kërkesave të ditëve moderne, Jon dhe stafi i tij vazhdimisht kuptojnë dhe punojnë se si ta bëjnë biznesin më të suksesshëm me kontrollin e aksioneve dhe menaxhimin e stafit. Duke qenë se kompania është aktive për shumë kohë, ajo na ka lejuar të bëjmë ndryshimet e nevojshme që të gjithë ata që punojnë në biznes të jenë të lumtur dhe të kënaqur për të siguruar një mjedis pune të sigurt dhe harmonik. Ka shumë mësime me të cilat na është dashur të përballemi, por në thelb këto mësime kanë forcuar suksesin e kompanisë dhe kanë formësuar mënyrën se si ne si biznes dëshirojmë të shkojmë përpara në të ardhmen.

Përfundim

Në fund të fundit, Garden Furniture Center Ltd është një biznes që është ndërtuar me integritet dhe pasion nga pronari ynë Jon Haimes. Duke filluar si një sipërmarrje e vogël biznesi për rindërtimin dhe shitjen e stolave ​​të kthyera, kjo filloi të shndërrohej në diçka jashtëzakonisht të suksesshme dhe duke ndryshuar jetën për të ardhmen e Jonit. Ky biznes jo vetëm që u bë një perspektivë për Jonin, por gjithashtu krijoi vende pune dhe mundësi për punonjësit e mundshëm. Megjithatë, me çdo biznes të suksesshëm vijnë sfidat e përditshme me të cilat duhet të përballemi për t'u siguruar që jemi gjithmonë në hap me kërkesat e konsumatorëve. Me ndryshimin e vazhdueshëm të botës moderne që filloi të merrte formë në fund të viteve 1990/ fillim të viteve 2000, kjo do të thoshte që kompania duhej të përshtatej për të përkuar me kohën. Kjo e lejoi biznesin të modifikohej në epokën moderne, duke ruajtur autenticitetin dhe personalitetin tonë. Sot, ne u shesim tregtarëve dhe shitësve me pakicë në të gjithë botën, si dhe ofrojmë shërbime të shkëlqyera ndaj klientit në të gjithë vendin dhe në mbarë botën! Me këmbënguljen dhe vendosmërinë e Jonit, ëndrra e tij tashmë është bërë një realitet i mirëpritur.

E: [email mbrojtur]

W: www.gardenfurniturecentre.co.uk

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të rejat nga Business News

Mjete Kuzhine Midnight

Emri i biznesit dhe çfarë bëjmë në mjetet e kuzhinës në mesnatë, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë inovativë

WildWash

Emri i biznesit dhe çfarë bën Biznesi ynë, WildWash, i themeluar nga Andrew dhe Jane Cooper, është i specializuar