RISHIKIMI I MIRËSISË SË RRËNJËS 2022_2

SHQYRTIM I MIRËSISË SË RRËNJËS 2022

Me përditësimet e lajmeve që na paralajmërojnë vazhdimisht për gjendjen e përkeqësuar të tokës, një kompani që kujdeset për mjedisin e saj të brendshëm dhe për të gjitha proceset e saj të prodhimit dhe prodhimit kontrollon automatikisht kutinë. Dhe kjo është pikërisht ajo që bën Root Wellness. Marka që prodhon CBD është gjerësisht e njohur për shumë gjëra dhe praktikat e saj të qëndrueshme marrin tortën e nivelit më të lartë. Kurdoherë që është e mundur, ai përfshin praktika mjedisore të sigurta duke përdorur bojë soje për printimin e paketimeve të saj. Një bojë e tillë është organike dhe nuk ka kimikate të rrezikshme që shtojnë shtresën e ozonit tashmë të varfëruar të tokës. Prandaj, marka redukton kostot duke përdorur sojë për të bërë bojën e saj dhe mbron mjedisin. Përveç kësaj, të gjitha paketat e produkteve janë të riciklueshme, duke shënuar kutinë për filozofinë "Riciklimi, Ripërdorimi dhe Rikuperimi". Po në lidhje me cilësitë CBD të markës? Në fund të fundit, ky është shqetësimi kryesor sepse prodhon produkte CBD nga kërpi. Shihni këtë përmbledhje për të ditur gjithçka rreth tij dhe nëse e sheh kutinë tuaj për një prodhues ideal CBD.

Rreth kompanisë

Ne nuk mund të gjenim faqen zyrtare të Root Wellness dhe për këtë arsye nuk jemi të sigurt se kush e filloi markën, kur filloi të funksionojë dhe kush është përgjegjës për departamentet e saj të ndryshme. Përveç kësaj, marka nuk thotë shumë se kush e përbën ekipin e saj të ekspertëve. Sidoqoftë, përmes faqeve të internetit të Leaf Report dhe CBD.co, mësuam disa gjëra rreth kompanisë. Ajo pretendon se praktikon bujqësi organike të qëndrueshme dhe përdor jo-OMGJ vaj CBD-Kop i pasur për të prodhuar produktet e tij.

Për më tepër, ne vërtetuam gjithashtu se Root Wellness ka shumë reputacion në arenën CBD. Megjithëse nuk ofron garanci për kthimin e parave dhe zbritje për veteranët ushtarakë, është i njohur për ruajtjen e mjedisit. Nëpërmjet partneritetit të saj me One Tree Planted, marka inkurajon klientët e saj t'i japin mbrapa Tokës Nënë duke mbjellë një pemë për çdo produkt të blerë nga inventari i saj. Është vlerësuar gjithashtu për përdorimin e paketimeve plotësisht të riciklueshme dhe përdorimin e bojërave të sojës për të printuar paketat e saj.

Syze

Karakteristikat e mëposhtme janë të vërteta për Root Wellness;

 • Transporti falas për të gjitha destinacionet në SHBA
 • Transporti zakonisht zgjat dy ditë
 • Nuk ka garanci për kthimin e parave
 • Nuk ka zbritje të veteranëve ushtarakë
 • Produktet përmbajnë formulime të papërpunuara me spektër të plotë dhe të gjerë
 • Paketa të printuara me bojë soje
 • Zbritje të shumta
 • Burimi i kërpit nuk zbulohet
 • Metoda e nxjerrjes nuk është zbuluar
 • Pikat e shpërblimit
 • Produkte CBD pa pesticide dhe herbicide
 • Paketa të riciklueshme
 • Shumica e produkteve janë pa THC
 • Kërpi i rritur përmes praktikave të bujqësisë organike.

Reputacioni i kompanisë

Root Wellness është popullor për prodhimin e markave premium CBD me cilësi të lartë. Megjithatë, reputacioni i madh shkon përtej cilësisë së produkteve të saj dhe prek aktivitetet e saj. Ai përdor pako të riciklueshme për të paketuar ekstraktet e tij, gjë që është një plus, veçanërisht tani që i kushtohet shumë rëndësi praktikave të riciklimit. Përveç kësaj, në vend të përdorimit të bojërave kimike, ajo përdor sojë për të prodhuar bojërat e saj. Kjo jo vetëm që zvogëlon koston, por ruan mjedisin sepse zvogëlon sasinë e përbërjeve të dëmshme të lëshuara në ajër.

Për më tepër, linja e reputacionit më të madh është partneriteti i markës me One Tree Planted. Kjo është një organizatë jofitimprurëse me bazë në SHBA që beson në kthimin e Tokës Nënë duke mbjellë të paktën një pemë për çdo blerje. Partneriteti synon të inkurajojë konsumatorët CBD që të mbjellin një pemë për çdo artikull që blejnë me Root Wellness. Është interesante se termi 'Root' në Root Wellness e ka origjinën nga ky partneritet. Shumë pemë do të mbillen nëse njerëzit vazhdojnë me shpirtin dhe dëgjojnë këshillat duke mbjellë një pemë për çdo produkt të blerë. Sigurisht, shumë janë mbjellë tashmë përmes kësaj nisme dhe shumë të tjera mund të mbillen.

Procesi i prodhimit

Nuk ka pothuajse asnjë informacion në lidhje me procesin e prodhimit të Root Wellness. Kështu, ne nuk e dimë se ku ndodhen fermat e saj të kërpit, nëse ato janë të certifikuara nga cGMP dhe metodën e nxjerrjes së aplikuar për nxjerrjen e CBD nga sipërfaqja e kërpit. Sidoqoftë, shumica e produkteve të markës kaluan testet e fuqisë dhe ndotësve, duke zbuluar se procesi i prodhimit të saj ndikon në teste rigoroze të palëve të treta. Teste të tilla janë procese sigurie dhe kontrolli që synojnë verifikimin e pastërtisë së produkteve dhe sigurimin që fuqia e etiketuar THC dhe CBD përputhet me përmbajtjen aktuale dhe janë brenda ligjeve federale dhe kufijve të pranueshëm të variacioneve.

Përvojat e klientit dhe blerjes

Na pëlqeu përvoja jonë e klientit me markën Root Wellness CBD. Megjithëse kompania nuk ka një faqe interneti përmes së cilës mund të blihen drejtpërdrejt produktet e saj, ajo bashkëpunon me CBD.co, një treg në internet që shqyrton kompanitë CBD dhe tregton produktet e tyre. Në sit, produktet janë të grupuara sipas kategorive, duke përfshirë topikale, çamçakëz, tinktura dhe kapsula. Blerja ishte mjaft intuitive dhe udhëhiqej nga preferencat e dikujt. Në thelb përfshinte zgjedhjen e një produkti dhe shtimin e tij në karrocë. Ju mund të blini sa të dëshironi dhe në fund të kontrolloni.

Pas përfundimit, sistemi ju kërkon të jepni detajet e destinacionit të faturimit dhe dorëzimit dhe informacionin e kartës së kreditit. Pasi një porosi konfirmohet, dërgimi fillon dhe zakonisht zgjat dy ditë. Ka shumë mënyra për të kursyer, duke përfshirë shlyerjen e pikëve tuaja të shpërblimit nëse keni ndjekur kompaninë dhe keni ndarë lidhjen e saj në platformat e mediave sociale, duke lënë komente ose duke bërë blerje me to vazhdimisht. Për më tepër, ka një ulje prej 15% për blerësit për herë të parë dhe sistemi ju dërgon një kod promocional për të aktivizuar zbritjen. Transporti bëhet nëpërmjet USPS dhe është falas në të gjitha shtetet për porositë me vlerë 50 dollarë e lart.

Gama e produkteve

Root Wellness' ofron një gamë relativisht të ngushtë produktesh, duke përfshirë;

Kapsula i.Root Wellness CBD

Një nga produktet që mund të shijoni nga Root Wellness është spektri i gjerë Kapsula CBD. Ato vijnë në një kavanoz 750 mg CBD dhe përmbajnë 30 kapsula, secila ka një fuqi 25 mg/njësi. Ato kushtojnë 79.99 dollarë, duke zbuluar një pikë çmimi mesatar prej 0.11 dollarë për mg CBD. Disa nga përbërësit që përbëjnë xhel janë xhelatina, CBD, kërpi i pasur me vaj CBD dhe dioksidi i silikonit. Kapsulat u testuan të jenë pa dëmtues, metale të rënda, mikrobike dhe pa tretës. Për më tepër, ato nuk janë OMGJ dhe pa gluten.

ii.Tëmatikat e CBD të Rot Wellness

Kjo linjë ka një krem ​​CBD me spektër të gjerë të reklamuar për të ndihmuar në lehtësimin e dhimbjeve të përgjithshme të trupit si dhe nyjeve të fryra. Kushton 29.99 dollarë dhe përmban 150 mg CBD, duke zbuluar një çmim mesatar prej 0.20 dollarë për mg CBD. Kremrat vijnë në shishe 60 ml dhe përmbajnë përbërës natyralë, të tillë si mentol, gjalpë shea dhe kërp të pasur me vaj CBD. Metoda e nxjerrjes për CBD e përdorur këtu nuk zbulohet. Ashtu si artikujt e tjerë në inventar, kremi aktual është pa metale të rënda, mikrobe dhe pa pesticide.

iii.Root Wellness CBD Gummies

Shumë individë vlerësojnë përfitimet e CBD, por nuk u pëlqen shija e pasme e vajrave CBD. Një alternativë e gatshme janë gomat e ngrënshme, siç është Root Wellness Gamçakëzat CBD. Çamçakëzët më të shitur dhe më të pëlqyer të markës janë çamçakëzët me xhenxhefil limoni, të cilat përmbajnë 80 mg dhe 400 mg CBD totale. E para ka një pikë çmimi mesatar prej 0.15 dollarë për mg CBD, ndërsa opsioni 400 mg ka 0.11 dollarë për mg CBD si pikë çmimi, duke treguar se kurseni shumë duke zgjedhur gomat 400 mg. Të gjitha mishrat janë jo-OMGJ, miqësore me veganët, organikë dhe pa gluten. Për më tepër, rishikimi ynë vërtetoi se të dhënat e treguara të metaleve të rënda, mikrobikeve, tretësve dhe THC & CBD përputheshin me përmbajtjen aktuale, duke treguar saktësi të lartë në rezultatet e testimit të palëve të treta.

iv.Tinkturat Root Wellness CBD

Dëshironi të përfitoni nga CBD? Ju mund ta filloni përvojën tuaj duke eksperimentuar me tinkturat Root Wellness CBD që përmbajnë dy formulime; Tinktura të papërpunuara CBD me spektër të plotë dhe të gjerë. Dy llojet e tinkturave vijnë në përqendrime 1500 mg dhe 500 mg CBD, dhe njëra zgjedh në varësi të fuqisë së preferuar. Tinkturat 500 mg dhe 1500 mg kushtojnë respektivisht 44.99 dhe 79.99 dollarë, duke zbuluar nga 0.05 deri në 0.09 dollarë për pikë çmimi CBD për mg. Ato janë organike, jo OMGJ, vegane, miqësore dhe pa gluten. Përveç kësaj, ne i testuam ato për metale të rënda, tretës, mikrobe dhe mbetje, dhe ata i kaluan testet.

Çfarë na pëlqen në lidhje me kompaninë

Rishikimi ynë gjeti shumë gjëra të pëlqyeshme rreth Root Wellness, duke përfshirë;

 • Rritja e kërpit vëzhgon praktika të qëndrueshme organike
 • Paketimi i produktit plotësisht i riciklueshëm dhe përdorimi i bojës me bazë soje për printimin e paketimeve ushqejnë mjedisin
 • Marka kryen teste rigoroze të palëve të treta për të siguruar që të dhënat e etiketave të produkteve të saj përputhen me përmbajtjen aktuale
 • Blerjet me Root Wellness, abonimi në revistat e tyre dhe lënia e një rishikimi e ndihmon njeriun të fitojë pikë të rimbursueshme që ndihmojnë në kursimin e parave
 • Shumica e rezultateve laboratorike ishin të sakta
 • Përdorimi i kërpit jo-OMGJ parandalon falsifikimin e produkteve CBD të markës
 • Shumica e artikujve kanë përfitime nga rrethimi i CBD dhe pak ose aspak THC; pra jo dehëse
 • Shpërblime të shumta dhe disa zbritje që ofron marka është një mënyrë e shkëlqyer për të kursyer disa para shtesë
 • Produktet e ngrënshme në inventar garantojnë shijen
 • Të gjitha porositë me vlerë 50 dollarë e lart dërgohen falas në të gjitha shtetet e SHBA
 • Shumë komente të përzemërta në faqen e internetit të markës tregojnë kënaqësi të madhe të klientit me produktet

Çfarë nuk na pëlqen në lidhje me kompaninë

Edhe pse na pëlqenin shumë gjëra në lidhje me Root Wellness, disa ngatërrime meritojnë hekurosje. Për shembull;

 • Disa nga produktet Root Wellness kanë fuqi të pasakta, duke përfshirë kremin e mentolit 150 mg, CBD totale e të cilit doli të ishte 175.05 mg CBD
 • Root Wellness nuk zbulon metodën që nxjerr CBD-në e saj nga sipërfaqja e kërpit
 • Marka nuk zbulon se kush e përbën ekipin e saj ose kush e themeloi atë, si dhe kur u lançua
 • Ndryshe nga shumë marka CBD, Root Wellness nuk zbulon nëse ka një garanci për kthimin e parave apo ofron zbritje për komunitetin e veteranëve ushtarakë
 • Burimi i kërpit të markës nuk zbulohet
 • Linjat e produkteve janë të kufizuara në mishrat e dhëmbëve, kapsulat, tinkturat dhe produktet e përditshme
 • Marka nuk e ka faqen e saj dhe njëra çohet në faqen e një kompanie tjetër, p.sh., CBD.co, për të blerë produktet e saj

Verdikti ynë i përgjithshëm

Në përgjithësi, rishikimi ynë për Root Wellness ishte i mirë. Marka e përshtat emrin e saj nga partneriteti i saj me One Tree Planted, një organizatë jofitimprurëse që mbështet mbjelljen e të paktën një peme për çdo blerje të bërë. Ky partneritet është një arsye pse Root Wellness është me reputacion në arenën CBD, përveç faktit që ofron produkte pa gluten, miqësore me veganët, jo OMGJ dhe 100% produkte organike. Na pëlqeu gjithashtu aranzhimi i tij i transportit falas për porositë me vlerë 50 dollarë e lart, zbritja prej 15% për blerësit për herë të parë dhe pikët e shpërblimit të rimbursueshme, të cilat të gjitha i ndihmojnë njerëzit të kursejnë para. Megjithatë, disa produkte, si kremi me mentol 150 mg, dështuan në testin e fuqisë CBD, duke treguar se jo të gjitha raportet e fuqisë së palëve të treta të markës janë të sakta. Për më tepër, ne nuk gjetëm faqen e saj zyrtare dhe duhej të blinim produktet e saj përmes CBD.co. Nëse marka korrigjojë disa kthesa, ajo do të rritet edhe më lart në tregun CBD.

Për vitet e fundit, Tatyana ka punuar si blogere seksi dhe këshilltare për marrëdhënie. Ajo është paraqitur në revista si Cosmopolitan, Teen Vogue. Vice, Tatler, Vanity Fair dhe shumë të tjerë. Që nga viti 2016, Tatyana është fokusuar në seksologji, ka ndjekur kurse të ndryshme trajnimi, ka marrë pjesë në konferenca dhe kongrese ndërkombëtare. “Uroj që njerëzit të trajtojnë çështjet seksuale në kohën e duhur! Harrojeni drojën, paragjykimin dhe ndjehuni të lirë të vizitoni një mjek seksi për ndihmë ose këshilla!” Tanya kënaqet duke ndjekur flakët e saj për kreativitet përmes modelimit, artit të grafitit, astronomisë dhe teknologjisë.

Më të fundit nga CBD