Rishikimi i vibratorit të shkopit magjik Hitachi

Rishikimi i vibratorit të shkopit magjik Hitachi

Duhet të pranojmë se na pëlqejnë lodrat seksi që kanë më shumë se një përdorim. Shkathtësia është me të vërtetë çelësi dhe në këtë kohë dhe epokë kur duhet të shikoni se si i shpenzojmë paratë tona nëse mund të merrni një produkt që ka më shumë se një përdorim, atëherë ju jeni vërtet një blerës i zgjuar.

Dhe kjo vjen në lojë edhe kur shikoni lodra seksi. Pse nuk duhet të jeni në gjendje të blini një lodër për një qëllim, por që në fakt është e mirë për t'u përdorur në mënyra të tjera? A nuk ka vërtet kuptim në përgjithësi?

Epo ne mendojmë kështu dhe në këtë drejtim, na pëlqen të rekomandojmë vibratorin Hitachi Magic Wand. Në fakt tregtohet si një masazhues vibrues për të lehtësuar dhimbjen dhe lodhjen e muskujve. Dhe për meritë të tij, nëse e dëshironi për këtë qëllim, do të jeni shumë të kënaqur me mënyrën se si funksionon. Është shumë i fuqishëm dhe e drejton atë përgjatë muskujve të lënduar qoftë në shpinë, kofshë, qafë apo kudo tjetër, duhet të dini se jo vetëm që do të ndihet mirë, por edhe do të funksionojë për të relaksuar ata muskuj të shtrënguar dhe të dhimbshëm.

Shkopi Magjik sigurisht nuk është i matur pasi është një nga vibratorët më të mëdhenj të këtij lloji, por nëse kapet i shtrirë në dhomën tuaj të ndenjes, ju e dini që thjesht mund ta fshini, ta ndizni dhe të shtypni kundër vizitori juaj është kthyer dhe përsërit se është një shkop kaq i mrekullueshëm masazhues dhe a nuk do t'ju pëlqente ta provonin?

Pra, për sa i përket nxjerrjes së saj gjatë lojës seksuale, duhet të jeni të përgatitur për një reagim të tillë si - nuk ka asnjë mënyrë që ta vendosni këtë gjë tek unë! E cila na kujton t'ju themi se me të vërtetë është vetëm për përdorim të jashtëm, në mënyrë që të dini se nuk ka asnjë gabim në lidhje me përdorimin e synuar. Por duke thënë këtë, një stimulim i vogël i klitorit me këtë djalë të madh shkon vërtet shumë!

Shkopi Magjik definitivisht nuk funksionon me bateri, që do të thotë se është ndoshta më i fuqishëm se disa dridhje me bateri; do të thotë gjithashtu se nuk është as aq i gjithanshëm. Duhet të ngjiteni pranë një prize elektrike. Por për ata që nuk e shqetësojnë atë pak shqetësim, ata shpërblehen me një atmosferë shtesë të fuqishme për të luajtur. Dhe vetëm mendoni për bateritë që nuk keni më nevojë t'i blini!

Kështu që mund të filloni t'i bëni partnerit tuaj një masazh të shkëlqyeshëm të trupit me shkop magjik dhe sapo gjërat të përparojnë, lehtë mund t'i ndryshoni gjërat paksa dhe të zhyteni dhe të pisni si hapi tjetër në kohën tuaj të lojës. Ne mendojmë se pasi ta keni provuar këtë atmosferë, nuk do të zhgënjeheni dhe ndoshta do të dëshironi edhe dy – një për dhomën e ndenjes dhe një për dhomën e gjumit. Dhe pse jo?

Kristina Shafarenko është një psikologe marrëdhëniesh dhe shëndeti dhe mirëqenieje dhe një shkrimtare e pavarur me kohë të pjesshme e stilit të jetës që mbulon shëndetin dhe fitnesin, seksin, mirëqenien seksuale dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk është duke shkruar, mund ta gjeni duke planifikuar arratisjen e saj të ardhshme, duke testuar shijet e çdo kafeje në pamje dhe duke pushuar në shtëpi me macen e saj, Buddy.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe