Seksi Siri mund t'ju gjejë një lidhje gjatë natës

Seksi Siri mund t'ju gjejë një lidhje gjatë natës

Apple mahniti botën vitin e kaluar me lëshimin e tyre të Siri: një softuer inteligjent që ndërvepron me komandat zanore përmes celularëve më të fundit të iPhone. Siri mund të vendosë përkujtues për ju, mund të veprojë ngjarje ose udhëzime përmes dialogut të thjeshtë dhe mund t'ju ndihmojë të gjeni rrugën tuaj nëpër një qytet.

Megjithatë, përdoruesit e Siri kanë zbuluar gjithashtu se ai ka një përdorim tjetër: mund t'ju ndihmojë të gjeni një partner nëse jeni të gatshëm të paguani. Po kërkoni një dashnor të natës vonë? Nuk ka problem. Dëshironi një shoqërues për ditën? Nuk do të jetë një problem - në fakt, mund të ketë disa afër vendndodhjes tuaj dhe Siri do t'ju ndihmojë t'i gjeni të gjitha. Kjo është, natyrisht, nëse nuk jeni në Kinë.

Prostitucioni dhe nxitja janë të paligjshme në Kinë dhe Siri i ka bërë zyrtarët të mos ndihen rehat me qëndrimin e saj të etur për të kënaqur. Në fakt, pas një zhurme të fundit në Kinë, zyrtarët kinezë kanë ndaluar përgjigjet inteligjente të Siri-t kur bëhet fjalë për shkeljen e ligjit, raportoi China Daily.

Më parë, përdoruesit e Siri në Kinë ishin në gjendje të gjenin grepa në klubet ose baret aty pranë dhe drejtoheshin në bazë të vendndodhjes gjeografike të telefonit. Tani, softueri thjesht raporton "Nuk mund të gjeja asnjë shërbim shoqërimi". Kjo është në përputhje me këndvështrimin e softuerit për çështje të tjera ligjore në Kinë. Për shembull, të pyesësh iPhone-in tënd se ku mund të blesh një armë zjarri në Kinë (e cila është e paligjshme) do të rezultonte në një "nuk e di se çfarë do të thotë" përpara se Siri t'ju ridrejtojë në Google. Amerika, nga ana tjetër, ka shumë informacione të detajuara nga Siri se ku mund të gjeni dyqanin më të afërt të armëve dhe prostitutat, por i mungojnë të dhënat për klinikat e abortit – madje edhe në qytetin e Nju Jorkut.

Megjithatë, përsëri në Kinë, pavarësisht natyrës së dukshme pornografike të shërbimit të informacionit Siri dhe implikimeve të dukshme ligjore për përdoruesit që angazhohen në shërbimet e shoqërimit pas ndjekjes së udhëzimeve të Siri, autoritetet nuk ishin në gjendje të verifikonin nëse burimet ishin legjitime. Një oficer policie i tha China Daily "Ne nuk kemi marrë asnjë ankesë apo raportim në lidhje me sigurimin e informacionit pornografik nga Siri deri më tani".

A mund të jetë gjithçka për shkak të një problemi të thjeshtë përkthimi? A ju ndihmon vërtet Siri të gjeni një lidhje gjatë natës apo është e gjitha një çështje gjuhësore? Një gazetare e Huffington Post i kërkoi iPhone-it të saj ndihmë për të gjetur një prostitutë dhe ishte e kënaqur kur dëgjoi se “[telefoni i saj] gjeti 10 përcjellës. Tetë prej tyre janë mjaft afër jush.”

Ieva Kubiliute është psikologe dhe këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet dhe shkrimtare e pavarur. Ajo është gjithashtu një konsulente e disa markave të shëndetit dhe mirëqenies. Ndërsa Ieva është e specializuar në mbulimin e temave të mirëqenies, duke filluar nga fitnesi dhe ushqimi, te mirëqenia mendore, seksi dhe marrëdhëniet dhe kushtet shëndetësore, ajo ka shkruar për një sërë temash të stilit të jetesës, duke përfshirë bukurinë dhe udhëtimin. Pikat kryesore të karrierës deri më tani përfshijnë: shëtitje luksoze në Spa në Spanjë dhe bashkim me një palestër në Londër me 18 mijë funte në vit. Dikush duhet ta bëjë! Kur ajo nuk është duke shkruar në tavolinën e saj - ose duke intervistuar ekspertë dhe studime të rasteve, Ieva mbaron me joga, një film të mirë dhe kujdes të shkëlqyeshëm për lëkurën (sigurisht të përballueshme, ka pak gjëra që ajo nuk di për bukurinë buxhetore). Gjërat që i sjellin asaj gëzim të pafund: detoksifikimi dixhital, latte me qumësht tërshërë dhe shëtitje të gjata në fshat (dhe ndonjëherë vrapime).

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe